Aihe

Ex pettää jo uutta vaimoaan....kanssani?

Anonyymi

Hei, tässä 50 + nainen. Puolisoni jonka kanssa olimme 25 vuotta sai päähänsä pettää minua muutama vuosi sitten ja hurahti naiseen joka minua useita vuosia vanhempi, niin että oli aikeissa jättää silloin minut. Olivat pari viikkoa olleet yhdessä ja mieheni aikoi sillä perusteella vetää sen reipas 20 vuotta vessasta alas minkä oli kanssani ollut. Noh, meni pari päivää ja mies oli itse niin järkyttynyt että itkien tuli takaisin kotiin. Asia jätti minuun arven, trauman, mutta mies vannoi jättäneensä naisen.
Näin olikin, mutta sain selville että tuo nainen pommitti miestäni vähän väliä.
Vuosi sitten mies alkoi ihan kamalan riitaiseksi, kaikkia asiat oli väärin päin ja sitten hän vaan otti kimpsut ja kampsut ja lähti. Aggressiossa lähti. Aavistelin että taas on se mummo mukana kuvioissa. Niin olikin. Yritin ottaa yhteyttä mieheen että olisi sovittu asioista, juteltu, vain pakolliset asiat hoiti Meilillä, mutta en saanut mitään selitystä miksi kaiken halusi näin lopettaa.
Nyt mies on alkanut olemaan yhteydessä minuun. tämän mummon kanssa eivät asu yhdessä mutta aina kun lähtevät toisensa luota mies soittaa minulle, ja onpa jo käynytkin luonani muutamia kertoja. Ihme vihjailuja tullut siitä että tuo suhde tulisi kohta loppumaan , ettei se ole rakkaussuhde, ei ole oikein tunteita jne. Mutta mitään varmaa ei lupaa, seksiä tms. Ei halua minulta, kovasti painottaa haluavansa olla ystävä.mutta etten kertoisi kellekään että on käynyt luonani.

Siis mitä ihmettä? Olen elänyt tämän ukon kanssa 25 vuotta. Toki hän on edelleen rakas ja välitän. Hän kertoo edelleen kovasti välittävänsä minusta. Sitä on vaikea uskoa koska lähti vieraisiin. Hän ei koskaan ole kertonut mihin oli tyytymätön elämässämme ja miksi lähti. Tuntuu että lähtikö hetken mielijohteesta? Uudesta naisesta ei halua kertoa mitään. Aika ajoin muistelee positiivisesti minua ja yhteistä elämää. Passaa ja on oikein miellyttävä nyt minua kohtaan mitä ei voi aina sanoa olleen liittomme aikana.uusi naine ei varmaan tiedä ollenkaan että mies pitää minuun yhteyttä, käy kylässä ja vihjaa ettei homma siellä toimi. Korostan että mies ei ole ollenkaan seksiä minulta vailla.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Minulla käy mielessä onko mies niin sääliväinen minua kohtaan kun jätti näin yhtäkkiä, yrittääkö kusettaja, nauttiiko siitä että valehtelee että uusi suhde ei toimi vai mitä tämä on?

6

148

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olisiko uusi nainen kova manipuloimaan ja sai puhuttua miehesi pään pyörälle? Kehui ja liehitteli? Sinussa ei ehkä koskaan ollutkaan mitään vikaa eikä syytä miksi ukko lähti. Ehkä miehelle nyt paljastui uuden naisensa todellinen luonne ja se epäröi??

   • Anonyymi

    Tässä ap. Osuit kyllä ihan naulan kantaan. Olen nähnyt viestejä ym joilla tuo mummo lähestyi miestäni ja en koskaan ole mitään sellaista potaskaa nähnyt, siis niin outoja lirkutuksia ja ylitsevuotavaa korulauseita ja kehuskelua jotta ei uskoisi jollei itse ole nähnyt.en viitsi tähän kirjoittaa niitä mutta jokanen jolle olen niistä kertonut on lähinnä haukkoneet henkeään. Miehellä on aina ollut itsetunto ongelmia enemmänkin joten tavallaan tajuan että hänen oli helppo noista sokaistua ja mennä pää pyörälle.


  • Anonyymi

   Voi ystävä hyvä! Jätä tuo huorapukki jo omilleen, mesomaan haluamiensa "nuorten ja kauniiden " sutturoiden kanssa. Tämän kyseisen sutturan kun jättää (tai suttura hänet), miksi maailmassa haluisit edes olla sen oksennuskuppi enää?!
   Miksi?!

   Sinulla tietenkin on historialliset muistot eletystä elämästä.
   Mutta huomaa: ne ovat historiaa. JO elettyjä. Säilytä niistä parhaat ja laske muut menemään. Huorapukki mies mukaan lukien.

   Sinulla arvattavasti on vielä jäljellä vuosikymmeniä elämää edessäsi.
   Miksi tuhlaisit sen soutamalla ja huopaamalla huorapukin kanssa!
   On niin paljon asioita joihin sinun olisi paljon parempi keskittäytyä: kehittämällä henkisesti itseäsi (kaiken uuden oppiminen)
   Tuota kautta elämäsi saa uuden ulottuvuuden kauneudelle, tiedolle ja taidolle. Siihen sinun ei tarvitse käyttää aivomolekyylejäsi huoraaviin, aikaa vieviin typeriin ajatuksiin!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Anonyymi

   Turha syytellä toista naista tästä asiasta. Kyllä se on kyllä tämä entinen miehesi, joka päätökset tekee ja nyt pompottaa teitä kumpaakin. Kun uuden kanssa menee huonosti, niin tulee sinun luokse ja kun sinuun kyllästyy, niin palaa takaisin sen uuden kanssa.

   Miksi annat kenenkään miehen kohdella sinua huonosti? Puhut miehen huonosta itsetunnosta, mutta mielestäni sinulla taitaa olla huono itsetunto, kun annat miehen kohdella sinua tuolla tavalla.

   Lopeta yhteydenpito ja etsi itsellesi kunnon mies. Mies joka välittää sinusta ei mene toisten naisten sänkyihin.

  • Anonyymi

   Kusettaa. Olet varasijalla jos mummosuhde päättyy.

  • Anonyymi

   Vihjailemalla, että huonosti menee mummon kanssa antaa sinulle toivoa (muka) yhteenpaluusta ja pitää sinut vallassaan. Ala ihan huviksesi vihjailemaan, että on tässä vähän muualla sutinaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   10108
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   83
   3559