Aihe

Miksi minua ei kohdata

Anonyymi

Minulla on sellainen ongelma, että koen etten tule kohdatuksi täysin tuttavien, sukulaisten/ystävien taholta. Kun annan "palan sydämestäni" kysymällä esim. kuulumisia, saattaa vastauksena toistuvasti olla jotain ympäripyöreää ym. Kannattaako tämmöstä suhteita yrittää puhaltaa eloon. Tuntuu pahalta. Haluaisin tulla kohdatuksi aidosti ja että vastapuoli haluaisi myös raottaa sydäntään.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ihan hyvää, kiitos kysymästä. Mitäpä sulle?

   Eikö jotain 9/10:stä vastaa suutinpiirtein noin. Se miten juttu jatkuu niin aloittajan pitäisi alkaa avautumaan jolloin syvempi keskustelu myös toiselta puolelta ehkä alkaa.
   Älä luovuta. Osoita selkeästi että olet aidosti kiinnostunut. Eikä saa loukkaantua jos toinen ei lähde mukaan. Syynä voi olla että tulee yllätyksenä kun ei ole valmistautunut syvemmin kertonmaan mitä hänen elämässään tapahtunut/tapahtuu, mistä unelmoi, haaveilee..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   423
   4965
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1864