Aihe

holomolskojen skiitan kuparikatto

eräs kaukainen sukulaiseni tuolla pohjois-karjalassa mystisen ortodoksismin ja karjalaisuuden rajoilla rakensi ITSE itselleen yksityisen skiitan. Aluksi se laittoi ortodoksisen vaatimattomasti pärekaton.
Mutta käydessään tuolla venäjän karjalan puolella vähän ostoksilla ja kattelemassa se näki hienon ortodoksisen kirkon jossa oli kuparikatto. no tämä sukulaisäijähän siitä innostui ja päätti hankkia yksityisskiittaansa myöskin kuparikaton.

Ajatteli että jos noikin niin minäkin. Kupari oli kallista mutta noin 60-70 nelion puoltoistakerroksiseen skiittansa sai kuitenkin sepän avustuksella tehtyä kuparikaton.
Ja sen kauniin sipulinmuotoisen kupolan kanssa. Siihnä hakattiin pehmeällä vasaralla pehmeästi kuori. Mallina ja muottina käytettiin ilomantsilaista jättisipulia..kolme kertaa kolme metriä. Sen jälkeen sitä laitetttiin borssiin, hapankaaliin, piirakkaan ja tarjottiin talkoolaisille. Näin syntyi holomolskojen skiitan kuparikatto hapankaalipierujen lomassa. Sipulilla höystettynä.

No..ei kestänyt aikaakaan kun tapahtui kummia. Sukulaiseni ei tietenkään aina voinu olla paikalla kun skiitta oli kylmänä eikä edes asumistarkoituksen mukainen.

Ikävästi kävi sillä lailla että tuon suomenlahden yli tuli kolme balttia kolttoset mielessään. Olivat myöskin olleet siellä venäjän karjalssa ja kuulleet sukulaiseni suunnitelmista.

No hölösuu ortodoksiserkkuni oli tietysti paikallisessa baarissa paljastanut melkein kaiken suunnitelmistaan.

No balteilla oli nyt tiedot skiitan sijainnista ja siitä kuparikatosta. no eikös ne penteleet menny ja ryöväsivät holomolskojen skiitan kuparikaton kokonaan.

Että silleen ei jääny kuin pärekatto aluskatteeks. Mikä on opetus? äläo le ahne, älä laitta kuparikattoa? Vai mitä?

Ja mistä tiedän että ne rosvot olivat juuri baltteja? No kun jäivät lopulta kiinni mutta kuparikattorahat oli käytetty. Tietääksen nämä lomailevat kakolassa valtionhotellissa seuraavat kaksi vuotta SUOMALAISTEN VERORAHOILLA. JOTTA NII..PRKL. Ja kuparikatosta ei haisuakaan.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kiitos kysymyksestä!

   Kupari on todella haluttua ja kallista ainetta. Totisesti! Totisesti! Parhaimmat suu- nenämaskit valmistetaan kuparista, sillä sellainen tappaa käyttäjänsä lisäksi myös kaikki korona- viruksen reinkarnaatiot. Luultavasti noin 20% havaituista viruksista on ns. kummituksia. Osa viruksistakin muuttuu kuoltuaan haamuiksi. Esimerkiksi nämä tänään Suomesta havaitutut uudet virus- inkarnaatiot saattavat olla vaarattomia haamuja.

   Kuparinhimoisia baltteja vastaan on Venäjällä kehitetty jo satoja vuosia sitten lehtikulta. Sillä ne piilottaa sipulansa ja baltit ei tajua, että ne on kuparista tehty. Ostappa seuraavan kerran kuparikupolin suojaksi, 15 kertaa 15 senttiä levyisiä, erittäin ohuita lehtikultalevyjä. Niitä kuumennetaan asennuspaikallaan silitysraudalla ja ne pysyy sillä silittämällä paikallaan jopa satoja vuosia. Uspenskin katedralinkin kullanväriset sipulat on todellisuudessa kuparikupolit, joiden alla on pärekatto. Hiiret ja rotat eivät pääse sisään, kun ne eivät kuparista läpi pääse.

   Kaikkia ortodoksien tapoja en kuitenkaan ymmärrä. Ne on nimittäin kaivaneet salaa yhteensä n.120 kilometriä katakombeja, Hietaniemen ortodoksisen hautuumaan alle.

   • Anonyymi

    Läkkipelliin meillä päin pitää tyytyä. Kulta ja kuparikattomateriat lähtevät seuraavana myrsky-yönä vorojen mukaan.
    Eno tuli hulluksi kun voitti kenosta 432.000 ekua rahaa. Teki kuparista ladon katon Toisten Jussien niitylle. Heinät kastuivat.


   • Lehtikulta taitaa olla aika pienissä erissä ja myöskin kallista. Sit on tietty lyöntimetalli jota oikein lyödään kattoon.Halvempaa feikkikultaa.

    Kuoleeko pöpöt ja koronat kuparista johtuneen sähköön?

    katakombeista en tiedä mutta luolastoja löytyy helsingin alta vaikka luulin sen helsinnin olleen rakennettu suon tai vesijättömaan päälle. Uppoaa ku venetsia kun aikaa kuluu. Ateneumin alla katkeilee saveen shtumpatut paalut. pelloillekin shtumpataan kaikenmaailamn paaluja vaikka kalliolle kukkulalle rakennan minä majani.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Läkkipelliin meillä päin pitää tyytyä. Kulta ja kuparikattomateriat lähtevät seuraavana myrsky-yönä vorojen mukaan.
    Eno tuli hulluksi kun voitti kenosta 432.000 ekua rahaa. Teki kuparista ladon katon Toisten Jussien niitylle. Heinät kastuivat.

    aaltopeltikatto..kestää kun alkaa nooan tulvat. Grönlanti ja antarktis sulaa. ja vedenpaino kasvaa ja laajenee.


  • Anonyymi

   Kun teillä pojat? Pervokki ja Roskarobo, on erinomaisen terävää älyllistä ilmaisukykyä, josta ainakin minä annan pojoja ihan teknisestä ja sanavalinnallisesta laadusta, niin miksi, ette satunnaisen huuhaa ketju kirjoittamisen sijasta vierailisi säännöllisesti jollain selvästi kestoikäisemmillä ketjuilla joiden tavanomaiset aiheet saisivat teidän avullanne lisää "valoa". Suorastaan kullan kiiltoa, vai pelottaako teitä suosio?
   Secret admirer Service

  • Anonyymi

   Oletan, notta napajäätiköiden sulamisesta herunut vesi ei peitä Suamen kamaraa kuin vain rannikkoseutujen alavilla mailla. Näin huuhaa-arkistoista lueskelin muuan päivä sitten.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   613
   30017
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   297
   21869
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14100
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   354
   11074
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   93
   8197