Aihe

Lupasin Herra todella vain nautinnollista elämää

Anonyymi

Christ embassy n viestin mukaan Jumalan tarkoitus on antaa elämä erinomaiseksi. Voit vain nauttia ylivuotavaa hyvyyttä. Olet innokas tekemään kaikkea hyvää mitä on luotu sinulle ja menestyt.

Käytännössä ei ole näin uskovillakaan. On tauteja. Syöpää. Kehitysvammoja. Ei työtä. Ei asuntoa ei ruokaa ja ollaan usein sossuavulla.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Otsikko. LUPASIIKO....

   • Niin. Musta otettiin kuun alussa koepala joka oli negatiivinen. Kyllä sitä tulee kaikenlaista mieleen siinä kun tuloksia odottaa.. Ja kun sain kuulla ettei tällä kertaa sitä ollut, niin puhkesi voimakas flunssa. Nyt olen jo paljon parempi kuin aamulla. Ensin mukamas syöpä, ja sitte mukamas korona..
    Mielessä soi karvamatona Hanna ekolan 🎶 biisi"pitkän kylmän talven jälkeen purot ne pulputtaa ja lapsia naurattaa... "
    Miksei sulle oo tullut yhtään vastausta... Ja minäkin puhun asian vierestä.. Asiaasi, tältä pohjalta sanon että sekä valot mutta myös varjot kuuluvat Jumalan antamaan lahjaan.. Siis elämiimme.


  • Anonyymi

   Kuka muu on paavin veroinen? Onko joku muu henkilö asettunut Jumalan temppeliin ja julistanut olevansa Jumala, kristikunnan korkein isä? 2 Tessal. 2.

   Vai ettekö tiedä, että TE uskoon tulleet olette Jumalan temppeli, johon paavi asettui? 1 Kor. 3:16.

  • Anonyymi

   Kyllä se teidänkin lada vielä muuttuu mersuksi kunhan uhraatte seurakunnalle paljon. Ja vaikka ei aina siltä tuntuisikaan. Näin on näreet.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4976
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1887