Aihe

yksin elävät ovat jouluna yksin

Anonyymi

olen diabeetikko ja joulu on syömisen juhlaa ei mulle.onko kohtalo naisia yksinäisiä jotka etsivät sitä oikeaa elämän kumppania +50v.

4

59

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Välis on saanut joululahjaksi 2 pistettä!

   xLiner

  • Anonyymi

   Yksinäiset ovat yksin muulloinkin, kuin jouluna.
   Nyt vasta on yksinäisyyteen havahduttu, kun nämä sosiaaliset ja paljon ystäviä omaavat ovat joutuneet olemaan muutaman kuukauden yksin ja heille yksinäisyys tuntuu lähes maailmanloppuun rinnastettavalta asialta.
   Hyvä, että saavat edes kerran elämässään kokea sitä arkea, mikä yksinäiselle on normaalia ja vuodesta toiseen jatkuvaa.
   Nämä, joilla on paljon ystäviä toteavat, että hanki ystävä, kyllä sinä ystäviä löydät.
   Ei niitä ystäviä niin vaan löydetä. Ystävyydelle on lähes samat kriteerit, kuten parisuhteessa eli ei ystäväksi kelpuuteta ketä tahansa.
   Jos tällaiselle, joka toteaa, että hanki ystävä, että kyllä sinä sellaisen löydät, niin jos toteaa, että alkaisitko ystäväkseni, niin varmasti saisi kuulla, että en minä oikein sinun ystäväksi haluaisi.
   Jos ehdottaa, että kyllä sinä helposti ystävän löydät, niin kyllä miksi ehdottaja sitten kieltäytyy alkamasta ystäväksi, kun kehuu, että kuinka helposti ystäviä saa, kun ei suostu edes ystäväksi.

   • Anonyymi

    No mutta onhan meillä kuitenkin keskustelu-alusta, jossa voi jutella edes virtuaalisten ystävien kanssa. Itselläni on kyllä ystäviä, vaikka erittäin harvoin näemme, voimme kuitenkin soitella toisillemme aika useastikin. Siksi minun on vaikea asettua asemaasi.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   357
   26621
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14281
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   12040
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   99
   8947
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   570
   6127