Hirveät tai oudot treffi-/tapailukokemukset?

Anonyymi

Lueskelin vauvapalstan ketjua 'kerrotaan taas kummallisia/ hirveitä treffi- tai tapailukokemuksia. Järkyttävää settiä. 🙄
Ätmit tai muuten..... vonkuvat polvillaan, stalkkaavat jne. Jotkut kaivavat asetta, jotkut muuten outoja.. Yksi nainen kirjoitti, että suomalaiset miehet ovat järkyttäviä, ja ilmoitti lesboutuvansa.

Onko sinulla nettitreffi- tms. outoja tai pelottavia tapaamisia?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei, ei ole. En ole koskaan käyttänyt näitä nettitreffijuttuja, en edes tiedä miten ne toimivat. haluan ehdottomasti tavata heti silmäkkäin. Tärkeää saada kunnollinen ensivaikutelma.
      Netissä on niin helppo huijata ja esittää vaikka mitä, sitten menet paikanpäälle ja vastassa joku kauhea tunkio. En jaksa enkä halua enkä näe mitään mieltä haaskata aikaa sellaiseen.
      Totta kai heti silmäkkäin tapaamisessakin on riskinsä, mutta oikeassa kohtaamisessa on vaikea salata ruumiinkieli, yleinen olemus ja eleet jotka kertovat tosi paljon. Lisäksi pääsee heti tekemään kunnollisia johtopäätöksiä ja havaintoja mikä toinen on miehiään.
      Minäkin olen tullut huijatuksi oikein pahasti kerran, mutta pistän syyksi sen että olin hyvin nuori ja naivi ja mies oli 9 vuotta vanhempi ja kokenut huijari ja manipuloija. Kuten sitten myöhemmin selvisi katkerasti. Sairaalan kautta. Siksi olenkin erittäin varovainen enkä todellakaan lähde kenen tahansa matkaan.
      Mielestäni on kummallista miksi ihmiset eivät enää osaa kohdata oikeassa elämässä? Joka päivä suurin osa ainakin näkee kymmeniä jos ei satoja ihmisiä. Kuitenkaan ei osata eikä uskalleta ottaa kontaktia. Minulla oli ensimmäinen poikaystävä 14-vuotiaana, ja hänet kaikki hänen jälkeensä olen tavannut ihan irl.
      Sitä pelätään kuollakseen pakkeja ja itsetunto putoaa heti saapasvarteen kun niin käy. Kuitenkin täysin luonnollista on että mahdoton kenenkään miellyttää kaikkia ja jokaista! Et varmasti itsekään kaikkiin tunne vetoa?

      • Anonyymi

        Joo, en minäkään harrasta nettitreffailua. Sama juttu, että kaikki suhteet, myös yhden yön ovat saaneet alkunsa irl. Jos olisi ollut kokemuksia, olisin laittanut aloitukseen. Siskoni löysi kylläkin aika nopeasti vakisuhteen nettitreffien kautta ja meni tämän nettideittityypin kanssa naimisiin.


    • Anonyymi

      Kauheita ovat Suomalaiset miehet sen takia en käytä enään koko nettitreffi systeemiä. Moni varattu löytyy sieltä, hirveästi epärehellisiä ihmisiä. Suurin osa miehistä joko yrittää ostaa sun huomion sekstisillä jutuilla/rahalla/tavaralla...osa alkaa stalkkaamaan(ei tarvitse edes nimeä antaa niin ovat jo sun somessa seuraamassa), joillain ei ole käyttäytymis tapoja lähettelevät elimestään kuvan vaikka en ole sanonut mitään.

      Ihan päästä vialla olevia suurin osa, varsinkin ne varatut karkuteillä olevat. Yksi sanoi minulle kerran etsin seksiseuraa vaikka en sanonut hänelle mitään..

      • Anonyymi

        Jotkut naiset valitettavasti lisääntyvät niiden kanssa. 🙄


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe