Aihe

USA:ssa suurin osa kannattaa maskien käyttöä

Anonyymi

USA:ssa suurin osa kannattaa maskien käyttöä.

Kuten kaikkialla maailmassa. Vain salaliittoteoriitikot vastustavat ja vääristelevät selviä totuuksia maskien hyödyllisyydestä. Onneksi hyvin harva heitä uskoo.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tyttäreni on töissä teho-osastolla, vieläpä kokeneena vastuullisena henkilönä. Hänen mielestään useimmat ihmiset eivät osaa käyttää kasvomaskeja oikein. Lisäksi kasvomaskeista ei saavuteta juuri hyötyjä ulkotilassa. Tämä näkemys on hyvin yleinen juuri teho-osaston ammattilaisten keskuudessa.

   • Anonyymi

    Osaako tyttäresi lukea? Ei lukutaidottomia päästetä sairaalaan teho-osastolle. Vai onko se lasten pihaleikeissä teho-osaston tyttö?

    Kasvomaskin käyttöohje – näin käytät kasvomaskia oikein
    Pese tai desinfioi kädet ennen suojamaskin käsittelyä.
    Ota suojamaski puhtaisiin käsiin ja vedä suojamaskin korvalenkit kasvojen molemmilta puolilta korvien taakse siten, että suojamaskin ulkopinnalla olevat laskokset osoittavat alaspäin.
    Paina suojamaskia nenävarren kohdalta ja vedä toisella kädellä suojamaskin alalaita leuan alle. Älä koske suojaosaan.
    Muotoile suojamaskin ylälaidassa oleva nenävahvike painamalla sitä nenävarren kohdalta niin, että suojamaski istuu mahdollisimman tiiviisti, nenän muotoja myötäillen. Varmista vielä, että suojamaskin alalaita on napakasti leuan alapuolella. Älä koskettele suojamaskia enää tämän jälkeen.
    Poista suojamaski puhdistetuin käsin tarttumalla korvalenkkeihin. Laita suojamaski heti roskikseen ja kankainen maski muovipussiin tai suoraan pesukoneeseen. Pese tai desinfioi kädet suojamaskin poiston jälkeen.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mitä sitten?

  • Anonyymi

   Mikäli maskia käyttää oikein, on siitä hyötyä. Itsetehdyt kangasmaskit eivät juurikaan suojaa käyttäjää, mutta estää kuitenkin tätä levittämästä virusta. Suosittelen käyttämään kertakäyttömaskia, se suojaa sekä käyttäjää että lähitilan ihmisiä. Knagasmaskikin on hyvä. Mikäli olet asiakaspalvelutyössä, suosittelen käyttämään oikeaa hengityssuojainta ja vielä kertakäyttöisiä muovihanskoja. Ohjeeni eivat kuitenkaan ole mikään tabu, ainoastaan minun mielipiteeni. Pysykää turvassa!

   • Anonyymi

    Noin se on minunkin mielestä ja usean muun.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   383
   4853
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   3799
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   37
   2307
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   2157