Aihe

Kondylooma ja kiperä tilanne.

Anonyymi

Olen 30 vuotias mies pitkästä parisuhteesta eronnut noin vuosi sitten. Kaksi irtosuhdetta ollut toinen baarireissun päätteeksi ja sen enempiä tuttavuuksia tekemättä. Sitten puolenvuoden päästä uusi suhde ja kuukausi keretty sekstailemaan ja nainen sanoo että on saanut minulta kondylooman eli siis HPV:n. Molemmissa kumin käyttöä ei siis ole ollut. Minulla tauti ollut täysin oireeton, jos ylipäätänsä minulla se on ollut alunperin. Nainen väittää kivenkovaan, että se olisi minulta ja tottakai minä en sitä kiellä, mutta haluaisin saada asiasta täysin varmuuden. Näkyykö kondylooma 1kk sekstailun jälkeen? Ja siis onko mahdollista saada näkyviä oireita tässä ajassa? ,joita naisella siis sanojensa mukaan on. Sukupuolitauti testeissä kävin samantien kun tämän kuulin ja sieltä tuloksia odotellessa. Oireettoman hpvtaudin kantajia olevaa testiä ei tietääkseni ole? Korjatkaa jos väärässä.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oliko nainen neitsyt? Jos ei, niin voi höpöttää mitä vaan, todistusaineisto on vähäistä. Noin yleensäkin vaikuttaa syyllistävältä tyypiltä, anteeksi vaan. Tuossa alapuolen linkissä kondylooman itämisajaksi sanotaan kuukausista vuosiin. Papa-seulonnat naisilla ja HPV-rokotukset ovat nimenomaan sen vuoksi, että tietyt HPV-virukset aiheuttavat naisilla kohdunkaulansyöpää. Eli yleensä tartuntaa ei edes itse huomaa, vaan seurauksena on syöpä tai syövän esiaste.

   Voit ottaa yhteyttä sukupuolitautien poliin ja kannattaakin, muttei sellaisen kondylooman vuoksi, jota ei ole olemassa, vaan muun sukupuolitautiriskin vuoksi.

   Opettele käyttämään kondomia, jooko? Itselläni on ollut kerran klamydia, ja ennätti olemaan ties kuinka kauan. Sama juttu herpeksen kanssa. Tartunta on saatu missä vaiheessa vaan yli 20 vuoden aikana. Ei olisi käynyt mieleenkään etsiä asioille syntipukkeja. Ainoa syyllinen olen itse, kun en ole välittänyt kondomista.

   Mene ostamaan ne kondomit mahdollisimman pian. Ja paljaalla ei enää vieraita panna.

   https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00244

  • Ei ollut neitsyt. Sanoo ,että vuoteen ei ole seksiä harrastanut ja pitkä parisuhde takana ennen sitä. Tuli kyllä kerralla selväksi, että ilman kumia ei ajella mihinkään suuntaan. Syyllistämistä kyllä ja kovalla tasolla vielä. Ei suostu omia gyne käyntejä näyttämään omakannasta. Ymmärrän sen toisinaan, että ovat jokaisen henk.koht tietoja, mutta samassa veneessä NS. Ollaan niin miksi ei? Ja tietenkin minä maksoin hänen lääkärikäyntinsä yksityisellä, koska julkiselle jonoa? Otappa tuosta selvää. Saanko minä mitenkään tietää kannanko minä virusta, jos en ala oireilemaan mitenkään? Mikä testi? jos on?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   427
   5018
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   2037