Aihe

Onko Lancia Prisma hyvä auto?

Anonyymi

Yhdellä tutun tutulla olisi kuulemma tarpeettomana Lancia Prisma sedan joka on sininen. Kuulemma lähes ajokuntoinen ja voisi myydä jos joku parisataa maksaa. Ei kuitenkaan ole sitä myyntiin laittanut vaan mun tuttu kertoi et olis tarpeeton. Itse oon saamassa ajokortin pian ja olisi hyvä jos niin halvalla saisin auton. Onko tuollainen hyvä käyttöauto? Tyttöystävä sanoo ettei sellaisen rotiskon kyytiin tuu mut onks sellainen oikeesti ihan p*ska? Moottorinkaan kokoa en tiedä mutta bensakoneella kuulemma. Liikenteessä on ollut viimeksi 2002 mutta joka vuosi käynnistetty ja siirrelty pihassa. Kilometrejä mittarissa vajaa 200000km. Nyt se mun tuttu lupas kysellä siltä omistajalta onko vielä auto myynnissä.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No eikös se kärsi sähkövioista ja tiputtele osia joka mutkaan

  • Anonyymi

   Tuskin enää käyttöautoksi kun ikää niin paljon. Onkohan siinä edes ohjaustehostinta? Taitais olla aika vaarallinen auto käyttöautoksi.

  • Anonyymi

   Kamala Skodan veroinen unelma biili!😂🤣😭

  • Pysy erossa tuosta. Joku kokenut italofani saattaa löytää tuollaisesta restauroitavaa, mutta tuskinpa hänkään innostuu autosta, joka periaatteessa on Fiat Ritmo Sedan eli Fiat Regata. Ei ole nuorisoauto, vaan kokeneen tee-se-itse-miehen.

   Onhan niitä masokisteja tosin...

  • Anonyymi

   Joo joo. Lähes ajokuntoinen. Todennäköisesti tuo tarkoittaa sitä, että auto on ihan romutuskelpoinen. Tuskin 18vuotta pois liikenteestä on sille hyvää tehnyt. Ja varmaan sillekin on syynsä miksi se on pois liikennekäytöstä aikoinaan otettu. Ymmärsin niin ettet ole edes vielä tavannut tämän auton myyjää vaan tuttavasi on kertonut sulle jotain pieniä asioita siitä autosta mitä tietää. Jos olet kiinnostunut edelleen siitä autosta niin kannattaisi mennä katsomaan sitä autoa ihan paikan päälle ja hieman kysellä siltä omistajalta siitä autosta. Kilometrejä tuolla kyllä on aika vähän verrattuna moneen muuhun saman ikäiseen autoon.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   423
   4965
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1864