Aihe

Surullinen/haikea olo tuli

Anonyymi

Kukaan läheinen ei ole kuollut, mutta jotenkin tuli valtavan surullinen olo.....
Laitoin tämän tänne, kun en muuallekaan oikein tiennyt laittaa..
Onko muilla tullut haikeaa/surullista oloa jonkun elokuvan/sarjan näyttelijöitä kohtaan?
Mulle tuli Smallville elokuva sarjan näyttelijliden osalta, kun aloin miettimään, että siitä on jo yli 10 vuotta, kun sarjaa esitettiin tv:ssä ja se oli suosikki sarjani tv:ssä.
Erityisesti näyttelijät tekivät vaikutuksen, mutta sitten sarja jäi unohduksiin, kunnes mutama päivä sitten sarja muistui mieleeni.
Aloin etsimään tietoa näyttelijöistä ja huomasin, että ikää on tullut lisää ja eivät ole enää niin nuoren näköisiä, kuin elokuva sarjassa.
Etsin tietoa, mitä heille kuuluu nykyään, vaikkei sitä niin paljon löytynyt.
Myös kuvauspaikat kiinnostaisi löytää ja google mapsista katsoa,
Haikeaa siinä mielessä, että he ovat elossa, mutta tuskinpa koskaan tulen heitä tapaamaan ja myös se, että olemme kaikki samalla suurella planeetalla, kuitenkin niin pieniä, ettei meitä maailmankaikkeudessa havaita..

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Elämän rajallisuuden tiedostamista? Ehkä suret sitä? Mielestäni asiassa ei ole mitään pahaa, kunhan tunne ei jää päälle. Koska elämä on rajallista, niin myös hyvistä hetkistä ja kaikesta kauniista kannattaa myös nauttia ja iloita.

   Itse elän varsin eristäytyneesti, ja ihmissuhteita on vähän. Katselen sarjoja, ja elän niiden mukana ja eläydyn niihin. Välillä liikutun kyyneliin, vaikka kyseessä on vain näyttelijät ja koko tarina on mielikuvituksen tuotetta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4976
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1887