Aihe

Hirveät tai oudot treffi-/tapailukokemukset?

Anonyymi

Lueskelin vauvapalstan ketjua 'kerrotaan taas kummallisia/ hirveitä treffi- tai tapailukokemuksia. Järkyttävää settiä. 🙄
Ätmit tai muuten..... vonkuvat polvillaan, stalkkaavat jne. Jotkut kaivavat asetta, jotkut muuten outoja.. Yksi nainen kirjoitti, että suomalaiset miehet ovat järkyttäviä, ja ilmoitti lesboutuvansa.

Onko sinulla nettitreffi- tms. outoja tai pelottavia tapaamisia?

4

54

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei, ei ole. En ole koskaan käyttänyt näitä nettitreffijuttuja, en edes tiedä miten ne toimivat. haluan ehdottomasti tavata heti silmäkkäin. Tärkeää saada kunnollinen ensivaikutelma.
   Netissä on niin helppo huijata ja esittää vaikka mitä, sitten menet paikanpäälle ja vastassa joku kauhea tunkio. En jaksa enkä halua enkä näe mitään mieltä haaskata aikaa sellaiseen.
   Totta kai heti silmäkkäin tapaamisessakin on riskinsä, mutta oikeassa kohtaamisessa on vaikea salata ruumiinkieli, yleinen olemus ja eleet jotka kertovat tosi paljon. Lisäksi pääsee heti tekemään kunnollisia johtopäätöksiä ja havaintoja mikä toinen on miehiään.
   Minäkin olen tullut huijatuksi oikein pahasti kerran, mutta pistän syyksi sen että olin hyvin nuori ja naivi ja mies oli 9 vuotta vanhempi ja kokenut huijari ja manipuloija. Kuten sitten myöhemmin selvisi katkerasti. Sairaalan kautta. Siksi olenkin erittäin varovainen enkä todellakaan lähde kenen tahansa matkaan.
   Mielestäni on kummallista miksi ihmiset eivät enää osaa kohdata oikeassa elämässä? Joka päivä suurin osa ainakin näkee kymmeniä jos ei satoja ihmisiä. Kuitenkaan ei osata eikä uskalleta ottaa kontaktia. Minulla oli ensimmäinen poikaystävä 14-vuotiaana, ja hänet kaikki hänen jälkeensä olen tavannut ihan irl.
   Sitä pelätään kuollakseen pakkeja ja itsetunto putoaa heti saapasvarteen kun niin käy. Kuitenkin täysin luonnollista on että mahdoton kenenkään miellyttää kaikkia ja jokaista! Et varmasti itsekään kaikkiin tunne vetoa?

   • Anonyymi

    Joo, en minäkään harrasta nettitreffailua. Sama juttu, että kaikki suhteet, myös yhden yön ovat saaneet alkunsa irl. Jos olisi ollut kokemuksia, olisin laittanut aloitukseen. Siskoni löysi kylläkin aika nopeasti vakisuhteen nettitreffien kautta ja meni tämän nettideittityypin kanssa naimisiin.


  • Anonyymi

   Kauheita ovat Suomalaiset miehet sen takia en käytä enään koko nettitreffi systeemiä. Moni varattu löytyy sieltä, hirveästi epärehellisiä ihmisiä. Suurin osa miehistä joko yrittää ostaa sun huomion sekstisillä jutuilla/rahalla/tavaralla...osa alkaa stalkkaamaan(ei tarvitse edes nimeä antaa niin ovat jo sun somessa seuraamassa), joillain ei ole käyttäytymis tapoja lähettelevät elimestään kuvan vaikka en ole sanonut mitään.

   Ihan päästä vialla olevia suurin osa, varsinkin ne varatut karkuteillä olevat. Yksi sanoi minulle kerran etsin seksiseuraa vaikka en sanonut hänelle mitään..

   • Anonyymi

    Jotkut naiset valitettavasti lisääntyvät niiden kanssa. 🙄


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   493
   5702
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   99
   5682
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   4971