Aihe

Sekavaa kuin vihreiden nettisivut.

Anonyymi

Tällä palstalla on kyllä aivan ihme otsikoita. Hauska kun selaa vain otsikoita niin tulee mieleen kuin olisi jossain vihreiden nettisivuilla..aivan semmosia outoja, ihme juttuja.. ei päätä ei häntää..

9

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ihan ufo juttuja vihreillä ,samoin kuin osalla täälläkin.

   • Anonyymi

    Jos kerran vihreiden politiikka on sekavaa, niin mitäpä muutakaan vihreiden nettisivut voisivat olla kuin sekavia.


  • Anonyymi

   Samaa hupiosastoa on vassareiden sivut. No vihreät vielä ehkä niskan päällä..

  • Anonyymi

   En ole käynyt Vihreiden sivuilla, enkä tule käymään, mut joo, varmasti osa viesteistä on humalapäissään raapustettuja, niin varmasti muistuttavat Vihreiden sivustoja, joissa yhteiskunnan elätettävät loiset, huume ja lääkkeiden väärinkäyttäjät kirjoittelevat keskenään asioista, joista heillä ei ole mitään käsitystä. Päät pehmenneinä yritetään parantaa maailmaa, niin eihän siitä mitään tule, ideologiat ja tosielämä ovat kaksi eri asiaa.

  • Anonyymi

   Suomen pitää muuttua takaisin kristilliseksi kansallisvaltioksi, silloon pysyy kulkutauditkin paremmin pois.

  • Anonyymi

   On kyllä juttuja täällä. Yksi kirjoittaja haluaa että kaikkien suomalaisten pitäisi antaa kaikki omaisuus pakolaisille.. voi hyvää päivää!! Sen mä ymmärrän että jos on uusi omakotitalo tai kallis omistusasunto ja hyvä duuni missä tienaa 4tonnii tai yli ja muutenkin varallisuutta niin ne voisi lahjoittaa joka kuukausi noin 1000-2000 euroa pakolaisille ja ottaisi kotiinsa asumaan ainakin yhden jos ei useampiakin pakolaisia. Ettei kaikki kulut mene tavallisten ihmisten verorahoista. Ei verorahat riitä pian enää terveyden huoltoon ym. Eli verorahat säästetään Suomen asioihin ja hyvin toimeen tulevat elättää pakolaiset.

  • Anonyymi

   Kävin yks päivä katsomassa.. olipa sivut(huuto naurua)

  • Anonyymi

   Tämä on kyllä juuri sellaista sekavaa soppaa millaista on vihervassareiden sivuilla kun silakat oikein pääsee vauhtiin..

  • Anonyymi

   Seinäjoen sivusto on pitkälti kouluttautumattomien ukkojen jutustelua. Koettavat "hauskoilla" kommenteillaan provosoida toisiaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   12118
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   162
   9521
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   228
   7335
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   16
   4542
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   191
   2951