Aihe

Mistä tietää ettei liho

Anonyymi

A pitää tietää tarkasti päivän aikana syöty kalorimäärä

B arvio kulutuksesta,oletko kuluttanut syödyt kalorit,syöty kalorimäärä voi olla 2000-5000 kaloria,sillä ei ole mitään väliä miten paljon on syönyt,JOS kalorit on kulutettu

C Tavallisella kohtuullikunnalla kulutus on noin 3000-3500 kal päivässä
Merkkaa seurantataulukkoon punakynällä nämä päivät jossa syötyjä kaloreita ei ole kulutettu.

-jos näitä kaloritarpeen ylityksiä alkaa kertymään lihoo

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   en ole koskaan pitänyt kirjaa syömisistäni ja vielä vähemmän kilokaloreista. Ylipainoa ei ole. Ikää 65 vuotta

   • Anonyymi

    Sinä olet yksi niistä harvoista jotka osaa syödä luonnollisesti sopivasti,mutta se miksi yli 70 % suomenkin kansalaisista on ylipainoisia johtuu siitä että ihmiset ei osaa syödä sopivasti oman kulutuksen mukaan.

    Makaaminen ja istuminen on kaikkei pahinta.Kaikki ylimääräinen syöty energia muuttuu läskiksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinä olet yksi niistä harvoista jotka osaa syödä luonnollisesti sopivasti,mutta se miksi yli 70 % suomenkin kansalaisista on ylipainoisia johtuu siitä että ihmiset ei osaa syödä sopivasti oman kulutuksen mukaan.

    Makaaminen ja istuminen on kaikkei pahinta.Kaikki ylimääräinen syöty energia muuttuu läskiksi.

    Kalorit pitää tietää siksi,että osaa syödä sopivasti,ei liian vähän ,eikä liian paljon,myös pitää saada tarpeeksi hiilihydraattia,rasvaa ja proteenia

    Monet nuoret pikkutytöt tekevät sitä että syövät liian vähän,niitä hoidetaan sitten syömishäiriöklinikoilla.Ensin syödään mitä sattuu liian pieniä määriä ja sitten liian paljon ja oksennetaan syöty ruoka pois.
    Väärällä tavalla tehtynä ja väärällä ravinnolla laihtuvat myös lihakset,joten he näyttävät luisilta.Kun lihaksetkin on laihdutettu paino tulee nopeasti takaisin rasvan muodossa.


  • Anonyymi

   Mistä tietää ettei liho?

   No jos paino ei nouse.

  • Anonyymi

   Ongelmaa ei pidä älyllistää liikaa. Kalorinlaskenta ja matematiikka eivät kuulu minkään eläinlajin ruokailutapoihin.

   • Anonyymi

    70 % suomalaisista on läskejä, koska ihmiset eivät joko välitä tai osaa!

    Kalorinlaskennan ja matematiikan pitäisi kuulua yleissivistykseen ja ruokailutapoihin, mutten 70 % pysyy aina läskeinä.


  • Anonyymi

   Kekkosdieetti on jotain sen tapaista, että määritellään painorajat, joissa painon on pysyttävä. Jos se nousee siitä yli, toimitaan.

   Kaloreita ei tarvitse laskea, jos hallitsee itsensä. Syödään ruoka-aikoina ja arvioidaan annoskoko. Ei santsata. Mieluusti käytetään pienehköä lautasta. Ravintoloissa tiheään syöminen on painonhallinnalle pahasta. Yleensä silloin tulee enemmän energiaa kuin kotiruuasta.

   Kukaan ei jaksa laskea koko elämäänsä kaloreita. Uskot nyt löytäneesi jonkin uskontoa vastaavan totuuden, jota laihdutusapostolina julistat turuilla ja toreilla. Oma ennustukseni on, että ennen pitkää saat tarpeeksesi. Ellet sitten satu olemaan riittävän pakkoneuroottinen luonteeltasi. Kaloreiden jatkuva laskeminen ei ole normaalia elämää. Ei vaan ole.

   • Anonyymi

    Kansa ei ole Kekkonen. Kansa on lihavaa.


   • Anonyymi

    Ensin möläytät huutavalle massiivikalorihöpöttäjälle että:

    "Uskot nyt löytäneesi jonkin uskontoa vastaavan totuuden, jota laihdutusapostolina julistat"

    Ja siten julistat omaa uskontoasi seuraavasti:

    "Kaloreiden jatkuva laskeminen ei ole normaalia elämää. Ei vaan ole."

    Mihin pyrit tuolla ainaisella höpötykselläsi "jatkuvasta" ja "laskemisesta"? Energiasaantinsa seuraaminen ja painon muutosten seuraminen on aivan yhtä normaalia elämää kuin vaikkapa aamupesu. Tietoisuus energiansaannistaan ja painonsa muutoksista on suorastaan onnistuneen laihdutuksen edellytys. -Laihdutus- sattuu olemaan tämän palstan aihe-alue.

    Kukaan ei kykene silmämäärin arvioimaan aterian sisältämän energian määrää, tai aterian minkään ainesosan määrää, lähimainkaan hyödyllisellä tarkkuudella, ja ani harva muistaa enää iltasella mitä kaikkea onkaan jo syönyt. Sen tähdän etenkin -Laihduttajan- kannattaa pitää ruokapäiväkirjaa (joka suorittaa laskemisen) sekä painopäiväkirjaa.

    Ruokapäiväkirjaa kannattaa pitää ilmaisessa THLn palvelussa: https://fineli.fi/fineli/fi/ruokapaivakirja jota on erittäin helppo käyttää ja se tarjoaa kattavasti tietoa.

    Painopäiväkirjaa kannattaa pitää tietokoneessa tai älypuhelimesssa joihin on saatavilla ilmaisia taulukkolaskentaohjelmia jotka suorittavat liukuvan keskiarvon laskeminen. Ei siis tarvitse itse laskea, vaan vain kirjata lukema ylös. Eikä tarvitse jatkuvasti punnita vaan vain yhden kerran aamusella, muiden aamutoimien ohessa.


  • Anonyymi

   tarkoiti kai kuinka luulet että ai liho?

  • Anonyymi

   Tiedottaa THL ja kärryiltä pudonneet tyydyttyneen rasvan pelkoiset "asiantuntijat"

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   304
   20694
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   328
   6013
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   315
   3654