Jylhä ja The Look vaihteeksi käräjillä

Anonyymi

Kauneusbisneksistään tuttu yrittäjä Tiina Jylhä joutuu vastaamaan Helsingin käräjäoikeudessa palvelusopimusta koskevaan riitaan.

Vielä ei ole selvillä se, mistä haasteessa tarkimmin on kyse. Se liittynee hänen kauneusbisneksiinsä, sillä Jylhän lisäksi haastehakemuksessa on hänen edustamansa yritys The Look mainittu.

Viime aikoina Jylhä on ollut isoissa otsikoissa, kun hän joutui epäselvien maskikauppojen vuoksi tahtomattaan kohuun. Kohu on poikinut oikeusjuttuja, joissa Jylhä on ollut kantajana. Hän on hakenut oikeutta niin peruuntuneesta sopimuksesta kuin jäädytettyjen rahojen kohtalosta sekä Suomessa että Virossa.

Tällä kertaa Tiina Jylhä itse on haastettu käräjille. Vielä toistaiseksi istuntopäivää ei ole päätetty.

Iltalehti ei tavoittanut Jylhää kommentoimaan tilannettaan.

Jylhää kohtaan on edelleen vireillä myös toinen juttu Helsingin käräjäoikeudessa. Kyseessä on törkeä dopingrikos, jossa Jylhä ja kehonrakennusvalmentajana tutuksi tullut Tape Valkonen ovat syytettyjen penkillä. Kyseessä on iso kokonaisuus, jossa heidän lisäkseen on 15 muuta ihmistä.

Juttu on ollut keskeytyksessä koronatilanteen vuoksi, eikä istuntopäivää ole vielä ilmoitettu.

Jylhä kommentoi asiaa Iltalehdelle jo vuosi sitten.

– En ole ollut vangittuna, enkä ota tätä koko asiaa kauhean raskaasti, Jylhä totesi tuolloin.

– Minut on sekoitettu toiseen ihmiseen, mutta turha tässä on tämän enempää arvuutella miten käy. Siellä käräjillä ne kaikki sitten selviävät, hän jatkoi.





https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/c9e9cf02-d2f2-41b4-9fb7-333a6545b3bc

35

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Minut on sekoitettu toiseen ihmiseen.."

      Niinvarrmaan

    • Anonyymi

      Mikään ei ole siis muuttunut sitten 80-luvun. Tiina ei ota raskaasti . Normimenoa .

      • Anonyymi

        Välimallin joulupukin naamari päässänsä... normipäivä, kuten kaikki. Niin aina.


    • Anonyymi

      Niin? Onko muuta tietoa??

    • Anonyymi

      Vai että joutunut tahtomattaan maskikohuun. Olisi pitänyt ajatella siinä vaiheessa kun osallistui maskibisnekseen ja luuli tekevänsä hyvän tilin Suomen valtion rahoilla. Rahatkin pitäisi saada vaikka ei pystynyt toimittamaan tavaraa, aika kovaa bisnestä.

    • Anonyymi

      Rikollista toimintaa vuosikymmeniä. Sitä ihmistyyppiä, joka valitsee aina valehtelun ja pettämisen, vaikka sama hyöty olisi saavutettavissa rehellisin keinoin.

      Media kirjoittaa pari negatiivista juttua vuodessa. "Sopivasti" jotta ovat muka tutkivia journalisteja (huutonaurua). Loput jutuista ovat yhteistyössä tehtyjä höpöhöpöjuttuja tai epäsuoria bisnespromoja. Ja koska julkisuus ja tunnettavuus myy, iso osa ihmisiä käyttää palveluja, vaikkei jatkuvien rutiinikonkurssien johdosta ole mitään takuita millekkään operaatioille. Niin, terveyshän siinä vaan on kyseessä (sarkasmia).

      Vieläkös se viimeisten vuosien Michael Jackson on Lookilla? Silloin kun oli, niin pettynyt/huijattu asiakas huomasi ettei oikeastaan kukaan ole vastuussa/ota vastuuta.. Esim tuossa Iltiksen jutussakin lukee "..edustamansa yritys The look". Se tarkoittaa heillä ongelmatapauksissa suomeksi sitä, että Jylhä on vaan imagollaan "vastuussa", eli ei ole lainkaan vastuussa, hän vaan antaa ihanan upean olemuksensa säteillä luotettavuutta ja kauneutta firmankin imagoon.

      Semmoinen Suomalainen sananlasku vielä että: "Ennen maa repee kuin h**** häpee".

    • Anonyymi

      Mikä riita kyseessä, sitä ei mainita. Onko pieleen mennyt leikkaus, liian kalliiksi tullut, peruttu?
      Kauhee vouhkaaminen tyhjästä. Jotain hampaankolossa Tiinaa kohtaan kun tästä numeron tekee.

      • Anonyymi

        Ei ketään kiinnosta mitä tällä kertaa. Tämä on niin nähty, samaa Jylhä toimintaa kuten aina.

        "Kauhee vouhkaaminen tyhjästä". Kuka vouhkaa? Mielestäni ketjussa on lähinnä säälinomaista toteamista että mikään ei ole muuttunut eikä muutu. Kukaan ei ota Jylhää vakavasti. Ehkä huijatut asiakkaat tai vuokranantajat ottaa vakavasti, paha sanoa. Mutta silloin voi syyttää itseään erittäin huonosta valinnasta.


    • Anonyymi

      Profetoin, että seuraavaksi kyseinen rehti yrittäjä kertoo jälleen, kuinka hän on harras kristitty ja on jälleen joutunut syyttömänä vainotuksi, kuten Kristus aikoinaan.

      Näen jo Hymyn otsikon: ”Saan voimaa uskosta!”

      Nämä kaikki tämän lajin sankarit ovat aina täysin syyttömiä. Pahat ihmiset vainoavat heitä, synnittömiä.

    • Anonyymi

      Olen vuosia tuntenut, erilaisten asioiden puitteissa tavattu harvakseltaan. Näistä jutuista en tunnista! Varmasti on tehokas bisnesnainen kun on kauneusalalla ollut vuosia, se on raakaa peliä, kilpailu on kovaa. Parempaa palvelua saa kyllä hakea, ei edes hienoin klinikka tarjoa sitä Helsingissä. Kokemus näistäkin olemassa.

      Helppo huudella nimettömästi netissä, kommentoida omilla kasvoilla ja nimellä on toinen juttu. Saa pian haasteen käräjäoikeuteen solvauksesta.

    • Anonyymi

      Luin tätä ketjua ja ihmettelin että missä viipyy uhkailu, mutta tulihan se sieltä.

    • Anonyymi

      Kauneusyrittäjät on vapaata riistaa. Mehiläisen asiakkaana ei tulisi mieleenkään laittaa haastetta! Tikin repeämästä tuli ikävä arpi, valitin siitä ja se korjattiin.
      Luotan neuvotteluun hyvässä hengessä ennen käräjiä ja uhkailuja.

    • Anonyymi

      Miksi on haastettu?

    • Anonyymi

      Lookilta on saanut aina hyvän palvelun, siellä on ihana henkilökunta.
      Kurjia nämä jutut lukea, Tiina joutuu tietenkin vastaamaan johtajana valituksiin ja haasteisiin.

    • Anonyymi

      Vieläkö Jaan Troost leikkaa Lookille? Troost ei ole plastiikkakirurgi. Huvittavaa miten tuota tosiseikkaa piilotellaan milloin milläkin sanakäänteillä. Hän on kirurgi joka vaan pokkana alkoi tekemään kauneusleikkauksia. Olen kerran tavannut ja oli oikein mukava vanhempi herra, mutta koulutus puuttuu.

      • Anonyymi

        Mutta hänellä on hyvä kokemus ja on erikoistunut plastiikkakirurgisiin leikkauksiin, vaikka ei olekaan erityistä plastiikkakirurgin tutkintoa.

        Suomalaiset plastiikkakirurgit osaavat jatkuvasti mollata virolaisia plastiikkakirurgisia leikkauksia tekeviä kirurgeja. Siellä on ollut yleistä varsinkin vanhemmillä lääkäreillä hankkia vain peruskoulutus ja sitten erikoistua plastiikkakirurgiaan ilman erityistä yliopistotasoista lisäkoulutusta. Esimerkiksi suomalaislääkärit haukkuvat lääkäriä joka on erikoistunut Suomessa plastiikkakirurgiaan. Katoaako se ammattitaito kun palaa kotimaahansa leikkaamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta hänellä on hyvä kokemus ja on erikoistunut plastiikkakirurgisiin leikkauksiin, vaikka ei olekaan erityistä plastiikkakirurgin tutkintoa.

        Suomalaiset plastiikkakirurgit osaavat jatkuvasti mollata virolaisia plastiikkakirurgisia leikkauksia tekeviä kirurgeja. Siellä on ollut yleistä varsinkin vanhemmillä lääkäreillä hankkia vain peruskoulutus ja sitten erikoistua plastiikkakirurgiaan ilman erityistä yliopistotasoista lisäkoulutusta. Esimerkiksi suomalaislääkärit haukkuvat lääkäriä joka on erikoistunut Suomessa plastiikkakirurgiaan. Katoaako se ammattitaito kun palaa kotimaahansa leikkaamaan.

        Plastiikkakirurgin titteli ei Suomessa ole sama kun esteettinen kirurgi.
        Sairaalassa ei leikata rintaimplantteja, kasvojenkohotuksia ym esteettisiä toimenpiteitä, vaan syöpää, palovammoja ym, siksi esteettinen koulutus on hankittava sitten ihan erikseen plastiikkakirugiksi valmistumisen jälkeen joko ulkomailla tai Suomessa kokeneen kirurgin opissa. Tämän takia kaikki plastiikkakirurgit eivät ole taitavia kauneuskirurgiassa. Mitä Troostiin tulee,niin hänen koulutuspuutettaan tosiaan peitellään


    • Anonyymi

      En ole kuullut yhdestäkään pieleen menneestä operaatiosta. Joskus toipuminen vie pitempään niin voi tulla tunne että kannattiko edes leikata.
      Itsellä toipuminen vei normaalista 2kk puoleen vuoteen. Oli kyllä piinallista mutta kun hyvin parani tulos oli loistava!
      Diggaan Lookin hyvää palvelua, jopa kotona käytiin katsomassa vointia.

      • Anonyymi

        Kuulostaa tuo sinun kotona käyminen enemmän kuin asiattomalta. Tulivatko sillä Trafin mukaan katsastamattomalla konsuautolla?


    • Anonyymi

      Kyllä Suomessa muualtakin voi sairaanhoitaja käydä kotona katsomassa vointia.
      Mitä asiatonta siinä on? Saa lääkärinkin kotiin.

      • Anonyymi

        "Katsomassa vointia". Kuulostaa enemmänkin hätätapaukselta.


    • Anonyymi

      Faceliftissä käyneenä voin kertoa että ei tee mieli pariin viikkoon lähteä ihmisten ilmoille. Mukavaa jos hoitaja olisi käynyt kotona. Tikit poisti leikkannut lääkäri mutta muutakin tukea olisi kaivannut kotiin. Suomalaiset klinikat ei kotona käy, puhelinpalvelu kyllä on.
      Tosi kauan Look on toiminut, voisin hyvin heiltä palvelua ostaa.

      • Anonyymi

        Hanki omaishoitaja pitämään kädestä 24/7.
        Look toimii enintään 2 vuotta kerrallaan. Sitten konkurssi. Velat rästit ja takuut raukeavat.


      • Anonyymi

        Nimi säilyy, mutta firman vetäjät vaihtuu Suomessa aika nopeassa tahdissa. Tiina Jylhä ei voi toimia Suomessa liiketoimintakiellon vuoksi.


    • Anonyymi

      Kuulostaa kateellisten narttujen kinastelulta :)
      Kauneusleikkaukset ei ole köyhien juttu.

      • Anonyymi

        Juu, minäkin haluan puolenmillin ulosottovelat, impotentin kääpiösyntholbodarin ja monikymmensivuisen rikosrekisterin :)

        Kauneusleikkausten hinnat ovat jokaisen työssäkäyvän ja taloutensa hoitaneen ulottuvilla.

        Kannattaa vain miettiä vaihtaako rahansa hyödykkeeseen ammattilaisten vai rikollisten kanssa.


    • Anonyymi

      Mikäs tää haaste nyt on, vai onko edes mitään. Onko joku entinen työntekijä kimpaantunut?
      On muuten haasteita saaneet muutkin kauneusyrittäjät, lopulta maksettu valittaja hiljaiseksi.....

      • Anonyymi

        Onko Tiina kosmetologi tai sairaanhoitaja?


    • Anonyymi

      Toivon että Tiina vielä joskus palaa Suomeen! Tuskin haluaa palata. Viroon on monet firmat siirtyneet pelkästään verotuksen vuoksi. Ei se palvelua huononna.
      Suomalaisia kauneusyrityksiä riittää niille jotka palvelun kotimaassa haluaa.
      Juorupalstoilta ei totuutta kuitenkaan löydy.

    • Anonyymi

      Tuskin mitään haastetta on edes tehty...

    • Anonyymi

      Lookilta saa hyvän palvelun, hyvät hoitajat ja taitavat lääkärit. Toimitusjohtaja tietenkin vastaa jos joku ei ole tyytyväinen ja tekee valituksen.
      Puhumalla asiat selviää parhaiten, viimeisenä oikeuteen jos sopua ei saada.
      Keskustelupalsta ei asiaa ratkaise.

      • Anonyymi

        Lookilla ei ole yhtään lääkäriä ja hoitajan koulutustakaan ei taida olla kovin monella.

        Pitää muistaa että Look vain välittää potilaita virolaisille klinikoille kun kyse on leikkauksista. Pienempiä toimenpiteitä (esim. pistoshoitoja) voidaan antaa Suomessa Lookin nimen alla toimivien yksityisyrittäjien toimesta.


    • Anonyymi

      Se on huvittavaa kun Tiina asuu Tallinnassa ja täällä Suomessa valitetaan hänen tekemistään. Lookin palveluilla on käyttäjän, jokaisella omat suosikkinsa kenen hoidoissa käy.

    • Anonyymi

      Lookista pelkkää hyvää sanottavaa. Tiina Jylhän olen ohimennen muutaman kerran tavannut ja vaikutelma jäänyt kivasta ihmisestä. Asiat riitelee, ei välttämättä ihmiset.

    • Anonyymi

      Tiina ei tee hoitoja vaan hallinnoi. Tj joutuu vastaamaan jos työntekijät mokaa.
      Turhaa vainoamista ja panettelua.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3309
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      558
      3117
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      38
      2563
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2032
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      310
      1842
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      10
      1702
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      121
      1383
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1241
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1228
    Aihe