DIeselautot ovat ongelmajätettä

Anonyymi

Työntäkää paaliin ne savuttajat diesel-rötkönne! Onneksi käyttökiellot ovat alkaneet jo monessa maassa levitä, aluksi kaupunkien keskustoissa, sitten koko kaupngissa ja lopulta koko maassa. Kymmenen vuoden päästä on turha yrittää tuhnuperäänsä yrittää vyöryttää lomareissullaan rajan yli, ulkomaille ei ole enää asiaa. Täällä köyhien Suomessahan niitä vielä yritetään tekohengittää kepuloisten biodiisselillä, mutta tuohon aikaan enää rasvanahkaisin pölvästi kehtaisi enää ajaa savustuslaatikollaan.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin kauan kuin polttomoottoreita on käytössä, niin dieseleitä on. Viimeinen mineraalipolttoainetta käyttävä polttomoottoriauto on dieselauto. Sille sinä vaan et voi mitään, vaikka se kuinka käy luonteellesi.

      Missään ei ole kielletty totaalisesti dieselautoja, ei missään. Kiellot koskevat, siellä missä niitä on, koskevat vanhoja, yleensä euro 4 tai euro 5-päästöluokan dieseleitä ja bensoja. Euro6 tuli voimaan jo syksyllä 2014. Euro5 syksyllä 2009.
      Euro6-diesel on selvästi vähäpäästöisempi kuin vastaava bensa. Ja kun elinkaaripäästöt huomioidaan, niin hyvin pärjää myös sähköautoille keskimäärin ensimmäiset 5-7 vuotta, jonka jälkeen sähköautot menevät ohi.

      Koita nyt vaan kestää.....

    • Anonyymi

      Sähköautot myös saastuttavat vaikka ei suoraa, mutta välillisesti.
      Toisaalta kun sanotaan, että hybridien myyntiä pitäisi lisätä. Niin, perusmoottorina on kuitenkin diesel tai bensiini.
      Se on kyllä oikein, että jarrutusvoimaa käytetään akuston lataukseen, jolla saadaan lisävoimanlähdettä liikkumiselle.
      Toisaalta ennakoivalla ajollakin pääsee hyvinkin pieniin kulutuksiin. Kiihdyttää ja jarrutta vähempi.
      Laivaliikenne se saastuttaa. Keskittäkää vihreät voimanne niiden protestoimiseen.
      Tämä yksityisautoilu on vaan lillukan varsia ilmansaastuttajista.
      Vihervasemmistohallitus tekee vain politiikkaa tällä kiusottelulla.
      t. RMB54

      • Anonyymi

        Ärsyttävintä on se että hybrideihin laitetaan aivan turhaan isoja polttomoottoreita. Niihin riittäisi hyvin joku litran tilavuuksinen ja 50-60 kW polttomoottori, koska tarvittava lisäteho kiihdytyksissä ja mäennousussa otettaisiin sähkömoottorilla. Tasaiseen nopeuteen ja sen ohessa akun lataamiseen riittää pienikin polttomoottori joka olisi pienempikulutuksinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ärsyttävintä on se että hybrideihin laitetaan aivan turhaan isoja polttomoottoreita. Niihin riittäisi hyvin joku litran tilavuuksinen ja 50-60 kW polttomoottori, koska tarvittava lisäteho kiihdytyksissä ja mäennousussa otettaisiin sähkömoottorilla. Tasaiseen nopeuteen ja sen ohessa akun lataamiseen riittää pienikin polttomoottori joka olisi pienempikulutuksinen.

        Voin esittää tähän kysymyksen, ostaisitko joku 50 kW moottorilla varustetun 1500 kg painavan auton? Epäilen. Hybrid painaa helposti tuon koska akut nostavat painoa.


    • Anonyymi

      Alottaja voi työntää päänsä vaikka paaliin tai pers###een, kun noin mukavasti aloitit vuodatuksesi. Saat uskoa, että diesel autoja tulee olemaan vielä vuosikymmeniä.
      Niiden olemassaolo ei ole sinun päätettävissä. Sähköautoja ei pysty kukaan tavallinen ihminen laittamaan näillä hinnoilla ei edes käytettyä. Jos vihreät ajaa tuota haluamaasi linjaa täällä loppuu liikut myös vihreiltä itseltääkin. Onneksi niihin kaupunkien keskustoihin ei tarvitse mennä kenenkään niin saa nekin toimitilat ja parkkipaikat olla tyhjillään. Siitäkin kiitos vain typerille vihreille ja kaiken suojelijoille.

    • Anonyymi

      Niin, vihervasemmistokansalle sopii, että kaikki muuttaisivat keskustoihin ja niiden lähiympäristöön. Näin saataisiin yleiset käyttöön tehokkaammin.
      Nyt näin korona-aikana ihmetellään miksi Suomessa ollaan päästy pienillä ihmistappioilla.
      Mielellään tämä hallitus olisi ottamassa kunnian itselle. Kuitenkin se johtuu siitä, että Suomi on pitkä ja harvaan asuttu maa.
      Pääkaupunkiseutu on hyvä eli huono esimerkki siitä kun ihmisiä pakataan paljon pienelle alueelle. Näin korona pääsee helposti leviämään.
      Siis asukaamme harvassa ja ajakaamme dieseleillä vaikka tämä hallitus rankaiseekin niistä.
      t. RMB54

      • Anonyymi

        Housuissa viherhörhöllä on ongelmajätettä.
        Hyvää bioenergiaa.
        Valmista kaasua.


    • Anonyymi

      En kauheasti ole misantrooppinen, mutta aloittajan tyyppinen hengentuotos ilman
      edes pientä perustelua että järjen juoksuaan pistetään tänne intterinettiin.
      Saa minut kiehumaan.

      Samaa kastiin kuuluu ne jotka kertovat että aikoinaan Sipilän kiky -llä saatiin maahan useita kymmeniätuhansia työpaikkoja, ei pidä paikkaansa vaan Juhan tuurilla kävi niin että kulutuskysyntä suomessa tehdyissä investointihyödykkeissä oli alkanut jo ennen kuin lestaadiolaismafiooso sai venkuloitua sopivan oikeistolaisen hallituksen.

      Tai sellaisesta että joku sanoo maantiet suolataan sen takia että kitkarenkaillakin voi ajaa tai astetta idiootimpi sanoo että nastarenkailla rouhittu jäähile ja jäämurska auttaa kitkarenkaan alla.

    • Anonyymi

      Sähköautot palaa helposti ja helppo laittaa vain vedellä äoikariin kun tietää mihin vettä kaataa.Kohta niitä palaa soihtuna joka päivä.

      • Anonyymi

        En ole sähköautoilun kannattaja, mutta voisit pysyä asiassa. Monenko sähköauton olet nähnyt palavan? Minä en yhtään. 2 polttomoottoriautoja olen nähnyt palaneena viimeisen vuoden aikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole sähköautoilun kannattaja, mutta voisit pysyä asiassa. Monenko sähköauton olet nähnyt palavan? Minä en yhtään. 2 polttomoottoriautoja olen nähnyt palaneena viimeisen vuoden aikana.

        Minä en ole nähnyt yhtään palavaa autoa, en sähkö enkä polttisautoa. Kuullut kyllä olen kummistakin. Polttisautoja on palanut jo ennenkuin yhtäkään sähköautoa oli liikenteessä.

        Sähköautoja on vielä niin vähän polttisautoihin verrattuna, että todella epätodennäköistä olisikin nähdä palavaa sähköautoa. Ei oikein ole vertailukelpoinen tässäkään suhteessa.


    • Anonyymi

      Sepäs kovin ikävää, mut ei yhtään huono idea. Pitääkin ottaa tuo kesäuton virkaa toimittava bensa-V6 käyttöautoksi. Tuolla se matka mukavasti taittukin joskin vähän kalliimmin. Rajan yli pääsee helposti ku polttaa puhtoista bensaa ja päästöjä vain 245 g/km. Eli reilu 100 g/km isompi lukema ku hetkellisessä käyttis-dieselissä. Mut mitäs me pienistä, eihän pieni viestiketjun alottajakaan mitään meistä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9616
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2817
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      160
      2574
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1623
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1484
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1429
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe