Aihe

Kysymys teologeille

Anonyymi

Tässäpä kysymys kaikille teologeille ja raamatuntuntijoille. Jeesus syntyi partenogeneesillä eli neitseellisesti. Näin syntynyt jälkeläinen on geneettisesti identtinen emonsa kanssa.
Asiasta kerrotaan tässä:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Partenogeneesi
Jeesus oli siis kopio äidistään Mariasta. Jeesuksen täytyi siis olla nainen. Kysymys: miksi Jeesuksen sukupuolesta huolimatta kirkko ei hyväksy naispappeutta vaan syrjii naisia?

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Luonto keksii aina ratkaisun, jos ei miestä löydy niin kokeillaan seuraavassa sukupolvessa. Siis oikeanlaista miestä.

  • Anonyymi

   Jeesuksen isä oli Jumala.

   • Anonyymi

    Maria taisi Tykätä isoista herroista ei mitkään lääkärit riittäneetkään.


  • Anonyymi

   > Jeesus syntyi partenogeneesillä eli neitseellisesti.

   Raamatun mukaan Jeesus syntyi näin:

   "Enkeli vastasi ja sanoi hänelle: "Pyhä Henki tulee sinun päällesi, ja Korkeimman voima varjoaa sinut; sen tähden myös se pyhä, mikä syntyy, pitää kutsuttaman Jumalan Pojaksi."
   Luuk. 1:35

   On mahdollista, että koko geeniperimä on jumalan asettama, eikä Mariasta ole edes puolta Jeesuksessa. Asiaa ei ole tarkkaan kerrottu Raamatussa, joten tämä jää hiukan epäselväksi. Mutta selvää on, ettei sinulla ole edes kaikki vaihtoehdot selvillä.

   • Anonyymi

    No kun sinulla on nuo selvyydet kohdallaan niin kerro meille siitä uskostanne jossa uskotte "ruumiin ylös nousemiseen" niin onko siitä mitään konkreettista näyttöä totuuden todistukseksi?


   • Anonyymi

    Väärä suomennos. Oikea tekstin pitäisi kuulua: "Pyhä mies (temppeliherra) tulee sinun päällesi" Kysymys on pakottamisesta seksiin kokematton tytön (neitsyen) kanssa. Ilmeisesti siittäjä toimi synagoogassa hengenmiehenä.


  • Anonyymi

   > No kun sinulla on nuo selvyydet kohdallaan niin kerro meille siitä uskostanne jossa uskotte "ruumiin ylös nousemiseen" niin onko siitä mitään konkreettista näyttöä totuuden todistukseksi?

   Konkreettinen näyttö on ne ihmisten todistukset asiasta, jotka voi löytää Raamatusta. Konkreettinen näyttö on myös Raamatun ja seurakunnan olemassaolo. jos asia ei olisi tapahtunut, kumpaakaan ei olisi.

   • Anonyymi

    Konkreettinen näyttö löytyy myös suomi 24 teksteistä.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   346
   25126
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14239
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   349
   11753
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   110
   8752
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   548
   6022