Vähäseksinen avioliitto

Anonyymi

Olen 50 nainen ja elän puutteessa liitossani. Erotiikka on kortilla samoin kaikenlainen muukin lämpö ja läheisyys. Saman miehen kanssa olen ollut kohta 24 vuotta. Lapsista toinen on aikuinen, toinen teini. Mietin tässä, että menisinkö vielä kaupaksi muualla kuin Turkissa tai Afrikassa. Siellä tosin voisi olla jonoa. Sen verran söpö olen. Ongelmani on ylipaino, jota on kertynyt merkittävästi ollessani pihtaavan miehen kanssa. Olen myös kärsinyt depressiosta.Mies ei muutu. Olen yrittänyt keskustella asiasta. Eli vaihtoehtona on jäädä tähän kulissiin tai sitten uusi mies. Ongelmana vaan on että omasta ikäluokasta on vaikea löytää ketään järkevää, joten todennäköisesti eronnut yli 50-v. erotiikan tarpeessa oleva joutuu hakemaan sen miehen jostain ulkomailta hakemaan. Tienaan hyvin ja olen hyvässä työssä ja jotain omaisuuttakin on kertynyt. Rikas tosin en ole, mutten tyhjätaskukaan. On se kuulkaa, ihmiset, kauheaa elellä ilman lempeä ja lämpöä. Suomesta miehen löytäminen saattaisi olla vaikeaa, sillä onhan noita nuorempia ja hoikempia naisia. Eli jos eroaisi pitääkö lähteä miehen hakuun ulkomailta ? Kertokaa eronneet naiset, miten teidän on käynyt.

15

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siten on käynyt, että elän yksin ja viimeisestä sukupuolikokemuksestakin on jo kaksikymmentäviisivuotta.

    • Anonyymi

      On miehiä eron jälkeen. Niitä kuule riittää. Olet nuori vielä, anna palaa vaan! Hanki vaatteita, joissa tunnet olosi kissaksi. Loppu on historiaa.

    • Anonyymi

      Eroon pihtarista. Mikään ei lihota naista niin paljon kuin paska parisuhde.

    • Anonyymi

      Nyt jumppaamaan ja tiukka ruoka valio, kun läski ja laardi lähtee, niin äijäs könyää innoissaan...kokeile..

    • Anonyymi

      Kaipaat varmaan vaan rohkaisua, koska et muuten noin tyhmiä kyselisi.

      Ei kukaan tiedä, että saatko miehen, jos eroat. Riippuu sinusta ja siitä millaista miestä etsit. Munaa saat varmasti, mutta hyvä parisuhde ei ole taattu.

      Mahdollisuuksiasi parantaa jos olet hyvässä fyysisessä kunnossa (sekä lihakset että kestävyyskunto), etkä ole tätiytynyt/mummoutunut.

      Tietysti kannattaa muistaa, että 50 täti-ihminen löytää itseään vanhemman papan jolla voi olla kaljua ja ylipainoa. 50 kulttuuria ja urheilua harrastavat fiksut miehet saavat itseään 10-20 vuotta nuorempia naisia.

      Vaikka tässä ehkä maalaankin piruja seinälle, niin toivon vilpittömästi sinulle onnea, jos päätät lähteä liitostasi. Parasta olisi, jos onnesi ei olisi miehestä kiinni, vaan voisit elää hyvää elämää ilmankin miestä, mutta sinun aloituksesta päätellen et pysty.

      • Anonyymi

        Nyt vasta luin viestisi kunnolla. Olet siis lihava. Lihava ihminen voi yleensä odottaa lihavaa puolisoa. Voi sanoa, että 50 miehillä lihavuus on merkittävä terveysriski. Sinä ilmeisesti syytät miehesi pihtausta ylipainostasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt vasta luin viestisi kunnolla. Olet siis lihava. Lihava ihminen voi yleensä odottaa lihavaa puolisoa. Voi sanoa, että 50 miehillä lihavuus on merkittävä terveysriski. Sinä ilmeisesti syytät miehesi pihtausta ylipainostasi.

        10 vuoden päästä olet onnellinen kun ei ole seksiä 🙂


    • Anonyymi

      Ei tuosta sinunkaan kirjoituksesta lämpö hehku. Ja en myöskään ymmärrä, miten ylipaino voi johtua pihtaavasta miehestä? Kyllä järkevä ihminen toisen järkevän löytää iästä riippumatta, mutta kyllä nyt tuntuu ettei sinullakaan polla ihan kunnossa ole uutta järkevää kumppania varten. Sorry...

    • Anonyymi

      Hyviä pointteja. Kiitos kaikille! Ehkä sitten kannattaa kuitenkin jatkaa yhdessä ns. yksin tai puoliksi yksin. Toki varmaan on, että osa 50 miehistä saa nuorempia naisia, jos siis ovat vielä innokkaita saamaan nuoremman vaimon kanssa toisen sarjan lapsia. Mutta ovatko miehet oikeasti noin pinnallisia ? Ehkä osa onkin ? Niin, treenaamalla saisi itsensä kyllä kuntoon, ja mahdollisuudet olisivat huomattavasti paremmat. Mua ei pelkkä muna kiinnosta, eikä kyllä kiinnosta eläkepapatkaan. Ehkä on se kolmaskin vaihtoehto eli puolyksin kaksin.... Mutta kyllä kuitenkin fyysisesti yksinäinen parisuhde lihottaa. Saattaa olla jotain tutkimustietoa asiasta. Ja parisuhde nyt aina on omiaan liuottamaan. Tästä ainakin on tutkimustietoa.
      T. Alkuperäinen

    • Anonyymi

      Osta sinne makuukammariin,"Huippukiva" sexi lelu.
      Anna hurista kaksi viikkoa yhteen menoon. Jos miehesi ei huomaa tarpeitasi
      tyydytää,on täysin dorka.Läksiäis lahjaksi voit ostaa hänelle "Huippukiva kaupasta
      pumpattavan Barpadan,Kirjoita lappu sille päähän "Pane silloin kun huvittaa!"DORKA. Epäilen kyllä vahvasti että elämäntoverillasi on Dementia piilevänä,ei osaa toimia ennen kuin sillmillään näkee.Jaksamisia!

    • Anonyymi

      Miehet ovat oikeasti niin "pinnallisia" ja syy on biologinen. Niin ovat naisetkin.

      20 naiset valitsee 50 miehet valitsee. Kummassakaan tapauksessa eivät valitse oman ikäistään jos on riittävä status.

    • Anonyymi

      Miten ylipaino on kertynyt pihtaavan miehen kanssa. Onko hän pihdannut lenkkiseuraa?
      Laihduta ja kokeile, kelpaisitko vielä miehellesi. Jätän sokeriostokset kaupassa pois ja liikuntaa vähän lisää. Pieniin muutoksiin on helpompi tottua. Piristyt ja ota mies mukaan lenkille.

    • Anonyymi

      Voisin sanoa vaimostani samaa mitä ap miehestään, erotiikka ei naista kiinnosta, hali silloin tällöin seksistä turha haaveilla, enää. Ikää ei paljon, nyt 51 vaimo 48, siinä se kai kun vuosikymmenet yhdessä.

    • Anonyymi

      Olen ikäisesi vapaa nainen. Ei sitä seksiä näinkään ole. En halua kaveriseksiä, olla jonkun tunteettoman panopuu. Parisuhde ja hyvä seksi. Ei sellaista taida meidän ikäisille enää olla olemassa.

    • Anonyymi

      Ylipaino on helvetistä. Minä olin ylipainoinen 50v ja sitten sain tarpeekseni ja laihdutin 40kg läskiä pois ekana vuonna. Tokana vuonna kippasin ovesta pellolle 70kg läskiä ja otin tilalle 30v nuoremman naisen kuntosalilta. Anna palaa vaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1305
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      56
      861
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      681
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe