Aihe

Danny vaihtoi nuorempaan

Anonyymi

27- vuotias Erika on menneen kesän sateita ja nyt on 19-vuotias Helmi, joka on "hyvä" ihminen. Onko seuraava avustaja 16-vuotias?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Asiat voi pukea ymmärrettävämpään muotoon? Silloin ei saa niin kuraa niskaan. Spede tais toimia vähän samalla periaatteella? Rekrytoi nuoria ja kauniita naisia ohjelmiinsa ym.

  • Anonyymi

   Helmin tehtävänä on järjestellä D-tuotannon papereita. mutta kohta Helmi lähtee kiitävälle muusikon uralle ja paperit jäävät taas järjestelemättä. Haluaako helmikin olla syntinen kuten Erika?

  • Niin kauan kun lain mukaan mennään, on kaikki kettuilut kateellista paskaa. so what jos joku vanha patu saa nuorta pesää, virkistäähän se nuorison läsnäolo muuutenkin.

   Iso D on jakanut hyvää tuulta ja shöymenoa kansalle, hyvä etä saa takaisin. ja sanoisin että paskemminkin voi nainen valita, tuossa jätkässä on karismaa enemmän kuin kymmenessä kaksvitosessa vikisijässä.

   Sitäpaitsi kokenut, nähnyt kaiken ja vähän päälle eli mielenkiintoisia juttuja, ajanvietettä, rahaakin löytyy, talot ja autot, veneet, mökit.

   Alkaa listalla olla plussaa sen verran että olisinpa nainen;DD

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   353
   23192
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   313
   6345
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   404
   4628
  4. Niko Ranta-aho aikoi karata Afrikkaan!

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/espanjan-poliisi-niko-ranta-aho-suunnitteli-pakoa-afrikkaan-katso-video-poliisin-iskusta-marbellan-asuntoon/804058
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1774