Aihe

Tumma tukka, viikset ja sänki leuka

Anonyymi

pukeutuu pukuun on töissä ja omistaa auton ja talon. Avaa naielleen oven ja ostaa joka viikko kukkia, siivoaa ja hoitaa lapset, käy kaupassa, tiskaa ja tekee ruokaa, siivoaa anoppilassa ja osaa soittaa vaikka pianoa tai viulua. On hoikka ja siisti, tekee polttopuut takkaan ja pitää järjestyksen autotallissa. Osa monta eri kieltä, ei väliä mitä, ei käytä alkoholia ei tupakoi osaa pyykätä s ja silittää ja ommella.

On semmoinen nallekarhu jonka kainalossa olisi kiva katsoa salkkareita.

7

69

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   🤣🤣🤣

  • Anonyymi

   🤭🤭🤭🍒

  • Anonyymi

   Ja nainen voisi vain vedellä skumppaa ja käydä shoppailemassa. Välillä viestitellä somessa kavereilleen tätä kokemaansa ihanuutta?

  • Viikset ja sänkileuka ei yleensä miehellä hyvä. Ja liian sliipattu look ei myöskään. Siisti tietysti on hyvä olla (oli mies tai nainen) Siisti kun lähtee ihmisten ilmoille, mutta siisti ei tarkoita nyt, että pitäisi olla ykköset yllä tai kalliit merkkivaatteet, ihan tavalliset käy ja suihkussa käyty ja hiukset pesty ja tällaista yleistä. Montaa kieletä ei tartte osata (ja tämä pätee ihan yleisellä tasolla oli mies tai nainen ja minkä ikäinen tahansa), riittää, että osaa äidinkieltään ja ehkä englantia. Hyvä, jos osaa muitakin kieliä, mutta ne ei pakollisia (itse olen yrittänyt opetella hollantia, mutta se loppui ainakin tällä erää siihen, kun se on niin vaikeaa, suomi eli äidinkieleni sujuu ihan hyvin ja englanti ihan jees niin, että ymmärrän sitä suurinpiirtein ja voin lukea englanniksi ihan jees ja osaan puhua jonkun verran).

  • Anonyymi

   Täydellinen pakkaus. Yksi puuttui, kenkiä pitää osaa käyttää. Puku paljainvarpain ei ole kovin hemaseva.

  • Anonyymi

   Olen kaikkea näitä mutta vastapalveluksi sitten spiikkaat mun mikkiin joka päivä kunnolla kun tulen töistä.

  • Anonyymi

   Ei kunnollisia miehiä enää ookkaan. Ne on loppuneet jo suomesta. Kaveri vei viimesen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   30
   1833