Aihe

EK-porrrrvari tunnustaa: Sopulia ja Mokua kusetettiin Raskaasti !!

Anonyymi

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   >> Ne kuitenkin pistivät fyrkat kylmästi omaan liiviin: T. haans.sea

   Kyllä kyllä, ja mitalin toinen puoli on juuri se, joka paljastaa sopulillekin JÄRKYTTÄVÄN totuuden. Tästä ei selvitäkään pelkällä olankohautuksella ja juuri siksi ne rakensivat VIRUKSEN peitetarinaksi. Se (virus) siis on silkkaa sumutusta

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683274/kotitalouksien-velka-jo-190-mrd-euroa-valtiolla-quotvainquot-135

   ( ja siinä sivussa tietenkin: https://www.salkunrakentaja.fi/2020/01/maksuhairiot-nousivat-jalleen-uuteen-kyseenalaiseen-ennatykseen/ )
   t. haans.sea

   PS kerron mekanismin hieman myöhemmin SELKO-suomeksi, jos et vielä hiffannut porrvarin juonia

  • Anonyymi

   Viimeiset 15 vuotta viilattiin linssiin oikein Urakalla. Se oli helppoa, koska Kaikki mediat oli porrvarin hallussa. Totaalikusetus käynnistettiin Oikeisto-YLEn " Huuuuuutava Työvoimapula" -valehtelulla 2006 ja 07 , kun rajat avattiin Halpa-Virolaisille ja muille suomipojan korvaajille.

   Näin Aki Kangasharju ja EK "katuu" kusetusta, sillä nyt on paskat todella pahasti housuissa (muista, kysymys on järjestelmäromahduksesta, ei viruksesta):

   ””Viime vuosikymmenellä työmahdollisuudet turvattiin palauttamalla kilpailukyky. Ennen epidemiaa kilpailukyky ehtikin elpyä finanssikriisiä edeltäneelle hyvälle tasolle.
   Korjausliike tehtiin kuitenkin työntekijöiden ja julkisen sektorin kustannuksella. Vuosien 2007 ja 2019 välillä työvoimakustannukset Suomessa kasvoivat kahdeksan prosenttia hitaammin kuin tärkeimmissä kilpailijamaissa. Tuosta erosta puolet syntyi kilpailijamaita hitaamman palkkojen nousun ja toinen puolikas kilpailijamaita verkkaisemman sivukulujen nousun seurauksena.
   Palkat alkoivat Suomessa laskea kilpailijamaihin verrattuna vuodesta 2013. Muita työvoimakuluja leikattiin ennen kaikkea kilpailukykysopimuksessa. Osa sivukuluista siirtyi palkansaajien maksettavaksi, ja osa lankesi julkiselle sektorille: palkansaajien kulujen nousua kompensoitiin esimerkiksi alentamalla tuloveroa.
   Näin ei voida jatkaa. Tulevaisuutta ei rakenneta polkemalla palkkoja ja antamalla julkisen sektorin velkaantua.""

   t. haans.sea

  • Anonyymi

   Laitetaan tähän vielä linkki juttuun, jossa porrvari "Turvasi (matujen) työmahdollisuudet":

   Rokotusten myötä Suomen pitää muuttaa talouspolitiikan suuntaa
   https://www.hs.fi/mielipide/art-2000007706648.html

   Huomatkaa, sana "Rokotusten" on suoraa tuubaa, elleivät sitten laita teihin taas sellaisen piikin, että lahjoitatte niille LOPUTKIN !!!!!!!!!

  • Anonyymi

   Eli vielä SELKO-suomeksi, miten kusetus meni:

   A) "Huutava Työvoimapula". Porpagandalla luotiin sopulille "tulevaisuuskulissi": sinulla ei ole hätää koska koittaa "työvoimapula". Kataluus oli siinä, ettei koskenut Mattia ja maijjaa, vaan pelkästään halpavirulaisia ja muita matuja. Tänäänkin, Skopjesta, ukrainasta ja sillä lailla.

   B) Kun työpula-valhetta sopivasti levitettiin, kävivät järjestelmäromahduksen pakottamat Nolla-korot mukavasti kaupaksi ja velkaa otettiin hövelisti, olihan luotu illuusio, että töitä olisi. Ei ollut mutta velka meni hyvin kaupaksi. Sopulit lankesivat nk. "amerikanhalpaan" eli asuntokuplaan !
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/9390626/nain-asuntokeinottelu-on-organisoitu-

   Siinä oikeastaan ne pääväylät, millä teitä raskaasti kusettivat. Katsotaan miten tästä eteen päin jatketaan mutta "työvoimapulia" tuskin uskaltavat enää laulaa, jos persut kasvavat suurimmaksi puolueeksi. Persuthan on ainoa sakki, joka on julkisesti edes osin nostanut esiin kusetuksen. Duunarin kavaltanut "demari" on yksi pahin petturi mutta näytti siltä, että vasurikin on samassa juonessa mukana porvareiden kanssa. Arhinmäkihän haluaa sumputtaa sopulit helsinkiin mahdollisimman tiiviisti ja korkeisiin pinoihin. Ja kokoomusta nuoleskellen: Huippu-KALLIISIIN pinoihin. Siitä jää paavollekin jotakin....

   t. haans.sea

  • Anonyymi

   "Näin ei voida jatkaa. Tulevaisuutta ei rakenneta polkemalla palkkoja ja antamalla julkisen sektorin velkaantua"

   Jälkimmäisestä Ne ovat jo aloittaneet, poistamalla (=etuuksien leikkaus) Eläke-Putken !
   Tulet huomaamaan, että muutakin jännää ne keksivät ja samalla nostavat Omia palkkojaan, se vain on varmaa !

  • Anonyymi

   Tiesitkö, että Valtio ja Kunnat ostavat Yksityisiltä tuotteita ja palveluita vuositasolla peräti 35 MILJARDILLA eurolla ja siis vain suomessa.
   Tältä sektorilta jos miltä voisi ihan kivasti löytyä LEIKKAUSKOHTEITA, jotta sinun eläkeputkeesi ei koskettaisi.
   Tiedän, että julkissektorin hankkeissa ei todellakaan KITSASTELLA eikä kilpailutuksissa Halvin tarjous koskaan voita !!!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   10375
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   141
   6535
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   398
   2793
  4. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   2143
  5. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   1937