Meidän piti viljellä ja varjella, - mutta!

Anonyymi

Ihmistä ohjeistettiin aikain alussa Luojan toimesta elämään.
Yksi kehotus oli tätä luomakuntaa kohtaan, että eletään ihmisiksi, myös viljellen ja varjellen.

Mutta, ihmisen tapa on tuudittaa mielensä ja huutaa Barabbas vapaaksi, koska hän on kaltaisemme. Siinähän se meidän vapaudentunto on. Emme kahlitse lähimmäistä, vaan samanmielinen on vapaa ja maailma lepää sen varassa. Helleluja! Eikös niin - ateistit ja samahenkiset?

Nyt Tiede lehti otsikoi, Eläinten massatuhot toistuvat 27 miljoonan vuoden välein ja päätelmä ilmiöön, että --voisi--- sanaan. Ilmiö voisi johtua maapallon sisustan "pulssista" tai Maan paikasta galaktisella kiertoradalla. ....... laina päättyy.

Huoh, eikös helpottanut? Nyt kun eläinten massatuho on ajankohtainen, olemmekin vapaat teoistamme. Siis jatkakaamme samaan malliin, eikös vain?

Barbbas on vapaa!

Tätähän se maailma on. Jos tekisimme, kuinka neuvotaan ja ohjeistetaan, niin tämähän olisi tavallaan paratiisimainen aikakausi.
Kukin meistä kunnioittaisi Luojaa, tekisi lähimmäistä kohtaan, - lain päämäärähän on rakkaus! - niin sen mukaan niiiiin AHhhhhh!

Miksi tekisimme. Lihalle on niin mukavaa kumartaa maailmaa ja hypätä sitä naura, missä kaikki "kiiltää" lihallisesti.
Siksi meren aallot, eli maailma pauhaa!

Kun meren käyntiä katsoo, se on hyvä vertauskuvallisuus - Raamatun kielellä ihmiselle. Hän voi jotenkin ymmärtää maailman, että ei tuolla ole rauhaa- se on tappava ja vaarallinen, sinne hukkuu. Siis syntiinn hukkuu.

Sentähden raamatullinen näkemys "perillä" on lasimeri!

Siellähän olemme "Sapatin levossa" ! Eikös vain? Lasimeri on vakaa, se ei aaltoa, siellä on turvallinen ja hyvä olla, olemme Isän kodissa, maailma ei pauhaa! Jumala on asettanut kaiken paikalleen ja - kas, siinä Edenissä - tuonpuoleisuudessa, ei otsaa tarvitse hiostaa, vaan oikea tapa elää ja tavallaan "viljellä ja varjella" luomakuntaa on meidän siunaus ja se tuo Jumalan luomakunnan kasvun mukaan ruan ja levon.

Siihenhän valtakuntaan meidät kutsuttiin, se kruunattiin viikottaisella levolla, joka on tarkoitusperäinen muistutus Jumalan luomistyöstä ja missä luotu voi kumartaa Luojaa, on tämänpuoleisuudessa kunnioittaa tuota muistopäivää.

Sitä monet uskovat kunnioittavat - adventistien lisäksi.

He ymmärtävät Herran opetuslapsina, että on hyvä - kun emme elä pelkästään leivästä vaan Jumalan Sanasta, niin saamme mennä Jumalan palveltavaksi tämänpuoleisuudessa "sapattisin"!

Se on raamatun kielikuvamuistutus siihen, että -tuonpuoleisuudesta" - pyhitetään adamia varten sitä Pyhää, missä kaikki on Jumalan työtä ja se on tämä Valtakunta.
Se on armon valtakunta. Ja tätä - on viljeltävä ja varjeltava.!

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Mutta, ihmisen tapa on tuudittaa mielensä ja huutaa Barabbas vapaaksi... Helleluja! Eikös niin - ateistit ja samahenkiset?"

      Miksi taas vedit juuri ateistit tuohon mukaan? Nehän oli uskovaisia, jotka halusivat vapauttaa Barabbasin.

      Ja mitä tulee uskovaisten haluun suojella luontoa, niin esim kristitty trumppi ja häntä fanittavat republikaanikristityt Amerikassa ovat juuri niitä, jotka eivät piittaa luonnonsuojelusta pätkääkään.

      • Anonyymi

        Kävikö kipiästi? Minulla on varaa puhutella ateistia, koska niistä juurista olen lähtenyt aikaa katsomaan. Eli?
        Ateisti ja muotouskonnollinen - sama leipä.

        Mutta, haaste viljelyyn ja varjeluun, niin lähtökohtainen hyvä on taas raamatullisuuden juuri.
        Sen pitäisi ottaa huomioon meissä se, että tämä aika jäsentäisi tekemisissä kaiken sen, mikä elämiseen kuuluu. Eikä sinun tarvitse puutarhassasi paeta trummaiplemasi puitten taakse piiloon. Tunnustetaan suoraan, että emme ole osanneet elää, niinkuin pitäisi osata.

        Jätetäään tumppailu puitten takana piiloleikki ja ellenöinti, tai helluntalaipuut. Siis kyse on elämästä, vai etkö sinä elä täällä planettalla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävikö kipiästi? Minulla on varaa puhutella ateistia, koska niistä juurista olen lähtenyt aikaa katsomaan. Eli?
        Ateisti ja muotouskonnollinen - sama leipä.

        Mutta, haaste viljelyyn ja varjeluun, niin lähtökohtainen hyvä on taas raamatullisuuden juuri.
        Sen pitäisi ottaa huomioon meissä se, että tämä aika jäsentäisi tekemisissä kaiken sen, mikä elämiseen kuuluu. Eikä sinun tarvitse puutarhassasi paeta trummaiplemasi puitten taakse piiloon. Tunnustetaan suoraan, että emme ole osanneet elää, niinkuin pitäisi osata.

        Jätetäään tumppailu puitten takana piiloleikki ja ellenöinti, tai helluntalaipuut. Siis kyse on elämästä, vai etkö sinä elä täällä planettalla?

        "Kävikö kipiästi?"

        No niinkö luulet? Jonkinlaista myötähäpeää toisinaan tunnen, koska noin itsepäisen tyhmää ihmistä harvemmin tapaa.

        "Minulla on varaa puhutella ateistia, koska niistä juurista olen lähtenyt aikaa katsomaan. Eli?"

        Eli mitä? Jos se sinun ateistinen perheesi on ollut täynnä sivistymättömiä moukkia, kuten mitä ilmeisimmin myös ne porukat, joissa olet aikaasi viettänyt, niin ei se tarkoita, että sinulla olisi jotain laajempaa tietämystä siitä, millaisia ateistit ovat.

        " Ateisti ja muotouskonnollinen - sama leipä."

        Muotouskonnolliset käyvät ehtoollisillaan teeskentelemässä hurskasta ja nauttimassa jotain pahvinmakuisia kuivia ehtoollisleipiä. Ateistit eivät moiseen pelleilyyn viitsi lähteä mukaan, joten eri leipää nauttivat.

        Muotouskonnolliset tarvitsevat myös kipeästi maallisen vallan tukea, koska heidän Jumalansa ei kykene yksin pitämään heidän pyhättöjään pystyssä, kun taas ateistit haluaisivat erottaa kirkon ja valtion toisistaan, jotta uskovaisilla olisi mahdollisuus osoittaa, mihin heidän Jumalansa pystyy. Aivan eri päämäärät ja leivät.

        Uskovaiset tarvitsevat ateisteja, mutta ateistit eivät tarvitse uskovaisia.

        " Sen pitäisi ottaa huomioon meissä se, että tämä aika jäsentäisi tekemisissä kaiken sen, mikä elämiseen kuuluu. Eikä sinun tarvitse puutarhassasi paeta trummaiplemasi puitten taakse piiloon."

        Nyt tarvittaisiin taas tulkkia, että tuosta saisi jotain tolkkua? On siinä kyllä suomenkielisiä sanoja, mutta ei mitään järjellistä niiden yhdistelyssä? Ja sen lisäksi vielä joitain "trummaiplemasi" puita, joiden taakse "pakenen piiloon"...??

        "Jätetäään tumppailu puitten takana piiloleikki ja ellenöinti, tai helluntalaipuut."

        No sehän sopisi sinulle? Mitä jos jätettäisiin ateismi/ateistit syyllisenä kaikkeen mahdolliseen pahaan maailmassa mm. ihmiskauppaan jne... mitä sanot?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kohta varmaankin hartaat kristityt pääsevät taas seuraamaan silmät kirkkaina, kun vanhat ukot pannumyssy päässään leikkivät uskovaisten omia leikkejä ja kantelevat Jeesus-nukkea seimestä toiseen. Amen.


    • Anonyymi

      Tuota...sehän oli se Jumala, joka laittoi ihmisen tälle planeetalle sen Saatanan kanssa, joka sai lankeamaan kolmasosan taivaan joukkoja. Se sama Jumala, joka tiesi, että ihminen tulee lankeamaan ja silti saattoi ihmisen alttiiksi synnille. Naivin ihmisen, jolla ei ollut MITÄÄN kokemusta synnistä, suoraan Luciferin vaikutusvallan alle. Ihmisen, jolla ei ollut lapsuuden, murrosiän, teini-iän, nuoruuden eikä keski-iän tuomaa kypsyyttä ja tietoa synnistä, niin kaikkitietävä kokenut Luoja laittoi tällaisen synnin kannalta lapsen tasolla olevan ihmisen suoraan suden suuhun. Hänet, jonka Jumala itse loi tietäen tasan tarkkaan mihin ihminen pystyy ja ei pysty.

      Hän on Jumala, joka teki jo ennen luomista pelastussuunnitelman kun tiesi ihmisen lankeavan. Eikö luonnon laki ole se, että vastuu on aina korkeammassa asemassa olevalla? Sillä, joka tietää, sillä, jolla on vastuu, sillä, jolla on valta. Käyttikö
      Jumala valtaansa hyvin ja oikein?

      Niin mitä sinun piti sanoakaan ihmisen huonoudesta Jumala edessä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe