Aihe

Tosiystävyys

Anonyymi

Montako tosiystävää voisitte sanoa että teillä on? Semmoisia jotka ovat pysyneet ystävinänne kaikesta huolimatta aina ja voitte luottaa heihin 100 prosenttisesti ja uskotte että pysytte ystävinä varmasti aina. Kyllä varmasti kaikki eroittaa kaverit ja ystävät toisistaan.

18

113

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Muutama ja on kestävää laatua. Side on ja pysyy. Sekä luottamus. Parempia ei voisi saada.
   Myös niitä pyrkyreitä ja urkkijoita löytyy, mutta myrkylliset ihmiset osaan onneksi tunnistaa.
   Sellaisilla yleensä on paha olla itsensä kanssa ja haluavat tietoa toisten asioista, että saisi juoruta sekä aiheuttaa pahaa toiselle.
   Sellaista ihmistä ei edes viitsi vihata, enemmän sellainen säälittää.

   • Anonyymi

    Minullakin 2 tosiystävää lapsesta asti tunnettu ja ollaan varmasti aina ystäviä. On tullut sama huomattua, että kieroja ihmisiä oli ympärillä tosi paljon ihan odotettua enemmän. Jopa ihan masensi kun huomasi että millaisia jotkut ihmiset todellisuudessa oli ja osaa arvostaa aitoa ystävyyttä entistä enemmän.


   • Anonyymi

    Joskus menee vuosikausia ennenkuin "juudaan" tai siis epäluotettavan manipuloijan tunnistaa. Jotkut osaa naamioitua. Jotkut on kaksinaamaisuuden mestareita. Tosin intuitio on voinut antaa voimasta vahvistusta, epäilyksen ja varoituksia ennen lopullista niittiä, kun naamarin takaa paljastuukin ihmisen todellinen luonto. Ne voi olla hyvin ikäviä juttuja kaikkineen ne irtiotot. Toisaalta helpotus on suunnaton, kun pääsee eroon ihmisestä, joka manipuloi, säätää ja rikkoo.


  • Anonyymi

   Muutama lähisukulainen on sellainen ystäväni. Mutta voi olla että sisaret eivät kuulu tähän ryhmään. Kun on tarpeeksi kuullut änkyröintiä vuosien varrella ja suoraa haukkumista ulkonäköön liittyen omalta siskolta, niin ei tunne yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Kun ikää tulee lisää sitä haluaa karsia pois kaikki märisijät. Niin kauan kuin "muut" ns. kertovat kenestä tahansa, he saavat aikaan pahaa oloa. En voi koskaan hyväksyä elämääni yhtään sellaista ihmistä joista muut toistuvasti "jankuttavat". Yksityisasiat eivät kuulu kansalle koskaan! Oli väärin aloittaa mitään sellaista!

  • Ihan_sivusta

   Kaksi tosiystävää, joista toisen olen tuntenut puolivuotiaasta lähtien (40 vuotta), ja toisen lähes 18 vuotta. Juttu jatkuu aina siitä mihin se edellisellä kerralla jäi, vaikka aikaa olisi kulunut tapamisien välissä parikin vuotta.

  • Anonyymi

   Minulla on.kaiken se kestää💎

  • Anonyymi

   Ei yhtään tosi ystävää, enkä oikein varma, että onko edes ystävääkään.

   • Anonyymi

    😞😞😞


  • Anonyymi

   Yksi, joitakin vuosia oli toinenkin, niin luulin mutta olikin pahin viholliseni. Teki kaikkensa vihollisjoukkonsa kanssa tuhotakseen mut.

   • Anonyymi

    Minulla oli reilut 30 vuotta ystävä joka reilut 1,5 vuotta sitten löysi uuden miehen ja unohti ystävyytemme tuosta noin vaan. Joskus näemme esimerkiksi yhteisen harrastuksen myötä mutta silloinkin käyttäytyy mua kohtaan aika kylmästi. Hänestä tullut ylimielinen ja koppava. Nykyään en voi sanoa omistavani kuin yhden ystävän, rakkaan ja tärkeän mieheni.


  • Anonyymi

   Kirjoitin aiemmin aloituksen jossa mietin kuinka ihmiset antavat luvan soittaa tai tekstata jos haluaa jutella. Annetaan lupa muttei itse heitetä sitä ensimmäistä viestiä.

   Toinen on se että kuvataan toista ihmistä supersanoin tarkoittamatta mitään puolustaakseen vain itseä..

   En minä pidä ketään edes hyvänä kaverina, mutta tunnen mielenkiintoisia naispuolisia ihmisiä joiden kanssa voisi olla enemmän kuin kavereita.

  • Anonyymi

   Ei yhtään tosiystävää ollut koskaan, pelkkiä kavereita ja nyt jo ikää niin paljon että en enää kaipaakaan

  • Anonyymi

   Ei ole yhtään ystävää eikä ole koskaan ollutkaan. Tai olihan niitä kaksi. Kissaa. Taisin vain tyhmyyttäni loukata niitä ja menetin ne.
   Nyt vuosi sitten luulin löytäneeni ystävän 15 v sitten tapaamastani ihmisestä. Hän olikin vain vailla apujani. Kun autoin pois pulasta ja pari tuhatta euroa siinä rahojani menetin, ei edes kiittänyt saati tarjonnut maksua mistään. En kyllä olisi ottanutkaan, onhan minulla melkein tuplaeläke häneen verrattuna. Nyt sitten huomasin, mitä kaikkea hän minulta vielä varasti. Ei tunnustanut, harras vapaakirkollinen uskovainen, joka haaveilee sinne paremmalle puolelle pääsevänsä.
   Unelmoi tässä sitten ystävistä.
   PS. Suorittaa jo rangaistusta teoistaan. Alzheimer ja kaihi jyllää...
   Yksin oot sinä ihminen, yksin syntynyt oot, yksin myös sinä lähtevä oot...
   77 v ätmi.

  • Anonyymi

   Minulla oli ystäviä, mutta itse lakkasin pitämästä yhteyttä, kun kyllästyin samojen asioiden jauhamiseen heidän kanssaan. En koe tarvitsevani yhtään ystävää, koen heidät rasitteeksi.

  • Anonyymi

   Kavereita ja sukulaisia on, mutta tosiystävä, enpä tiedä, kuka heistä voisi olla sellainen.
   En ole muutenkaan mikään seurallinen enkä syli avoinna kaikille jee-tyyppi.
   Minulle ei ole eteen tullut vielä "pahaa paikkaa", mitään sellaista josta en olisi omin voimin selvinnyt, vaikka olen jo päälle 60vee.
   Katotaan sitten kun se paha paikka tulee, kaikkoaako kaikki pois ympäriltä, vai pysyykö vierellä.

  • Anonyymi

   Oikeastaan ei yhtään. Mutta ihminen jonka kanssa olisi kaveri

  • Anonyymi

   Yksi oli joka muuttui manipuloivaksi ja ilkeäksi paskiaiseksi.
   Toinenkin joka lähinnä harrastuksen kautta ja kun loppui harrastaminen hävisi "ystävyys"...
   Nyt oon kyynistymään päin ja varon enää ystävystymästä koska pelkään pettymystä.
   Kaipaan välillä ystävää mutta kun muistelen millaista "ystävyys" oli menee kaipuu ohi.

  • Anonyymi
   UUSI

   Ei ole yhtään ystävää. Tuttuja ollut ja nekin vaan sen aikaa, kunnes ovat löytäneet tasoisempaa seuraa itselleen. Enempi aina ollut niin ett olen ollut tukikeppinä toisille, kun on ollut vaikeaa ja kun heillä on ruvennut menemään paremmin, mut on heitetty yli laidan. Ei ole ollut pelkoa siitä, ett joku olis halunnut auttaa, kyllä mun on ollut pärjättävä ilman apuja. Jotkut tutuista tuntuu pitäneen mua jotenkin yksinkertaisena idioottina, kuvittelivat ett pidin heitä ystävinä, kun soivat mulle suuresta armosta seuraansa ja sain istua saman pöydän ääressä heidän kanssaan, kun samalla viestittelivät parempien kavereittensa kans ja osoittivat monella tavalla etten ollut tärkeää seuraa. Joskus erehdyin silloin puhumaankin jotain itsestäni, niin kesken juttuni tuttava yleensä sanoikin, ett hän menee jututtamaan yhtä kaveriaan ja lähti pöydästä. Jollekin tutulle olen kelvannut silloin, kun on purkanut pahaa oloaan muhun, ihan kuin olisin joku likasanko johon kipataan kaikki paska ettei parempiin ystäviin tarvitsisi sitä kaataa. Joku on aina korostanut jutuissaan, ett hänen ystiksiä ovat työkamut...ööö..mä en ole töissä samassa paikassa tai hän on sanonut ettei aio käydä siellä enää missä on nähty, mutt kyllä hän haluaa niitä kahta kamuaan nähdä...ööö...eli mua ei enää halua nähdä. Joo, ei ole epäselväksi jäännyt ett en kuulu ystäviin, kun se on monta kertaa vihjaistu tuttuni jutuissa. Yks tuttu nauttii, kun saa vittuilla mulle mun iästä, hän kun on ikinuori, kehuukin itseään koko ajan, ett kuinka kaikki miehet kuolaa hänen peräänsä ja kaikki kehuvat nuoreks jne..., häneltä on turha odottaa ett kehuis mua tai sanois jotain positiivista tai kannustais, sanoikin ett näytän vanhalta, mun pitäis muuttaa pukeutumistyyliä ja hiusmalliakin...jos mä menisin sanomaan sille ett pitäis muuttaa tyyliä, niin suuttuis, kun hänellä on oikeus olla just sellanen kuin on...mulla ei sitten näköjään sitä oikeutta ole.
   Eli joo, ei ole yhtään tosiystävää tai muutakaan ystävää. Enkä edes halua tutustua enää uusiin ihmisiin, mulla on aina ollut vaikeata luottaa ja tutustua ja nykyään luotto on hävinnyt kokonaan. Eikä kukaan munlaiseen halua tutustua, eikä ketään kiinnosta mä ja mun jutut. Tuonkin olen oppinut ja en enää vaivaudu kertomaan itsestäni kenellekään, kun mua ei ole olemassa kellekään. Välillä unohdin, ett mun on parempi pitää turpani kiinni ja olla hiljaa toisten seurassa ja kuunnella vaan kun muut puhuu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   196
   15103
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   139
   12946
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   604
   8747
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   128
   5745
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   318
   5302