Miksi mua pidetään vähä-älyisenä

Anonyymi

Olen monesti huomannut ihmisissä sen, että mua jotkut katsovat kieroon tai säälien jos avaan suuni. Ystäviä oli ennen runsaasti ja ovat kaikki normaalijärkisiä. Mua kehutaan kauniiksi, mutta jos mun kanssa pääsee juttuun tai vähän tutustutaan niin lopetetaan siihen. Esim. Jos miehet ovat ihastuneita muhun, katsovat kauempaa mutta auta armias, ku jutellaan nii ei olla kiinnostuneita tai ei käsitellä ihmisenä.
Outoa kyllä ku en voi ulkonäöllisesti olla negatiivisesti poikkeava jos muhun kerta ollaan oltu ihastuneita. Myös kaverit ennen pyytelivät mua joka paikkaan. Nykyään kaikki vaan välttelee mua!
Kuinkahan oon saanut ns. Normaalin miehen pidettyä ja häneltä kysynyt onko mun ulkonäössä jotai poikkeavaa, sanoi ei ole. Hänellä kavereita ja mieheni opiskelee rakennusinsinööriksi.
Mutta miksi kaikki muut harrastaa tuota mun syrjimistä. Puhun normaalisti, käyttäydyn normisti ja pukeudun hyvin.
Sitä yks mun kaveri myös ihmetteli. Auttakaa!

16

1032

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos oot jotenkin joutunut Mandela-efektin valtaan?(mitä v*ttua ylläpito?!?! Taas poistuu viestit ilman harmaata boxia)

    • Anonyymi

      Miksi et pitäisi suutasi kiinni jos sieltä vain hyppii sammakoita?!
      Opettele kysymään toisen mielipidettä ja kuuntelemaan vastausta. Pidä omat ideasi omina tietoinasi ellei niitä kysytä ja sittenkin:

      - ajattele- mitä-sanot- ennenkuin-sanot-mitä-ajattelet.

      Turhan mölyn jauhajat kuulostavat todellakin yksinkertaisilta eikä heitä kukaan jaksa kuunnella.
      Seuraa mitä maailmalla tapahtuu. Lue eri sanomalehdet (netistä vaikka) päivittäin ettet anna kuvaa eläväsi pimeässä tynnyrissä. Hanki tietoa eri aloilta- on suorastaan surkeaa tavata ihmisiä jotka eivät tiedä paljon mistään mitään ja mölöttävät sen muiden kuultavaksi.

      Kuten olet saanut huomata, ulkonkö riittää vain hetkiseksi saamaan kenenkään mielenkiinnon hereille. Ulkonäöllä ratsastavat vain ihmiset joiden seuraan ilmeisesti et halua kuulua.

    • Anonyymi

      Mistä olet tehnyt päätelmän että pitävät vähä-älyisenä? Miksei vaikkapa suorapuheisena tai erikoisena?

    • Anonyymi

      Kuulostaa kovin siltä että joku on vialla mutta siitä mieluummin vaietaan kun otetaan se esille. Itse saatan tehdä tätä myös. Kun jossain ihmisessä on joku piirre tai muu mikä minua häiritsee saatan vain ottaa etäisyyttä. Esim huomasin että ystäväni puhui minusta jatkuvasti pahaa ja alentaen niin otin häneen vain etäisyyttä en tarvitse tuommoista:D

      Oletko itse käyttäytynyt tai puhunut ystävillesi pahasti? Tai osaisitko nimetä tämmöisiä muita luonteenpiirteitä itsessäsi joista he eivät pidä? En keksi muuta syytä tälle kun ehkä jonkun tämän tapaisen

      Tai joskus ihmiset ovat vai itse lapsellisia tai katkeria.. minusta ainakin näin aikuistuessa on lapsellista käytöstä olla ottamatta jotain mukaan tai huomioimatta.

    • Anonyymi

      Mistä tämä miksi minua pidetään vähä-älyisenä tulee? Ovatko ihmiset joihin olet tutustunut sanoneet että olet tyhmä? Ei kuulosta kovin fiksulta käytökseltä tuommoinen

    • Anonyymi

      Ehkä sinullakin on jotain sellaista mitä muilla kaveripiirisi ihmisillä ei ole ja he sen vuoksi eivät halua sinua enää omaan joukkoonsa.

      Minulla on suuri suku, oli paljon ystäviä joiden kanssa oltiin. En ollut pihi, ostin lahjat heidän lapsilleen ja heille synttäreinä ja jouluna. Kun oltiin juhlimassa maksoin oman osuuteni yhteiseen pottiin.

      Tein valtavasti töitä, hurjasti ylitöitä monta vuotta pystyäkseni hankkimaan unelmieni kesäpaikan. Rakennus valmistui ulkopuolisten työmiesten voimin. Ei ollut talkoita eikä kaveriporukoita tekemässä , en ketään pyytänyt, koska se on vain minun henk. koht. käyttöön tarkoitettu.
      Heti alkoi tulla kavereilta ja sukulaisilta soittoja, voivatko he lainata mökkiäni silloin kun en itse ole siellä. Moni olisi maksanut vuokraakin. Sinne oli niin paljon menijöitä, joten vastasin systemaattisesti kaikille että se on minun unelmani ja lapsuushaaveeni, en halua vuokrata enkä lainata sitä mutta olet perheinesi tervetullut vieraaksi silloin kun minäkin olen siellä.

      Ei tullut ketään käymään ensimmäisenä kesänä vaikka toistin tervetulotoivotuksen. Ei tullut ketään käymään toisenakaan vuonna. Sen jälkeen en ole enää kutsunut.

      Ei ole enää ystäviä eikä käy kylässä sukulaisiakaan.
      Yksikin ystävä on ottanut viimeksi yhteyttä yli 5 vuotta sitten. Kun en suostunut mökkiä hänelle lainaamaan, eipä vastannut enää puheluihinikaan, enkä minäkään ole hänelle enää soitellut.

      Serkultani kysyin suoraan viime kesänä, olimme aikaisemmin tekemisissä kuukausittain, nyt viimeiseen kolmeen vuoteen emme käytännössä lainkaan, mistä hän on minuun suuttunut, niin väisteli kysymystä ja valitteli kiireitään.

      Tulin siihen tulokseen, että jos siitä suuttuivat, etten halua lainata kesäpaikkaani, niin eivät he oikeasti minun ystäviä koskaan olleetkaan.
      Olen aktiivisesti tutustunut nyt kesäpaikkakunnalla uusiin ihmisiin. Käyn siellä kuntosalilla ja löysin uusia lenkkikavereita kotitienoilta.

      Sinuna etsisin sellaisia ystäviä jotka hyväksyvät sinut sellaisena kuin sinä olet.

      • Anonyymi

        Jännäksi sen tekee, että juttelen normaalisti, käyttäydyn normaalisti, ja pukeudun normisti.
        Mutta en tiedä mikä musta tekee niin erilaisen kuin muista.


    • Anonyymi

      Hyvin harvan ihmisen psyykettä on tutkittu ja älyykkys osamäärää selvitetty. Mensan pisteet voi olla sellaisia joista voi kirjoittaa julkisesti, mutta muuten ne on yksityisiä. Eikä se 140 kerro vielä mitä ihminen oikeasti on, eikä fiksu ole sitä mille näyttää

    • Anonyymi

      Ei teistä ole oikein mihinkään ei haastetta tyhjää pää täynnä. Tämä tähän uusavuton....riittää

    • Anonyymi

      Mua myös pidetään tyhmänä vaikka ei tunneta niin jotkut tekee päätelmiä musta. En tiedä miksi niin luullaan ihmisestä, voisitteko kertoa syitä miksi pidätte jotain tyhmänä ensiolettamalla

    • Anonyymi

      Mielipiteitä muilta?

    • Anonyymi

      voi johtua myös jonkun toisen kateudesta sitä kohtaan, kun ei "suvaita" puhua / keskustella.

    • Anonyymi

      Nyt on kyllä huono trollaus taas, sen kertoo jo ensinnäkin se, että ei ulkopuoliset todellakaan tule kyselemään toisen kumppanilta, että onko sinun kumppanin ulkonäössä mitään poikkeavaa. Voi hyvänen aika kun joku satuileva setä jaksaa höttöillä pinnallisesti

    • Anonyymi

      Minä tykkään siksi olla hiljaa

    • Anonyymi

      Nyt tuli taas todistettua, että yks mies oli musta kiinnostunut ja seurusteltiin melkein vuoden. Luultavasti joku tälle kertoi musta puuta heinää ja lopetti suhteen muhun.
      En ymmärrä miksi tasapainoinen, mukavaksi kehuttu nainen ei kelpaa parisuhteeseen

    • Anonyymi

      Mikä siinä on että aluksi ihastutaan (tuskin mun ulkonäössä sitten voi olla mitään häiritsevää) toinen viihtyi mun seurassa.
      Mutta.. Haluaa olla pelkkä kaveri. Ehdotti muuttoa, että saisin tulla hänen luokse asumaan niin nyt ei hetkenpäästä sopinut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      3926
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      13
      2141
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      24
      1638
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1477
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1428
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      19
      1341
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1228
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1154
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1089
    10. 22
      1066
    Aihe