Aihe

Sellainen joka näkee vain vikoja muissa....

Anonyymi

Itseäni on aina ärsyttänyt sellaisen ihmiset, jotka möläyttelee suustaan ties mitä eikä yhtään ajatella..
Mielestäni on tökeröä sanoa jollekin, että "ootpas sä lihonu/laihtunu", "onpas sun hiukset ohentuneet", "näytät väsyneeltä"
Siinä joitakin esimerkkejä tökeröstä käyttäytymisestä. Itse en edes tutuille mainitse tuollaista. Koskaan ei voi tietää mitä toisella voi olla asioihin syynä. Esim. Sairauksia. Ja henkilö itse niistä puhuu, jos haluaa puhuttavan. Jotkut voi käydä läpi melko Vakavia asioita elämässään ja siksi pitäisi olla ymmärrys perus käytöstapoihin.

6

74

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näytät väsyneeltä voi myös olla ilmaus välittämisestä. En tuomitsisi huonoksi käytökseksi.

   • Anonyymi

    Myötätunto

    Dalai laman opetukset


  • Anonyymi

   Kaikilla ei ole alkeellisimpiakaan käyttäytymistapoja.Kuinka paljon onkaan tirkistykseen taipuvaisia, en ymmärrä mikä kiinnostaa kiinni olevissa kaapeissa.
   Se ei millään lailla liity positiivisuuteen ja hyvään ihmissuhteeseen.

  • Anonyymi

   Nii sanopppas muuta kun onhan tollanen käytös törkeä mutta ei sillo tietenkään kun pilkkaat toistuvasti mun ystäviä kun et todellakaan tiedä yhtään mitään ylipainosta etkä niihin liittyviin tuntemuksiin tai syihin jotka nostaa painoa kehoon joten ei kannata silloin myöskään pilkkaa tehdä jos sinulla ei ole mitään tietymystä koko aiheesta nii vaihda puheen aihetta tai etsi joku yhtä törkeä käytöksine puoliso joka ajattelee tollein kuin sä

  • Anonyymi

   Jotkut vaan puhuu paljon ja mitä sylki suuhun tuo, ajattelematta sanojaan sen tarkemmin. Kummassa sitten on vika kun molemmat on sellaisia kuin on? Toinen puhelias ja toinen loukaantuu kaikesta?

   Jos joku solvaa muita toistuvasti se tarkoittaa yleensä sitä että hänellä itsellä on paha olla ja/tai haluaa alentaa sinua näyttääkseen itse paremmalta.

   Käytöstavat on myös monisävyinen asia ja yksilöllinen, mikä on soveliasta ja mikä ei?
   Ihan normaalia että ihmiset jotka käyttäytyvät eri tavalla kuin sinä, ärsyttää sinua. Ei se heistä sivistymättömiä tai huonoja ihmisiä kuitenkaan tee..

  • Anonyymi

   Tässä oli paljon asiaa mutta toisesta välittäminen näkyy eri ihmisillä eri tavalla.

   Ei sekään ole mukavaa käytöstä, jos mikään ei kiinnosta ja ollaan täysin välinpitämättömiä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   432
   5037
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   2087