Aihe

Tasa arvoa kehiin

Anonyymi

Joo, vois naisetkin jo vihdoin olla uimaranalla tai muutekin ilman tisuliivejä tai toppeja, kulkevathan miehetkin monesti ilman paitaa. Naisella nyt vaan pari kumpua edessä ja miehellä vähän littanemmat, muuten ihan sama lihaa. Kuka keksinyt että naisen pitää peittää tisunsa ei miehetkään peitä rintaansa, hullua. Monet paheksuu jos nainen ja vielä parisuhteessa oleva pukeutuu lyhyeen hameeseen, stay upit jalassa tai tissivakoa näkyvillä. Vaimoni ei juuri pidä liivejä alla, kesäisin sanoo et taas joku kyttäs mun nännejä, vaimolla sattuu olee herkästi nöpöttävät nännit.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä naiset voi olla uimarannalla yläosattomissa, jos haluavat. Varsinkin 80-luvulla sitä näki paljon.

   Minua ei yläosattomuus haittaa muttei myöskään kiinnosta olla yläosattomissa. Ei myöskään minihameissa tai verkkosukkahousuissa. Tyylittömyys ja mauttomuus ei kiinnosta kaikkia naisia.

   • Anonyymi

    Kihlattuni piti nuorempana jonkin verran verkkosukkahousuja oli kai siinä 20 vuoden molemmin puolin, ei ollut mun mielestäni mauttomuutta mitenkään vaan tyylikästä.


   • Anonyymi

    En ole suomessa törmännyt rantsuilla yläosattomissa oleviin naisiin ikinä ja ikää 51. Sen sijaan etelä euroopan joissakin maissa hyvin yleistä kuten italia, espanja, portugali ja canarian saaret.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   99
   5720
  2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   495
   5714
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   5009