Ristiinpukeutuva aikuinen heteromies. Joko suomi on valmis siihen?

Anonyymi

Olen aikuinen pian 60v normaali, suomalainen mies. Olen jo kauan miettinyt joko suomi, maailma ja suomalaiset olisivat valmiit hyväksymään meille miehille samanlaisen vapauden pukeutumisensuhteen kuin naisilla on. Itse pukeuden arjessa, kuten nyt miehet tuppaa pukeutumaan. Kotona taas, viihdyn usein nilkapituisessa kietaisuhameessa. Hame on kuosiltaan hiukan maskuliinisempi, ohut, ilmava, mutta ei läpinäkyvä. Varsinkiin kesähelteillä koen sen olevan, paljon mielyttävämpi asuna kuin housut. Erilainen seksuaalisuus siis, ei ole motiivini.

Mietinkin tässä oman tulevansuven tyyliäni, helteitä ajatellen. Kiehtoisi ajatus teettää itselleen nilkkapituinen hame, jonkinlaisella pitkällähalkiolla, sekä parilla taskulla. Mukavat sandaalit, sekä yläosana joko normi t-paita, hihaton tai rento kauluspaita. Mukava olisi käyskennellä läheisessä puistikossa, käydä istuksimassa kahvilla jne. Ilman, että paikat hikoaa.

Tiedän kuitenkin, maailma on hyvin konservatiivinen ja vaikka asunkin suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa. Voisin tuon tempun jälkeen sanoa lopullisesti hyvästi haaveilemastani parisuhteesta. Uskoisin, harva ikäpolveni nainen suostuu kulkemaan miehen rinnalla, joka kulkee hameessa. Mitä mieltä suuriyleisö lukijoissa on? Joko 2021 kesänä. Tasa-arvo ja mielipiteet hyväksyvät, että mieskin voi pukeutua, niin kuin haluaa. Tilanteen mukaan? Itse kaipaisin, joskus jopa telkarin muuttumisleikkiohjelmiin jaksoa, jossa rikotaan konservatiivista miestenpukeutumista kunnolla tähän suuntaan. Saisi ehkä vinkkejä :)

Voisin myös kysyä vinkkiä. Tietääkö joku tampereelta ennakkoluulotonta ompelijaa/ompelimoa, jota voisi suositella.

2

183

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kyllä pukeutumiskoodeja on hyvä ravistella. Itse käytän käytän hametta tai kilttiä useimmiten. Käytän myös sukkahousuja. Mukavin asuste on farkkuhame. Ei hameen käyttö miestä pahenna. En todellakaan pukeudu naisellisesti, vaan olen parrakas mies, joka pukeutuu hameeseen. Ei hame ole mikään naisten yksinoikeus eikä tee miehestä tyttömäistä. Käytä hametta rohkeasti, ei se ole sen kummempi vaate, kuin shortsit. Käytän hameen kanssa myös normaalia pikkutakki ja kauluspaitaa kravatin kanssa.

  • Anonyymi

   t
   Toivottavasti jokainen voi jo tänä vuonna pukeutuu niinkuin haluaa, mitäs helkkaria se muille kuuluiskaan,jos haluaa käyttää naisten vaatteita mieluummin, sehän lienee jokaisen oma asia minkälaisissa vaatteissa kulkee.
   naisten vaatteet on useimmiten mukavampia mm. materiaalien vuoksi sekä myös elastisempia ja siten miellyttävämpiä käyttää,

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   61
   1508
  2. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   99
   1287
  3. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   1259
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1202
  5. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   40
   771
  6. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   675
  7. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   235
   675
  8. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   128
   666
  9. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   665
  10. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   47
   655
  Aihe