Aihe

Kaksi kuukautta ilman neurolepteja

Anonyymi

Joko pian uskaltaa huokaista helpotuksesta? Kävin abilify-pistoksella marraskuun alussa. Mitään haittavaikutuksia lopettamisesta ei ole tullut. Onko tämä kuukausien vai vuosien matka lääkkettömään elämään?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oikeastihan marraskuun piikistä tulee kuukaudeksi lääkettä elimistöön. Eli olen ollut vasta kuukauden päivät ilman lääkitystä.

  • Anonyymi

   Se on hyvin yksilöllistä miten vieroitus sujuu kullakin ihmisellä. Turvallisin tapa olisi ollut vähentää muuttamalla injektio pillereiksi ja niillä vähentää.
   Toivon että vieroituksesi menee mallikkaasti eikä olo huonone.

   Kannattaa muistaa pitää itsestään huolta vieroituksen aikana (terveellinen säännöllinen elämä) ja liikaa stressiä kannattaa välttää akuuttivaiheessa vieroituksesta eli ei kannata vaatia itseltä liikaa. Stressinsieto ei ole aina parhaimmillaan jos on "herkillä" vieroituksesta. Ei kannata pelästyä jos tunteet heittelee, se voi nimittäin liittyä myös vieroitukseen ja tasoittuu hiljalleen.

   • Anonyymi

    Kiitos. Eipä tässä työkyvyttömyyseläkkeellä hirveästi stressiä ole onneksi. Lääkäri ei lähtenyt vähentämään/lopettamaan lääkitystä, joten on tehtävä se omin avuin. Varaudun tunneheittelyyn, vaikka toistaiseksi on ollut tasaista.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   286
   18707
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   312
   5355
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   2906
  4. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   234
   2668