Aihe

Skotlannissa arvostetaan Pohjoismaita

Anonyymi

Skotti Finlayson, todennäköisesti muinaisten viikinkisuomalaisten jälkeläinen muutti Suomeen ja perusti tänä päivänäkin tunnetun Finlaysonin.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/754bba2d-e3de-4210-b53d-07d578e3eabc

Muinaiset, oikeat ja alkuperäiset suomenheimolaiset gootit, vanait jne. suomalaiset todellakin olivat viikinkejä. Irlannissa viikinkiajalla viikinkejä kutsuttiin nimellä finngaill, mikä tarkoitti vaaleaa ulkomaalaista.

Virolainen arkeologi Marika Mägi on tutkinut aihetta ja julkaissut kirjan baltti-finneistä, viikingeistä. Nämä originaalisuomalaiset olivat tietenkin myös rodultaan euripidisia, oikeita R1a- viikinkejä.

Skotlantilaiset eivät ehkä tiedä, mutta heidän kuuluisa Mac on ehtaa suomea, mäk, mäki. Meidän viikinkimme veivät suomen sanastoa ympäri Eurooppaa ja jättivät monia suomen kielen sanoja ja legendoja sotureista kuten Irlannin Chuchulainn eli Kukkulain.

Nykyiset pseudosuomalaiset selittävät suomalaisten/suomenheimojen tradition ja jäänteet pseudohistoriana, sensuroivat goottien kalmistot ym.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eva Biaudet sanoi 90-luvulla, että somalit ovat uusia jamesfinlaysoneita ja hansgutzeiteja ja miksi emme häntä uskoisi.

   • Anonyymi

    James Finlayson oli Suomen teollisuuden isä. Onneksi sentään yksi finni kävi tekemässä sen, mihin mongoloidia ei kyennyt eikä nykyään kykene edes ylläpitämään muiden rakentamaa teollisuutta.


  • Anonyymi

   Mongoliassa ja Pohjois-Siperiassa ovat suomalaisten todelliset ystävät, veljeskansat.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   210
   14132
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13301
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   283
   8753
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   37
   6283
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   226
   3630