Aihe

Terrorismin tukeminen on laillistettava Suomessa

Anonyymi

On epäeettistä, että terrorismia tuetaan verovaroin ja salaa. Suurin osa suomalaisista ei sitä halua, ja ne jotka haluavat eivät juuri veroja maksa.

Soksipä t7errorismin tukeminen yksityisin varoin olisi laillistettava. Tukemisen salliminen olisi hallitukselta avoimempaa politiikkaa kuin kaikki muu aikaisempi yhteensä, eikä virkamiesten tarvitsisi pelätä ministerien rikollisia toimia, kun ne olisivatkin laillisia. Kenties juuri terroristitoiminnan tukeminen siivittäisi rikollisetkin ehdokkaat presidenttiyteen asti.

Myös asetehtaille olisi oltava mahdollisuus tehdä kauppaa terroristien kanssa, josta koituisi budjettiin varoja jatkuvasti kasvavan pakolaispopulaation loppuelämän mittaiseen loisteliaaseen ylläpitoon. Tehdas voisi olla vaikka valtio-omisteinen osakeyhtiö.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Haavisto olisi tämän aloittanut jo 2007, tuomalla Guantanamon vangit Suomeen. Olisimme saaneet arvokasta tietotaitoa räjähdeliivien käytössä.

   • Anonyymi

    Suuri menetys oli. Se tietous olisi melkoinen houkutustekijä isis-taistelijoiden saamiseksi Suomeen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4969
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1874