Exä ja nyksä

Anonyymi

En oikein tiedä mille palstalle tämä tarkalleen kuuluu, joten kirjoitan nyt tänne.

Tapailin erästä miestä reilu pari vuotta sitten. Mies ei mitenkään aktiivisesti "jahdannut" minua ja tiesin, että hän tapaili muitakin, joten niin tein minäkin. Päädyin suhteeseen toisen miehen kanssa. Nyt parin vuoden jälkeen, kun emme ole olleet missään tekemisissä mies alkoi yllättäen viestailla kanssani. Hän vuodatti kuinka oli eronnut exästään ja miten rankkaa oli, vaikka hän tiesi ettei muutakaan ollut tehtävissä.
Olen hämmentynyt, että hän viestailee minulle näinkin henkkoht asioista koska
1. emme ole olleet missään tekemisissä toistemme kanssa ikuisuuteen
2. emme olleet kavereita ennen tai jälkeen tapailun

Empaattisena ihmisenä vastailin miehelle. Hän kyseli minun tilanteesta. Kerroin olevani parisuhteessa ja kerroin lyhyesti joitakin työprojekteista joita minulla on menossa. Mies aktiivisesti jatkoi keskustelua, kyseli lisää työprojekteista (meillä on samanlaisia kiinnostuksen kohteita) ja antoi niihin vinkkejä, sillä hänellä on enemmän kokemusta yrittäjyydestä. No minä kysyin mieheltä jotakin, jonka jälkeen hän ghostasi minua useamman viikon, minkä jälkeen hän alkoi taas laittaa viestiä. Minä en vastannut mitään usempaan viikkoon, jonka jälkeen vastasin jotakin lyhyesti. Nyt on kulunut reilu viikko ja mies ei ole edes lukenut tuota vastaustani.

Olen hämmentynyt miehen käytöksestä :O

Oma veikkaus on, että mies etsii jotakin laastarisuhdetta eron jälkeen ja henkilö jota hän on aiemmin tapaillut tuntuu helpommalta ratkaisulta kuin lähteä surun murtamana etsimään jotakin uutta. Kerroin kuitenkin hänelle heti alkuun olevani suhteessa, joten hän tuskin kuvittelee tämän johtavan mihinkään. Miksi hän sitten jatkaa keskustelua? Toinen vaihtoehto on, että hän näkee minut turvallisena ystävänä, mutta miksi hän sitten yllättäen lopettaa keskustelut kuin seinään? Minä en ainakaan toimi noin ystävieni kohdalla.

Ja tiedän, että varmaankin ainoa järkevä ratkaisu olisi minun lopettaa keskustelut kokonaan ja esim. blokata mies olla käyttämättä energiaa sen enempää tähän. Oma parisuhteeni on aikalailla kuivunut monelta osin kansaan mutta en haluaisi lopetaakaan tänä suhdetta, vaikkei tällä taida olla tulevaisuutta (kumppanini ei esim. halua lapsia, minä luultavasti haluan) ja siksi on ollut jossakin määrin piristävää jutella kyseisen henkilön kanssa, en kuitenkaan ole koskaan pettänyt tai koskaan tulekaan pettämään kumppaniani. Minua myös psykologisessa mielessä kiinnostaa miksi kyseinen mies käyttäytyy niin kuin käyttäytyy :O

13

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No just siitä syystä kun sanotkin todennäköisesti. Ja dumppaa se mies jos kerran lapsia haluat. Viisas nainen ei edes menis 2 treffeille jos ei miestä lapset kiinnosta.

      • Anonyymi

        itse en ainakaan deittailun alkuvaiheessa edes ota puheeksi lapsia, joten lapsikeskustelut meillä alkoi vasta hiljattain. Enkä itsekään ole 100% varma tässä vaiheessa tulenko haluamaan lapsia, en niitä ainakaan tällä hetkellä halua.

        -aloittaja


    • Anonyymi

      Ei eksät oo ystäviä ja protokolla oiskin katkasta kontakti jos oot varattu. Joten mieshän toimi ihan oikein :). Sunhan toiminta on kyseenalaista kun alat eksälle viestitteleen kun oot kerta varattu?

      • Anonyymi

        moni kuitenkin onnistuu olemaan ystäviä exän kanssa, joten ei tuokaan ole niin absoluuttista, ettei exän kanssa voisi olla puheväleissä.

        Omalla kohdallani ei juurikaan ole kavereita joilla olisi samanlaisia kiinnostuksen kohteita esim. yrittäjyydestä jne ja tämänkin kannalta minusta on ihanaa jutella jonkun kanssa, jolla on kiinnostusta ja kokemusta näistä asioista.

        nykyisellä kumppanillani ei ole kiinnostuksen kohteita juuri mihinkään ja on melko negatiivinen luonteeltaan. kun esim. sivutuloni alkoi monien kuukausien aherruksen jälkeen vihdoin tuoda kassavirtaa plussan puolella ja kerroin siitä innostuneesti kummanilleni hän vastasi hyvin neutraaliin sävyyn "hyvä" kuin olisin ilmoittanut, että kävin ostamassa kaupasta maitoa. toki ystäväni ovat innoissaan puolestani ja kannustavia, mutta on silti eri asia jutella jonkun kanssa, jollla on osaamista ja kokemusta näihin asioihin :O


    • Anonyymi

      Ghostaajat ovat manipuloivia ihmisiä. Kannattaa sellaiset unohtaa täysin.
      Esto vaan päälle ja unohda koko mies.

    • Tuossa on yksi syy, miksi en haluaisi ihmisiä, joiden parisuhdehistoria on turhan värikäs. On liikaa niitä exiä, joiden kanssa viestitellään ikään kuin kavereina vaan ja pohditaan mitähän se nyt puuhaa.

      Kuten jos alussa selostit, mies on samanlainen säätäjä kuin sinäkin, tapaili muita silloin kuin sinuakin ja nyt parisuhteen päättyessä säätää taas useaan suuntaan samaan aikaan. Ghostailut johtuu siitä, että "työn alla" on jotain kiinnostavampaa kuin sinä ja kun tilanne rauhoittuu, niin sitten laittaa taas sinulle viestiä.

      Tämän tyyppisessä toiminnassa on sekin etu, että kun yhtä vasta lämmitellään, niin toista jo ehkä pannaan. Samalla ei näyttäydy liian innokkaana vonkaajana, vaan vähän arvoituksellisena tyyppinä, jolla olisi muitakin ottajia ja/tai mielenkiintoisia duuniprojekteja, jotka tarvitsevat keskittymistä.

      Jos sinä olisit sellainen nainen, jota minä arvostan, niin olisit miehen yhteydenoton jälkeen kertonut kuulumiset ja kertonut omasi ja sitten kohteliaasti, mutta määrätietoisesti lopettanut yhteydenpidon ja kertonut tietysti nyksällesi, että tällainen tyyppi otti yhteyttä.

      • Anonyymi

        kerroin viestittelystä nykyiselle kumppanilleni, joka myös aika-ajoin pitää yhteyttä exäänsä.

        joo täytyy lopettaa yhteydenpito tuohon henkilöön kokonaan ja täytyy miettiä tätä nykyistä suhdetta myös. Vaikka tässä on valtavasti hyvää ei meillä oikein tulevaisuuden toiveet vaikuta kaikilta osin kohtaavan ja muutenkin ollaan niin erilaisia, esim. minun läheisyyden tarpeeni on paljon suurempi kuin nykyisen kumppanin ja monesti toivon, että kumppanini olisi positiivisempi ja rennompi ja kommunikoisi enemmän / paremmin :/


    • Anonyymi

      Yritti manipuloida sinut takaisin, ei onnistunut
      Manipuloi vähän lisää, ei onnistunut

      Tee itsellesi palvelus ja poista hänet elämästäsi. Tuollaiset ei ymmärrä sanaa ei ja tulee tekemään elämästäsi helvetin jos et tee taivu hänen tahtoon tai vaan pidät hänet elämässäsi. Hän ei nyt suostu ymmärtämään että et ota häntä "takaisin". Mikä on ollut joskus mun on aina mun.

      Laita energiasi nykysuhteeseen ja unohda tuollaiset kun kaikki on vielä pelastettavissa.

      • Anonyymi

        ei se ees oikein yrittäny (kait) manipuloida mua takaisin vaan viestit pysyi erittäin asiallisella tasolla eikä se edes ehdottanut tapaamista tms.
        Mulla oli myös toinen tyyppi jota tapailin samoihin aikoihin joka alkoi yllättäen viestitellä kans mulle. Sille myös kerroin olevani suhteessa ja se alkoi lähettää kuvia meidän romanttisista hetkistä muisteli kuinka surullinen olin, kun se oli muuttanut toiselle paikkakunnalle. yöks. Sen hyypiön heti blokkasin :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei se ees oikein yrittäny (kait) manipuloida mua takaisin vaan viestit pysyi erittäin asiallisella tasolla eikä se edes ehdottanut tapaamista tms.
        Mulla oli myös toinen tyyppi jota tapailin samoihin aikoihin joka alkoi yllättäen viestitellä kans mulle. Sille myös kerroin olevani suhteessa ja se alkoi lähettää kuvia meidän romanttisista hetkistä muisteli kuinka surullinen olin, kun se oli muuttanut toiselle paikkakunnalle. yöks. Sen hyypiön heti blokkasin :D

        Susi lampaan vaatteissa. Olen sentään varoittanut.


    • Anonyymi

      Annat ymmärtää että haluat jotain koska jatkat sen miehen kanssa. Kannattaa nyt lopettaa heti kaikki yhteydet siihen jos aiot koskaan saada yhtään suhdetta toimimaan eli keskity siihen nykyiseen mieheesi. Niin minä tekisin, en ole koskaan eksien kanssa soudellut sinä aikana kun olen nykyisen tyttöystävän kanssa seurustellut.

    • Anonyymi

      JA toiseksi sellaisen kanssa joka etsii laastari suhdetta, ei kannata mitään alkaa sellaisen kanssa säätämään. Ei tule toimimaan ja tuhlaat aikaa.

    • Anonyymi

      Etkö tajunnut, kokeilee, jos sattuis saamaan pillua.
      Jos olet toisen kanssa suhteessa, älä ala selän takana säätämään. "Eiku ihan vaan kavereina tavattiin." Ei mene läpi. Mieti mitä et hyväksyisi omalta kumppaniltasi. Älä tee itsekään sitä toiselle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe