Aihe

Onko tatuointeja?

Anonyymi

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Me Naiset | Sinulle sopisi luontoaiheinen tatuointi!
   Olet villi ja vapaa persoona, oikea luonnonlapsi. Viihdyt parhaiten ulkosalla, samoilit sitten metsässä, rannalla, vuoren huipulla tai kukkaniityllä. Siksi sinulle sopivat luontoaiheiset tatuoinnit, kuten erilaiset kukat, puut, kasvit ja maisemakuvat.

   -On mulla kaksi tatuointia, luontoaiheisia. Käsivarren ympäri pienempi ja melkein koko yläselän, olkapään ja olkavarren kyynärtaipeeseen asti peittävä tatuointi. En nyt ajatellut lisää ottaa. Jos otan, niin hihan tai hihat käsivarsiin.

  • Ihan_sivusta

   Ei ole toistaiseksi yhtään tatskaa, vaikka oon kahta eri kuvaa miettinyt...tai pikemminkin kolmea, koska kaksi niistä kuuluisi yhteen ja samaan kokonaisuuteen.

   Toisaalta kroppa on täynnä erikokoisia arpia, niin näkyvissä kuin näkymättömissä paikoissa, en tiedä kannattaisiko tatskoja edes hankkia. Päätöstä en oo tehny suuntaan enkä toiseen.

   • Tatskalla voi myös halutessaan peittää arpia.


   • Ihan_sivusta
    Wwuwuw kirjoitti:

    Tatskalla voi myös halutessaan peittää arpia.

    Tiiän. Enkä mä arpiani häpee. Ne on osoitus siitä mistä kaikesta on aikanaan selvinny.

    Itse asiassa se yks tatska -kokonaisuus pikemminkin lisäis huomiota pisintä (35cm) arpea kohtaan, mutta se ei pätkääkään haittais.

    Oon mä tän täällä aiemminkin kertonu, mut aikanaan edellisenä päivänä ennen pieleen mennyttä kielekeleikkausta plastiikkakirurgi tuli katsomaan jalkojani ja merkkaamaan seuraavaa päivää varten kohtaa mistä lihasta otetaan siirrettäväksi. Kirra veti paksulla tussilla vasempaan sisäreiteen nivusesta polveen ulottuvan viivan siitä huolimatta, että olin kertonut että aiemmin samasta jalasta oli otettu pätkä jännettä.

    Pari tuntia myöhemmin tulee toinen plastiikkakirurgi, ja ymmärsin tämän olevan leikkaava kirurgi. Hänelle kerroin saman minkä olin aiemmallekin yrittänyt kertoa, ja siinä samassa kirurgi veti taskustaan tussin, veti ruksin jo valmiiksi piirretyn viivan päälle, sekä kirjoitti viereen isoilla kirjaimilla että EI TÄSTÄ. Toiseen jalkaan tää kirurgi veti uuden viivan, ja kirjoitti viereen VAAN TÄSTÄ.

    Oli huvittavaa katsoa vielä parin viikon jälkeen reisiä, kun tekstit viivoineen näkyivät yhä tunnistettavia. Nuo tekstit ja toiseen reiteen viivan rukseineen oon suunnitellu joskus hankkivani muistuttaakseni itseäni siitä, että pitkän sairaalassa viettämäni jakson aikana sattui huvittaviakin juttuja, eikä pelkästään huonoja ja ikäviä.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Go fuck yourself


  • Olen tehnyt tuon aiemmin ja tuloksena oli vesiväritatuoinnit ja niitä mulla muuten onkin kaksi. Tykkään paljon.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   254
   18050
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13790
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   329
   10146
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   58
   7330
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   326
   4480