Aihe

Turun PS-johtaja toivoi koronakuolemia Varissuolle

Anonyymi

25

105

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ”Se oli pelkkä huuli”

   Niin aina.. 🙄

   • Anonyymi

    Oli varmaan vielä kännissäkin. Kännissä ja läpällähän nämä aina kaiken tekee ja sanoo.


   • Anonyymi

    Tosikot ei ymmärrä huumoria


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tosikot ei ymmärrä huumoria

    Mitä hauskaa näit tuossa?


  • Anonyymi

   Vähänkin kun mietittäisi mitä sanotaan, niin ei tarvitsi jälkeenpäin selitellä.

  • Anonyymi

   Onneksi palstalla esiintyvät ”yrittäjät” ovat vain erään romuroopen mielikuvitusystäviä.

   • Anonyymi

    Darkkis on tavannut heidät. Eivät siis ole kenenkään mielikuvitusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Darkkis on tavannut heidät. Eivät siis ole kenenkään mielikuvitusta.

    Trollihahmon todistus ei hirveästi vaakakupissa paina. Palstan taso on muuten noussut melkoisesti jo siitä, että kyseinen trolli bannattiin pysyvästi jo lähemmäs kolme kuukautta takaperin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Trollihahmon todistus ei hirveästi vaakakupissa paina. Palstan taso on muuten noussut melkoisesti jo siitä, että kyseinen trolli bannattiin pysyvästi jo lähemmäs kolme kuukautta takaperin.

    Taso on noussut selkeästi darktrollin tultua bannatuksi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taso on noussut selkeästi darktrollin tultua bannatuksi

    Onko df oikeasti niin vitun tyhmä ettei osaa käyttää vaikka jotain avointa langatonta verkkoa ja ilmoittautua palstalle vai onkohan viety hoitoon Näätä-psykoosin takia :(


  • Anonyymi

   PS:n kansanedustaja Sebastian Tynkkynen tuomitsee hänkin Ålandin puheet.
   – "Koronapuhdistus" ei tee missään hyvää. Me ollaan kaikki ihmisiä ja meidän ei tulisi ajatella, että toisten kuolema olisi hyvä asia, saatikka vitsailla sillä. Jyrki Ålandin heitto on täysin PS-arvojen vastainen. Olen todella pahoillani puolueeni puolesta ja sattuu se itseänikin, Tynkkynen kirjoittaa Twitterissä.

   • Anonyymi

    Se ei ole ihme. Tynkkysen pakoputkeahan rassaa maahanmuuttaja


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se ei ole ihme. Tynkkysen pakoputkeahan rassaa maahanmuuttaja

    joka tapauksessa tynkkis on laillisuusmiehiä siitä rispektiä


  • Anonyymi

   Epäinhimillistä. Voisi aloittaa "puhdistuksensa" itsestään.

  • On kyllä todella aivotonta läppää, just ton takia olen viime aikoina äänestänyt paljon Vasemmistoliittoa ja Vihreitä heidän avarakatseisemman arvomaailmansa vuoksi. Ei mahdu mun kaljuun päähäni tuollaiset puhdistuspuheet.

   Varmasti osa Vakkella asuvista ulkomaalaistaustaisista käyttäytyykin vastuuttomasti koronan suhteen, ihan kuten moni kantasuomalainenkin. Mutta ei sellaisten perusteella kannattaisi lähteä yleistämään kollektiivisesti kokonaista kaupunginosaa ja leimata kaikki siellä asuvat samankaltaisiksi. En mä ainakaan tunne täältä päin ketään joka olisi koronan sairastanut, ja mitä olen joskus ihan vaihtelun vuoksi käynyt myös muissa alueen ravintoloissa niin ihan hyvin myös niissä oli hygieniajutut, turvavälit yms. järjestetty.

   JyystaXissa ja ravintola Jyysteriassa ollaan heti alusta asti panostettu täysillä asiakkaiden turvallisuuteen esim. ottamalla käyttöön mustat PVC-kaasunaamarit osana taksikuskien työasua, tarjoamalla kaikille asiakkaillemme takseissa ja ravintolassa 80% shotin, pitämällä henkilökuntaa karanteenissa jos joku on vaikka matkustellut hiljattain jne.

   • Anonyymi

    Kiva jos hahmosi luojakin on lopettanut persujen äänestämisen.


   • Toi on kyllä totta. Koskaan ei pitäisi yleistää mitään ryhmää kokonaisuudessaan vaan sen perusteella että 99% toimii tietyllä tavalla.


   • Anonyymi
    scrg kirjoitti:

    Toi on kyllä totta. Koskaan ei pitäisi yleistää mitään ryhmää kokonaisuudessaan vaan sen perusteella että 99% toimii tietyllä tavalla.

    EI ole mikään ihme, että et saa naista. Kuka tuollaisen pahantahtoisen, ilkeän mulkun kanssa haluaisi olla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    EI ole mikään ihme, että et saa naista. Kuka tuollaisen pahantahtoisen, ilkeän mulkun kanssa haluaisi olla.

    Tuo on hyvä huomio ja olkoon varoitukseksi muille. Muuten voi jäädä paitsi suvakkimummojen tai nuoremman ikäluokan ongelmatapausten seurasta.


  • Anonyymi

   Turku vapaaksi natseista

   • Anonyymi

    Ei persut oo natseja


  • Anonyymi

   Njaa, pitää vähän varoa mitä toivoo, voi vaikka toteutua!

  • Anonyymi

   Täysin asiatonta ja pöyristyttävää tekstiä taas kerran. Ilmeisesti haluavat taas Turun johtoryhmässä olevat lakkauttaa valtion avustukset kokonaan PS-puolueelta.
   Nuoriso yhdistyksen avustuksethan jo kerran peruttiin, twitter-kirjoitusten takia.

   Puoluen kannattajana; mä paheksun kyseisten "herrojen" mielipiteitä (mölinöitä).

   Mä puolestani olen pahoillani ett kaikki maahanmuuttajat leimataan, joidenkin häiriö käyttäytyjin takia. Pitää muistaa ett joukossa on ihan kunnollisiakin YKSILÖITÄ.
   Ihminen pitää arvioida tekojensa ja sanomisensa pohjalta, eikä ihon värinsä tai rotunsa vuoksi.
   Kyllä meissä suomalaisissakin löytyy joka lähtöön, niin hyvässä kuin pahassakin.
   trollikka

  • Anonyymi

   https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/3a902181-f5e8-4296-bfa6-39822f65d436

   Trollia vai totta? Salaliittoteoreetikot luulivat löytäneensä koronarokotteen salaisen kaavan, olikin särkijäpedaalin kytkentäkaavio

   Eilen klo 21:14

   Salaliittoteoriaväitteiden mukaan koronarokotteeseen on sisällytetty seurantasiru.

   Italialaiset salaliittoteoreetikot ovat väitetysti varoitelleet ihmisiä salaisesta ”5G-sirusta”, jonka he ovat uskoneet löytyvän koronarokotteista. Verkossa on liikkunut kuva kaaviosta, joka väitetysti on mennyt totena joihinkin 5G- ja rokotevastustajiin.

   Asiasta on uutisoitu laajasti musiikkiin keskittyneillä sivustoilla sekä muun muassa Mashable-julkaisussa. Ohjelmistoyhtiö Red Hatin ohjelmistokehittäjä Mario Fusco jakoi kuvan kaaviosta Twitter-tilillään joulukuun lopulla.

   Leviävässä kuvassa näkyy kaavio, jonka väitetään paljastavan 5G-sirun rakenteen. Todellisuudessa kuva esittää Boss Metal Zone -kitarapedaalin piirilevyä.

   Sosiaalisessa mediassa on liikkunut paljon koronarokotteeseen liittyvää virheellistä tietoa. Somepalvelut ovat jo pitkään poistaneet alustoiltaan valheellista sisältöä sekä pyrkineet tarjoamaan viranomaisten virallista tietoa aiheeseen liittyen.

   Vaikka Mashable toteaakin, että kuva saattaa olla vain trolli, voivat tällaiset kuvat olla vaarallisia, sillä jotkut voivat niihin uskoa.

  • Anonyymi

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007723649.html

   Sauli Niinistö Washingtonin tilanteesta: ”Meneillään uskomaton demokratian painajainen”

   – näin Suomen kärkipoliitikot kommentoivat tapahtumia
   Presidentti Sauli Niinistö, pääministeri Sanna Marin, ulkoministeri Pekka Haavisto ja sisäministeri Maria Ohisalo ottivat kantaa Yhdysvaltain pääkaupungin tapahtumiin.

   6.1. 22:30 | Päivitetty 3:06

   -------------------------------------------------------------------

   https://www.aamulehti.fi/koronavirus/art-2000007482111.html

   Koronavirus

   Eristäminen, karanteeni, pakkorokotus ja jopa liikkumiskielto – Suomen laki mahdollistaa järeätkin keinot pandemian torjunnassa

   THL:n terveysturvallisuusosaston johtaja muistuttaa, että Suomessa järeimpiin keinoihin ei ole syytä turvautua kuin äärimmäisessä hädässä.

   24.2.2020 14:58 | Päivitetty 27.2.2020 6:40

   Aamulehti

   Suomessa laki mahdollistaa tarvittaessa järeätkin keinot tartuntataudin leviämisen torjumisessa.

   Todennäköisimmin viranomaiset turvautuvat pandemian torjunnassa tartuntatautilain suomiin toimivaltuuksiin. Niitä on käytetty muun muassa parhaillaan leviävän koronaviruksen torjunnassa.

   Tartuntatautilaki määrittää tilanteet, joissa toimenpiteisiin voidaan ryhtyä. Kyseessä on oltava laajaa tartunnan vaaraa aiheuttava yleisvaaralliseksi todettu tai epäilty tauti.

   Laki myös määrittää viranomaiset, jotka voivat määrät ihmisten perusoikeuksia rajoittavista toimenpiteistä. Tyypillisesti määräyksen voi antaa kunnan tartuntataudeista vastaava lääkäri.

   THL:n terveysturvallisuusosaston johtaja Mika Salminen kertoo, että lain suomiin pakottaviin keinoihin ei hänen tietojensa mukaan ole jouduttu koskaan Suomessa turvautumaan.

   Esimerkiksi eristämiset on voitu tähän mennessä toteuttamaan kohteen suostumuksella.

   Tartuntatautilain keinot

   Poissaolo töistä. Vastaava lääkäri voi määrätä henkilön olemaan poissa työpaikalta, päivähoidosta tai oppilaitoksesta enintään kuukauden ajan.

   Kokoontumiskielto. Terveydenhoidon yksiköitä, oppilaitoksia, päiväkoteja tai vastaavia tiloja voidaan määrätä suljettavaksi ja yleisötilaisuudet kieltää.

   Puhdistukset. Voidaan suorittaa puhdistuksia ja desinfiointeja. Mikäli puhdistus olisi suhteettoman kallista esineen arvoon nähden, esine voidaan myös määrätä hävitettäväksi.

   Eristäminen. Sairastunut tai sairaaksi epäilty voidaan eristää terveydenhuollon toimintayksikköön enintään kahdeksi kuukaudeksi, jos taudin leviämisen vaara on ilmeinen ja jos taudin leviämistä ei voida estää muilla toimenpiteillä. Eristämistä voidaan tarvittaessa jatkaa enintään puoli vuotta kerrallaan. Laki mahdollistaa tahdonvastaisen eristämisen ja lääkitsemisen.

   Karanteeni. Karanteeniin voidaan määrätä ihminen, jota ei epäillä sairaaksi. Karanteeni koskee ihmisiä, joiden perustellusti epäillään altistuneen taudille. Karanteeniin voidaan määrätä enintään kuukaudeksi ja sekin voidaan toteuttaa tahdosta riippumatta. Karanteenipaikka voi olla esimerkiksi henkilön oma koti.

   Pakollinen rokotus. Valtioneuvoston asetuksella voidaan määrätä järjestettäväksi pakollinen rokotus, jos se on laissa määritellyin edellytyksin välttämätöntä.

   Äärikeinot valmiuslaista

   Tartuntatautilaki ei mahdollista alueellisia liikkumisrajoituksia, mutta sellaisen voi määrät valmiuslain perusteella.

   Valmiuslaissa määritellään viisi erilaista poikkeustilaa, joissa lakia voidaan käyttää. Yksi niistä on vaikutuksiltaan erityisen vakava suuronnettomuutta vastaava hyvin laajalle levinnyt vaarallinen tartuntatauti.

   Lain soveltamiseksi tarvitaan yhteistoiminnassa presidentin kanssa säädetty valtioneuvoston asetus. Käyttöönottoasetus pitää välittömästi saattaa eduskunnan käsiteltäväksi. Eduskunta päättää, saako asetus jäädä voimaan ja kuinka pitkäksi ajaksi.

   Valmiuslain perusteella voidaan tartuntataudin leviämisen estämiseksi kieltää liikkuminen tai oleskelu tietyllä alueella tai määrätä rajoituksia liikkumiseen. Kielto voidaan määrätä enintään kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan.

   Salmisen mielestä valmiuslain suomien keinojen käyttämisessä tulisi olla äärimmäisen pidättyväinen.

   – Maailmaa ei pysty panemaan kiinni. Vapaassa yhteiskunnassa rajoittaminen on vaikeaa ja se aiheuttaa paljon muuta haittaa, Salminen sanoo.

   Hänen mielestään tällaisiin keinoihin turvautuminen tulisi kyseeseen vain äärimmäisessä hädässä.

   – Vain ja ainoastaan silloin, jos ei kerta kaikkiaan olisi muuta keinoa, Salminen.

   Valmiuslaki ei mahdollista tartuntataudin torjumisessa esimerkiksi väestönsiirtoja tai tilojen haltuunottoa. Sen sijaan Suomeen kohdistuva aseellinen hyökkäys tai sellaisen uhka mahdollistaisi myös tällaisten keinojen käyttämisen.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   100
   5813
  2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   496
   5729
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   5140