Aihe

Korona ja tilastot

Anonyymi

Mikä on käsityksenne siitä miten nämä meidän tilastot muodostuvat? Onko tartuntoihin laskettu mukaan myös ne, joilla esim. ei ole oireita eikä ole sairaita mutta PCR-testi näyttää positiivista?

Onko kuolemat johtuneet koronasta vai onko virus vain todettu jossain vaiheessa ruumiinavausta ja potilas on tilastoitu koronan vuoksi kuolleeksi?

Ovatko sairaalahoidossa ja teholla olevat joutuneet sinne koronan vuoksi vai ovatko mahdollisesti olleet ennen viruksen toteamista jo laitoshoidossa?

Mihin tilastoidaan esim. ne jotka eivät ole saaneet virusta mutta kuolevat kun eivät pääse ajoissa hoitoon? Tai kuolevat masennukseen kun ei saa tavata lähimpiään?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tietoa:

   "Onko tartuntoihin laskettu mukaan myös ne, joilla esim. ei ole oireita eikä ole sairaita mutta PCR-testi näyttää positiivista?"

   -Tottakai on. Tartuntatilastoihin merkitään myös ns. väärät positiiviset tulokset --eikä niitä poisteta tilastoista uuden testituloksen ollessa negatiivinen.

   "Onko kuolemat johtuneet koronasta vai onko virus vain todettu jossain vaiheessa ruumiinavausta ja potilas on tilastoitu koronan vuoksi kuolleeksi?"

   -Koronakuolemaksi merkitään kuolema, jolloin henkilöllä on kuollessaan todettu COVID19-tartunta, olipa sillä sitten merkitystä kuolinsyyhyn tai ei. Lähes kaikki koronakuolemat ovat olleet yli 70-vuotiaita monisairaita ihmisiä, jotka tod. näk. olisivat ilman koronaa kuolleet vaikka ihan normiflunssaan tms.

   "Ovatko sairaalahoidossa ja teholla olevat joutuneet sinne koronan vuoksi vai ovatko mahdollisesti olleet ennen viruksen toteamista jo laitoshoidossa?"

   -Hyvin pieni osa on joutunut sairaalahoitoon kotoa.

   Mihin tilastoidaan esim. ne jotka eivät ole saaneet virusta mutta kuolevat kun eivät pääse ajoissa hoitoon? Tai kuolevat masennukseen kun ei saa tavata lähimpiään?

   -Normikuolinsyihin. Siis perussyyhyn; sydän- ja verisuonitauteihin, masennukseen, itsemurhiin...miksi olematon COVID19-tartunta siihen vaikuttasi?

  • Anonyymi

   Tilastot ovat harhaanjohtavia "Koronaan liittyvät kuolemantapaukset" on THL:n käyttämä nimike tilastoissa, eli sillä saadaan luvut näyttämään hurjemmilta. Koronakuolemiksi tilastoidut ovat keski-iältään 84 vuotta, eli vanhuuteen kuoleminen lienee monilla se todellinen syy. Tässä professoritason faktaa:
   "Kirjoittajien mukaan julkisuudessa esitettävät luvut johtavat harhaan myös siksi, että kaikki kuolleet, joilta löytyy koronavirus, lasketaan koronakuolleisuustilastoihin. Koska kyse on muutenkin sairaista ihmisistä, todellinen kuolinsyy voi useimmissa tapauksissa olla jokin muu kuin korona."

   http://tammilehto.info/reiss-bhakdi-kirja97.php

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   343
   3882
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2787