Aihe

PetosPersKokKe antoivat Kela:n 14%:a tuista, ulkomaiselle halpatyövoimalle

Anonyymi

Tuo 14%:a oli tarkoitettu, olemattomien 800€/kk orjuuseläkkeiden korotuksiin ja päivittämiseen 2020-luvun korkeisiin elinkustannuksiin.

Hilloahot toivat ja tuovat edelleen, 38 000 maahanmuuttajaa, ulkomaisen halpatyövoiman ja Suomen kansan kahtiajaon tavoitteella -rasismikorttia nöyristelevien äänillä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

Sama meno jatkuu nykyisessäkin hallituksessa, äänestämällä ei voi enää vaikuttaa, joten jo kuntavaaleissa, jätämme eduskunnan yksipuoluejärjestelmän äänestämisen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

30

54

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomen korruptiopäättäjät, ovat niin lieroja, että ottivat köyhistä köyhimmiltä, rahat maahanmuuton kustannuksiin, eli vanhuksilta, vammaisilta, pitkäaikaissairailta.

   Pohjoismaisissa oikeusvaltioissa ja demokratioissa, ei maahanmuuton kustannuksia, maksatettu köyhyyseläkeläisillä, vaan niissä korotettiin ja päivitettiin sairaus-kansaneläkkeet 1 250€/ minimieläkkeiksi, kuten olisi pitänyt tehdä Suomessakin, jo aikapäiviä sitten.

  • Anonyymi

   Kiitä hallajussia ja Kouvolan kommaria.

  • Anonyymi

   Hilloahot antoivat Suomen sairaus-kansaneläkkeiden, korotuksiin ja 2020-luvulle päivittämiseen, tarkoitetut Kela:n 14%:a, rasismikortilla maahantuomalleen ulkomaiselle halpatyövoimalle.

   Muut Pohjoismaat 1 250€/kk minimieläkkeineen, ovat jo korottamassa tuostakin.

   Suomen läpeensä korruptoitunut eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, ei ansaitse äänestäjiä. Jo kuntavaaleissa, jätämme äänestämättä.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Jos niitä 1250 euron/kk saajia on niin paljon, etteivät Suomen nettoveronmaksajien maksamat nettoverot riitä maksamaan niitä eläkkeitä eikä valtiolle anneta velkaa näiden eläkkeiden maksamiseen, niin joudutaan tekemään kuten muualla maailmassa tehdään ja lopettamaan hyvinvointivaltio ja eläkkeiden maksaminen ja siirrytään tai palataan takaisin kehitysmaaksi.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sama Suomen kansalaisten, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa jättäminen ja eriarvoistamisen räjähdysmäinen kasvu, näyttävät vain jatkuvan ja pahenevan, kuin mitä oli ex-äärioikeistohallituksen PetosPersKokKe:n aikana:

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helsingin-poliisilta-synkka-tieto-47-itsemurhayritysta-tai-sen-uhkaa-viikonloppuna-taustalla-koyhyytta-toivottomuutta-ja-pahoinvointia/7231556

   Sipilän kakkoshallitus, Lintilän jakaessa rahaa veroparatiiseihin, jatkaa kansan köyhyyteen tappamista Suomessa.

   • Anonyymi

    Voivoi, niin se vaan on. Sosiaalidemokraatitkin ovat niin avuttomia, että eivät uskalla tehdä muuta, kuin hakea avuttomat äidit lapsineen kotiin jännittävältä lomamatkaltaan.
    Eipä sitä rahaa tarvitse muuhun sijoittaakaan. Kansa pärjää muutenkin.


  • Anonyymi

   Kotimaiset pummit luulee että jos mamuja ei olisi otettu niin säästetyt rahat olisi jaettu muille pummeille viinan ostoon! Voin kuule kertoa ettei varmasti olisi jaettu!!!

  • Anonyymi

   Ei tuolla ole mitään merkitystä. Vihervasemmisto hallitus tekee toisenlaisia huonoja päätöksiä.

  • Anonyymi

   Suomessa ei ole mitään minimieläkettä, se voi olla esim 150€ tai 0€.
   Joku puhui 800€, onko sinuakin harhautettu

  • Anonyymi

   Näyttää ottavan PetosPersKokKe:n luonnolle, kun Suomen kansalaiset, jättävät kokonaan äänestämättä, jo tulevissa kuntavaaleissa.

   Jatkuvaa demokratiavajetta, oikeusturvan puuttumista, pahenevaa köyhyysongelmaa ja eriarvoistamista, ei kannata enää äänestää. Kaikki eduskunnan yksipuoluejärjestelmän puolueet ja sen liepeillä pyörivät äärioikeiston-oligarkkivaihtoehdot, on nyt nähty. Äänestäminen on nukkumista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Erityisesti EK-Keskustaa äänestäneiden, on syytä jättää kyseinen, äärioikeistoradikalistinen veroparatiispuolue. Saarikot lihovat ilman teidän, köyhyyteen pahoinpideltyjen 800€/kk orjuuseläkeläisten ääniäkin. Yksikään nykyisen eduskunnan puolueista, ei ansaitse äänestäjiä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   eu mahdollisti 2011v asetuksen jossa työntekijät voivat työskellä lähtö maan palkka tasolla suomessa,

  • Anonyymi

   PetosPersKokKe:tä äänestäneet, siinä missä nykyisiä, uuden EK-vallan hallituspuolueita, joutuvat nyt kohtaamaan todellisuuden - Suomesta tehtiin Pohjoismaiden ensimmäinen veroparatiisi-diktatuuri.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705196/veroparatiisi-muumimaailman-palolla-symbolinen-yhteiskunnallinen-merkitys-

   Äänestämättä jättäminen, olisi pitänyt älytä tehdä, jo aikoja sitten, olimme liian hyväuskoisia, kun halusimme vielä luottaa ns. demokratiaan ja eroihin puolueitten välillä - joita ei ikävä kyllä, enää todistetusti ole.

   Sanna Marinin "presidenttiehdokkuus", on surullinen osoitus korruption, kaiken nielevästä julmuudesta, kun köyhyyteen pakotetuilta viedään toivokin paremmasta, tai siis edes niiden Suomen perustuslaillisten oikeuksien saamisesta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

  • Anonyymi

   Vasemmiston vetämälle desanttihallitukselle vieraat tulevat aina ensin joka asiassa.

  • Anonyymi

   Ei Suomessa ole kuin yksi puolue joka asettaa suomalaisten ja Suomen edut ensin?

  • Anonyymi

   no, ja nykyhallitus on nipistäny niistäkin vähistä

  • Anonyymi

   Jos tuo 14%:a minkä PetosPersKokKe, ottivat köyhyyteen pakotetuilta, 800€/kk orjuuseläkeläisiltä, olisi käytetty sairaus-kansaneläkkeiden 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamiseen, kuten muissa Pohjoismaissa tehtiin, ja otettu rahat maahanmuuttoon toisaalta, olisi tilanne koronapandemiankin torjunnan suhteen, ihan erinnäköinen, kuin tällä hetkellä, kun köyhyyseläkeläisiltä, puuttuu aito oikeusturva, eli aidot mahdollisuudet itse hoitaa itseään, torjua ja ennaltaehkäistä Covid-19- ym pandemioihin sairastumisia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

   • Anonyymi

    Ihan oikeasti, sitä taikaseinää ei ole olemassa oikeassa elämässä. Jonkun täytyy rahoittaa veroistaan tai velalla ne eläkkeet.


  • Anonyymi

   Pohjoismaat rahoittivat maahanmuuton, valtion varoista, Suomen korruptiopoliitikot, ottivat rahoituksen, kaikkein köyhimmiltä, sairaus-kansaneläkeläisiltä. Ne 14%:a Kela:n tuista, oli tarkoitettu, 800e/kk orjuuseläkkeiden korottamiseen, Pohjoismaiden mukaiselle 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIKSI.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

   Veroparatiisi-sote on kaadettava, kunnes 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, kansalaisten oikeusturvana Suomessakin.

   Kuntien rahoittaminen on korruption ja veroparatiisirikollisuuden rahoittamista, se ei auta, vaan pahentaa köyhyyteen pakotettujen ahdinkoa.

   Ensin aito oikeusturva vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille Suomessa,
   1 250e/kk MINIMIELÄKKEET.

   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/puoli-miljoonaa-elakelaista-kituuttaa-koyhyysrajan-alapuolella

  • Anonyymi

   Näyttää olevan kovaa EK-mainontaa, jälleen palstalla, kun PetosPersKokRkpKrdliike-äärioikeisto-veroparatiisiporvarit, kärkkyvät hallituksen köyhyyteen jättämien, 500 000:n orjuuseläkeläisten ääniä.

   Hallituksen kannattaisi pikaisesti, toteuttaa ne lupaamansa: "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys tullaan siirtämään historiaan" lupaukset, jos aikovat pitää äänestäjänsä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

  • Anonyymi

   Aidoissa demokratioissa eivät korruptoituneet vallanpitäjät, määrittele sitä mikä on demokratiaa ja keille se kuuluu.

   "Asiantuntija" tutkija Aaltolankin kannattaisi, muutamaan otteeseen miettiä, minkälaista korruptiovaltaa on pönkittämässä, kun antaa läpeensä korruptoituneille esim. "business finlandin" kaltaisiin, äärioikeiston järjestäytyneisiin veroparatiisi-rikollisjärjestöihin kuuluville, kansan kahtiajakajille ja köyhyyteen pakottajille, synninpäästöjä ja lisää korruptiovaltaa, tutkijuuden verukkeella.

   https://www.theguardian.com/global-development/2020/dec/09/covid-used-as-pretext-to-curtail-civil-rights-around-the-world-finds-report

   https://www.theguardian.com/world/2020/jul/24/surveillance-tech-facial-recognition-terror-capitalism

  • Anonyymi

   Verenhimoista EK-propagandaa EK-medioissa, suurta välinpitämättömyyttä, oman kansamme köyhyyteen, heitteille ilman aitoa oikeusturvaa jätetyistä, 800€/kk orjuuseläkeläisistä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16715985/suomen-hallituksen-on-kokoonnuttava--hataistuntoon-800ekk-koyhyyselakelaisten-oikeusturva-puuttuu

   Sotessa työskentelevät, tuokaa esille köyhyyseläkeläisten, todelliset kuolinsyyt, eli köyhyyteen tappamiset, oikeusturvan puuttuminen, älkää jättäkö diagnosoimatta sitä todellista syytä, mihin he kuolevat.

  • Anonyymi

   Onko Oriveden opiston Kejosen, veroparatiisi-äärioikeiston "pääministerin kyselytunnin" arvosteleminen tabu, kun siitä kirjoittavien kommentit poistellaan ?

   EK-Yle:n Kok-mafia erotettava, Yle-rahoitus on kyseenalaistettava, mitään tiedonvälitystä se ei enää aikoihin ole tehnyt.

   • Anonyymi

    Juu jätetään tiedonvälitys kaupallisten kanavien varaan. Lisää amerikkalaista hömppää televiissioon!


  • Anonyymi

   Nyt diktatuuria kannattavat äärinasset sitten kehoittavat jättämään äänestämisen kokonaan väliin.
   Kyllä on kiire saaada Suomeen äärinationalistinen diktaattori!
   Mutta se ei onnistu. Niin kauan kuin yksikin aivosolu jonkun päässä vielä pelaa.

  • Anonyymi

   Suomi on itäeurooppalainen persläpimaa missä korruptio ohjaa poliitikkoja ja virkamiehiä.

   Suomi on kuollut jo vuosikymmeniä sitten. Nyt on sama meno kuin Neuvostoliiton hajotessa eli suunnaton kähmintä ja ahneus missä kansallisomaisuus varastetaan eliitin käsiin.

   Prosentti jengi hallitsee Suomea. Ei paljon ole eroa diktatuuriin enää.

  • Anonyymi

   Myötähäpeää Veroparatiisi-miljonääri-Sipilän, EK-medioissa tekemälle säälinkerjuulle, kun on äärioikeisto-politiikallaan, on edelleen aiheuttamassa ja jatkamassa, Suomeen isoa köyhyysongelmaa, eriarvoistamista, tylyä kansan kahtiajakoa, jossa köyhistä köyhimmät 800€/kk orjuuseläkeläiset, ovat jo ilman aitoa oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemäärämisoikeuksia, niitä aidon demokratian tunnusmerkkejä, jotka kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa,on turvattu
   1 250e/kk MINIMIELÄKKEILLÄ, maksuttomilla terveydenhoidolla ja julkisilla palveluilla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   7551
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   116
   7510
  3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   510
   5974