Kokoomuksen Orpon parkaisu "pahuudesta", oikeusvaltion alennustilan huipentuma

Anonyymi

Miten paljon ahneutta ja häikäilemättömyyttä, tähän maahan mahtuukaan, kun äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, Kokoomuksen isojen talousrikollisten ja veroparatiisimonopolien edustajat, tarttuvat köyhyyteen pahoinpitelemiensä nuorten oireiluun, vielä kovempia pakkokeinoja ja kovempaa äärioikeistolaista poliisivaltiota vaatimalla ?

http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2020/10/Koyhyysvahti-Suomen-Koyhyysraportti-2020.pdf

Tohtorinhattu näyttää koomiselta, kun sen kantajalta puuttuu se ensisijainen sivistys, eli inhimillisyys ja oikeudenmukaisuuden, kohtuullisuuden käsitys.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

Aidoissa oikeusvaltioissa ja demokratioissa, halltuksen tehtävä on hillitä, Kok-Orpon pahuuden parkaisujen kaltaisia, äärioikeistoradikalistisia ulostuloja, vakavaan äärioikeiston taloudelliseen, fyysiseen, seksuaaliseen ja henkiseen väkivaltaan oireilevien, nuorten ja muiden ihmisten suojelemiseksi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

Ohisalo antaa äärioikeiston riehua, köyhyyteen pakotettujen ruumiidenkin päällä. Ei ihme, että Vihreitä on sanottu, Kokoomustakin äärioikeistolaisemmaksi puolueeksi.

Vaadimme hallitukselta tekoja, köyhyysongelman ja eriarvoistamis-kehityksen korjaamiseksi heti.

14

94

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jo lyötyjen lyöminen, maassa jo makaavien potkiminen, on Kokoomuksen keino, rahastaa ihmisoikeuksien, oikeusvaltion ja demokratian kustannuksella Suomessa.

   Hallituksen tehtävä, on tehdä pikaisesti loppu, raatojen päällä tanssivien, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, kovasta taloudellista, fyysisestä, seksuaalisesta ja henkisestä väkivallasta, jota he nyt EK-medioitten suosiollisella avustuksella, julkisuudessa toteuttavat.

   Niitä isoon ääneen, ennen eduskuntavaaleja, luvattuja TEKOJA, ison köyhyysongelman korjaamiseksi ja eriarvoistamisen negatiivisen kehityksen pysäyttämiseksi, on alettava näkymään ja pian.

   Kovempi poliisivaltio ja äärioikeistoradikaaleille "lastensuojeluviranomaisille" lisävaltuuksien antaminen, on vihoviimeinen virhe, jota hallituksen ei pidä hyväksyä, vaan tehdä selkeä ero, opposition populisti-äärioikeiston väkivalta-uhoamiseen.

   • Anonyymi

    Äänestätte kuitenkin kokoomusta ja muita porvaripuolueita esim. RKP:tä jättämällä äänestämättä, joka on suora ääni näiden puolueiden eduksi. Nukkuvat ovat suurin porvaripuolue.


   • Anonyymi

    Kokoomus on älä tyrki Jyrkien puolue, mutta missä on se miehen työ älä sanojasi Sari-sairaanhoitajallekaan syö!


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Täytynee olla vain hiljaa kiitollinen, että veroparatiisi-kokoomuksella, on noin läpinäkyvän epäonnistuneita poliitikkoja.

   • Anonyymi

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Kenenkäs luulet omistavan Suolen? Ettei olisi vaan kokoomusomistus ja onhan se.


  • Anonyymi

   Milloin rikollinen Pekka Haavisto eroaa?

  • Anonyymi

   Mitä enemmän lisäävät vääryyttä pahuutta riistoa ja potkimista sitä enemmän saavat tuomioita konkursseja työttömyyttä pörssiromahduksia satamien lopetuksia firmojen lopetuksia ruttotauteja ja lopuksi oma virtuaaliomaisuus katoaa taivaan tuuliin.

   Joten ei ne potkijat jää tuomiotta.

  • Anonyymi

   Kokoomus on pahinta syöpää, jonka rosvouspolitiikka rikkaimman eliitin hyväksi on suurin pahoinvoinnin aiheuttaja. Kokoomus-syövän johtama mätämedia YLE mainostaa noita rikollisia jatkuvasti. Luulevat kansaa niin yksinkertaiseksi, ettei se näe kuinka kaksi syöpäkasvainta, Kokoomus ja YLE, tekevöt kaikkensa jotta Syöpä saisi maksimaalista valtaa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2020/10/Koyhyysvahti-Suomen-Koyhyysraportti-2020.pdf

   Tarvitaan Suomen ulkopuolisia, aidosti riippumattomia tahoja, rikostutkimaan Suomen korruptiopäättäjiä / "business finland"-äärioikeiston isojen talousrikollisten järjestöä, johon korruptio-kansanedustajat kuuluvat.

   Suomen kansalaisten perustuslailliset oikeudet, aito demokratia, oikeusvaltion kansalaisoikeudet, on viety ja tilalla on hätätila, köyhyyteen pahoinpideltyjen keskuudessa.

   Missä tutkijat ja ne tahot, joiden pitäisi valvoa kansalaisten oikeusturvan toteutumista ? Miksi he ovat hiljaa, kun kansanmurhaa tehdään Suomessa, sitä se käytännössä on, kun elinikä-ajan odotteessa, on jo kymmenien vuosien ero ja kuilu veroparatiisirikkaiden ja köyhyyteen pahoinpideltyjen kohdalla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16700971/quotkoronatukiaquot-koyhyysongelmasta-vaikeneville-quottiedotusvalineillequot#comment-105676679

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

  • Anonyymi

   Ai marin saanut kurjuuden akaiseksi alle vuodessa ja mamuttanutkin suomen alle vuodessa.

   Eikös asiaan ole mitään vaikutusta jo kaksikyt b uotta jatkuneen oikeistopolitiikan ja oikeistohallitusten toimet

   Suomessa on ollut oikeistohallitukset jo
   Vuodesta 2003

   Vanhanen ,vanhanen ,katainen ,sipilä.

   Aikaansaanokse t
   Palkkojen halpuutus
   Suus Mamutus
   Kansan ostovoiman rapauttaminen
   Yritystukien ylisuurt nostot muka tyllis y ämisen varjolla
   Pöessiyhtiöiden suurvoitot ja verottomuus
   Maataloustukien suuret korotukset

   Du unarit.han. maksaa kaiki veronsa t äys määräisenä aina

   Yritykset verottomia tukineen.

   Jos kaikki maksaisivat veron sa ei ulkoman velkaa tietenkään tarvittaisi
   Olenkaan ottaa

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   2744
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   16
   2354
  3. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   1397
  4. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   96
   1343
  5. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   84
   1169
  6. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   47
   1047
  7. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   278
   1044
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   985
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   77
   941
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   863
  Aihe