Aihe

Outo ja poikkeuksellinen vuosi 2020

Anonyymi

Koronapandemia, pahin kriisi toisen maailmansodan jälkeen ja top3 pahimmista pandemioita 100-vuoteen.

USA:n oudot presidentinvaalikuviot

Suomen Euroopan ja EU:n parhaiten hoidetut koronaepidemiat keväällä ja loppuvuodesta huomioiden tartunnat & talousvaikutukset

Ruotsin täysin leväperäinen koronanhoito ja jo yli 8 700 uhria

Galluphistorian suosituin hallitus, kuten myös erityisesti pääministeri joka myös ehdoton gallupsuosikki seuraavaksi presidentiksi. Onhan se 16-vuoden porvarijohtoisten hallitusten jälkeen outoa.

Suomen koronanhoidon ja pääministerin hehkutus ulkomailla

Kaikin tavoin poikkeuksellinen vuosi.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Outo oli juu.Sitä pitää kyllä ihmetellä,että miksi kapakat saa olla auki? Eikö virukset muka voi levitä niissä? Lintilä puhui,että menkää Lappiin matkailemaan.No eikö ne virukset leviä sielläkään? Jotkut elää kuin pellossa välittämättä mistään mitään.Veikkaan,että kohta menee 1000 tartuntaa päivässä rikki.

  • Anonyymi

   Haapala jopa asialla
   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007714174.html
   Kas Haapalaa, kun huomaa, että "KANSANKUNTA on aineellisesti selvinnyt koronavuodesta hyvin. Työttömyys ei ole kasvanut pelättyihin mittoihin, ja konkurssien määrä on pysynyt aisoissa." Ja totta on, että Suomi on koronanhoidossa ja taloudessa selvinnyt eurooppalaisittain kärkikastissa. Sitä Haapala ei kuitenkaan vielä kykene myöntämään, että tämä suurelta osin Marinin hallituksen ansiota puhumattakaan siitä, että hän tunnustaisi, että meillä on 2000-luvun paras pääministeri ja hallitus.

  • Anonyymi

   20-vuoteen vähiten mamuja 6.6.2019-31.12.2020, ja korona iski vasta 2020 puolella. Hienoa!

  • Anonyymi

   Hallituksen suosio synnytti iltapäivälehtien toimituksissa sinnikkään taistelun opposition puolesta ja siinä sivussa pahan moraalikadon. Hukkaan meni, hallitus nauttii edelleenkin ennennäkemätöntä kannatusta.

  • Anonyymi

   Koronavuosi ei ainakaan näin eläkeläisen näkökulmasta ole poikennut oikeastaan millään tavalla aiemmista. Elämä on mennyt lähes samaa latua kuin ennenkin, tapaamisia vain harvemmin ja matkoille ei ole päässyt. Mutta kyllä tämä sota-ajan voittaa.

  • Anonyymi

   Korona-ajan ahdistus vain valmistaa historiastaan oppimatonta ihmiskuntaa finanssisosialismin ja harvainvaltojen romahtamiseen.

  • Anonyymi

   Outo vuosi 2020 patamustat porvaritkin muuttuivat tulipunaisiksi sosialisteiksi kriisin iskiessä. Jethro, Hese Salmela ja suuri joukko muita itkeskeli ja puolusteli sosiaalitukia, jota suuri osa saikin osa 100.000 euroa, jotkut jopa 700.000 euroa. Jopa EK ja kokoomus vaativat paljon lisää kuittivapaata ns. helikopterisossutukia ja elinkeinotteluministeri kepun Mika Lintiläkin jakoi kerrankin sossutukia hymyssä suin ja mielellään kuin konsanaan maataloussossutukia. Pian sama pataporvarijoukko vaatii työttömille työläisille leikkauksia tukiin ja pakkotyötä ja työläisille kikyjä sossutikiensa kulujen kattamiseksi. Niin tämä porvarisosialismi toimii.

  • Anonyymi

   Toivottavasti 2021 käytäisiin kolmas maailmansota, VIHDOIN JA VIIMEIN!

   En lepää ennen kuin se on käyty

   • Anonyymi

    Mikäli se on Suomen hallituksesta kiinni niin taantumus saa keppiä Krista Kiurulta niin, että ei jää kiveä kiven päälle.

    Helsingin työväentalolla esitetty kysymys ( heti Internationaslin veisuun jäljestä) :
    Mikä erottaa toveri Sanna Marinin toveri Josef Stalinista?
    Vastaus:
    Toveri Stalinilla oli lasisilmässä inhimillisempi katse.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   10076
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   83
   3538