Aihe

minkä valitset keinoksi ihmisten työllistämiseen?

Anonyymi

Kansa kuulemma tietää. miten saadaan ihmisille töitä hyvä kansa? (tai oikeastaan rahaa elämiseen).
Mitä itse olet mieltä?
Auttaako työllisten määrän lisääminen vai pitäisikö luoda työpaikkoja?

A) Marinin palkkatuki (6-12kk verorahoista maksettavaa palkkatukea suojatyöpaikkaan jonka jälkeen takaisin kortistoon. nostaa veroja.)?

B) EU eli Globalisaatio eli maahanmuuton lisääminen (vapaa liikkuvuus) jolla saadaan alipalkkatyövoimaa maahan. samaan aikaan yritykset siirretään ulkomaille halpamaihin mikä luo työttömyyttä kotimaassa, yhteisöveron ja alv:n madaltumisen ja saasteita kehitysmaihin?

C) KEPPI eli Tuloverotuksen kiristäminen jolla saadaan palkattua te-toimistoon virkailijoita antamaan karenssia ihmisille jotka eivät löydä työtä (työnteko kannattamatonta, oikeita työpaikkoja ei ole. virkamies työllistyy vain sanktioimaan työttömiä eli ei tuota mitään. jos ei olisi työttömiä ei tarvittaisi virkamiehiäkään heitä paimentamaan vai kuinka)?

D) työmatkaliikenteen keinotekoinen kallistaminen ja kuristaminen sekä sähkäautojen akkumetallin louhiminen kongon lapsityövoimalla ja hiilipörssi joka siirtää rahaa parempiin taskuihin (viherpesu)?
jotka olis
E) työttömien etuudensaajien veroprosentin nosto 30%:iin (nyt 20%)?

F) Niskoittelevan kansan vaihtaminen kuuliaisiin alipalkattuihin kulttuurintuojiin?

G) yritysten toimintaympäristön parantaminen kysymällä yrityksien tarpeista.
Yrittäjien todellinen tukeminen- ei mollaus.
toimiva yritys työllistää, maksaa yhteisöveroa, sähkölaskuja, vakuutuksia ja etenkin MAKSAA PALKKAA työntekijöille.
mikään muu instanssi ei tuota rahaa yhteiskunnassa kuin yritykset.
kaikki muut, etenkin virkamiehet ovat erikoistuneet rahan käyttämiseen ja verotuksen kiristämiseen (jotta heille tulee enmmän valtaa jakaa ko. rahaa)?

H) ei tarvita työtä. Marin ottaa velkaa niin paljon että voimme elää tukien varassa?
leipäjonot joka kadunkulmaan!

I) ammattiliittojen vallan kasvattaminen eli niistetään loputkin kuihtuvista yrityksistä (ja sitten ihmetellään kun ei ole enää työpaikkaa kun firma ei pysy enää pystyssä..)?

J) työttömien kouluttaminen ammattilaisiksi TE-virkamiesten palkkaan nyt käytetyllä rahalla? (samalla virkamiehet voidaan kouluttaa opintotuella oikeisiin töihin eli tuottaviin töihin)??

K) AY-liikkeiden verovapaat vuokrabisnekset (esim ent VVO nyk Kojamo) vielä verottomammaksi jolloin saadaan suurin hyöty asumistuen korotuksista valumaan ay-liikkeelle verovapaana?

L) Harmaan talouden lopettaminen (ay-liike ja muu sosialistien tukema yhdistystoiminta, rakennus ja ravintola-alalla rehottava pimeys.)?

M) sosialismin lisääminen: verot tappiin ahkerilta ja pieni eliitti päättää miten rahat jaetaan?

N) Jottae muutha? keksikkö vielä lissää?

44

159

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   laitetaan työttömille sanktioita jos eivät hae töitä? vapaana on ainakin puhelinmyyntiä ja hyllytystyötä 10h /kk

   • Anonyymi

    Kyllä varmaan suurin osa hakee töitä, MUTTA

    he hakevat sellaisia töitä, joihin ITSE haluavat eikä töitä joihin joku naapurin Matti, TE-toimiston täti tai ministeriön virkamies haluaa hänen hakevan.

    Lähtökohtaisesti se työnhakija elää omaa elämäänsä eikä naapurin Matin, TE-toimoston tädin saati sitten ministeriön virkamiehen elämää.


   • Anonyymi

    Puhelinmyynnillä ei tienaa paljon mitään pennin jenniä, koska provikan saa vain esimmäisestä asikkaan maksamasta laskusta vasta sitten kun se on maksanut laskun. Ja loput yrittäjä vetää myydystä kestotilauksessta omaan tuskuun.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Puhelinmyynnillä ei tienaa paljon mitään pennin jenniä, koska provikan saa vain esimmäisestä asikkaan maksamasta laskusta vasta sitten kun se on maksanut laskun. Ja loput yrittäjä vetää myydystä kestotilauksessta omaan tuskuun.

    Nimimerkillä kokemusta löytyy lehtien myymisestä puhelimitse. Tienasin vain 20-100 € / kk ja työpäivät olivat 6-tuntisia sovitettupäiväraha 3 kk poikki kokonaan kunnes sain palkkatositteet ja sain 3 kk työttömyskorvaukset kerralla takautuvasti kertamaksulla. Olin ks. telemarkkinointiyrityksessä vain 1 kk ja sitten työnantajan kanssa sovittiin, että n e irtisanoo minut koeajalle niin en saa karensssia.

    Mutta hyllytykessä taas on tunti/kk-liksa joten sen tekeminen kannttaa, koska telemarkkinoinnisssa ei ole yleensä pohjapalkkaa vaan pelkkä provisio (ainakin lehtimyyn tialalla, mutta puhelinliittymien myynnissä taas on tietääkseni pohjapalkka + provisio).


  • Anonyymi

   Olipa asenteellista,
   Kohta I ei ammattiliitot sinänsä pyri eikä halua yritysten lopettavan koska se tappaisi ne liitotkin, mutta mikä on vaihtoehto sille että yritetään puolustaa edes niitä joilla vielä on työpaikka? Totuushan on että tekee ammattiliitot mitä hyvänsä porvari löytää aina mailmalta keinon tehdä se mikä hyvänsä halvemmalla.
   -Kohta L eiköhän se harmaa talous ole enimmäkseen arvoisien yrittäjien pyörittämää eikä suinkaan ammattiliittojen.
   -Kohta M. Ei tämä nykyinen johtaville kultapossuille jopa miljoonakertaisia palkkoja ynnä muita etuuksia verrattuna niihin joita kultapossu visioillaan johtaa ole sosialismia vaan uus-feodalismia. Aikanaan feodalismi katosi koska syntyi porvaristo, nyt taas porvaristo toimillaan parhaansa mukaan pyrkii luomaan ja tuomaan uus-feodaalin takaisin.

   Miten saadaan ihmisille töitä? Jakamalla se vielä jäljellä tehtävissä oleva työ tasaisemmin. Ei ollut Mooseksen Siinai-vuoren huipulta hakemissa laki tauluissa että 8 tuntista työpäivää tee kunnes ilmoitan että vähempikin riittäisi. Joten jos jokseenkin jokainen nyt 8 tuntista päivää tekevä siirtyisi tekemään 6 tuntista päivää ja samalla pyrittäisiin siihen että nykyinen tehty kokonais-työtuntimäärä säilyy niin työttömyyshän käytännössä katoaisi. Koska jokaista 3 työntekijää jotka siirtyvät 8 tunnista 6 tunnin työpäiviin kohti ilmaantuisi tarve teettää jollain uudella työntekijällä 6 tuntinen työpäivä.

   Kumpi sitten lie on halvempaa jatkaa nykyisellä tavalla aina mailman tappiin vaiko maksaa vaikkapa TESsissä säädetyn alan minimipalkan mukainen korvaus menetetystä 2 tunnin palkasta/ 6 tuntiseen työpäivään siirtyvä/työpäivä. Jolloin tulot useilla toki laskisivat mutta eivät laskisi niin paljon kuin ne laskevat niiltä joilla muutoin on edessään käytännössä lopun elämän mittainen työttömänä oleskelu.

   • Anonyymi

    ”Miten saadaan ihmisille töitä”

    Vastaus on simppeli:

    - annetaan niiden työllisten olla siellä työssä tekemässä töitä eikä sabotoida tahalleen työttömiksi

    - annetaan ihmisten hakea ja kouluttautua rauhassa ITSE haluamaansa ammattiin, jolloin saadaan motivoituneita ja työelämässä pitkään pysyviä työntekijöitä tienaamaan enemmän verotuloja kuin paskaduunissa

    - annetaan ihmisten ITSE hakea töihin joihin ITSE haluaa ja valita työpaikoista se itselleen sopivin jos siihen on mahdollisuus eikä niin, että ”joku” ylhäältä päättää, että sinähän menet juuri tähän ja tähän ammattiin ja juuri tällä ja tälle työnantajalle

    - annetaan ihmisten asua, olla ja elää siellä missä ITSE haluaa, harrastaa mitä ITSE haluaa, seurustella kenen kanssa haluaa ja tehdä lapsia tai olla tekemättö lapsia miten ITSE haluaa, kaikilla meillä on vain YKSI, ainutkertainen elämä ja kerran me täällä kaikki vaan eletään.


  • Anonyymi

   O) sabotoidaan, manipuloidaan ja lahjotaan jo työssä olevat työttömiksi, jolloin saadaan

   - puoleksi vuodeksi työllistettyä palkkatuella, jonka jälkeen vuosia työttömänä ja Kela maksaa

   - joka ikinen kerta kun työtön työllistyy niin sabotoidaan se takaisin kortistoon työttömäksi jolloin saadaan omille sukulaisille ja kavereille suojatöitä paperinpyörittäjinä Kelassa ja Te-toimistossa. Työttömät sen kuin lisääntyy kortistossa, jolloin ->

   - haukkua kaikki työttömät julkisuudessa laiskoiksi sossupummeiksi ja näin nostattaa omaa poliittista kannatusta

   P) joka ikisen vuoden maaliskuussa sabotoidan kaikkien opiskelemaan yrittävien luku-urakka, jolloin saadaan halpaa työvoimaa paskaduuneihin vuosiksi eteenpäin, lue-> mitä vähemmän koulutettuja sitä enemmän työttömiä vuosiksi eteenpäin kortistoon ja sitä vähemmän verotuloja

  • Anonyymi

   Liiallisen tehostamisen estäminen eli työn jakaminen eikä henkilöiden vähentäminen. Pimeiden töiden vähentäminen eli on tärkeää, että on jonkinlaiset työsopimukset ja kohtuullinen palkka eikä näitä muutama euro per tunti -sopimuksia ja ylipäänsä, että palkka maksetaan.

   • Anonyymi

    Jos vaikka parikymmpinen Maiju haluaa lastentarhaopettajaksi niin annetaan Maijun opiskella eikä tuppuuteta Maijulle määräaikaista valtion virkaa väkisin. Sillä 40 vuoden päästä Maiju on tehnyt katkeamattoman lastentarhaopettajan uran olematta koskaan työtön tai poissa töistä sen sijaan, että on sen määräaikaisen pienen hetken valtion virkamiehenä ja sen jälkeen työtön lopun elämää pilipalikurssien, ysi e päivien ja höpöhöpö-lyhytaikaisten silppupätkien kera. Kaiken lisäksi siihen valtion määräaikaiseen virkaan varmaan löytyisi joku huomattavasti sopivampi ja motivoituneenpi. Ja ei, se ei ole se Maiju.


  • Anonyymi

   suomen oma talous kuntoon,
   ja alistetun nettomaksajan osa eu rahansiirroissa vähitellen seis.

   siis oma talous, työ, itsenäisyys ja oma määräysvalta. Hoidetaan oman kansan asiat kuntoon. Vrt. sveitsi, Lichtenstein. Singapore. Luxemburg.

   globalismi oli vain suurta harhaa, kuten oli homeopatia, karppaus, kommunismi ja rosvo markkinatalous.

   Jotta nyt töihi n ja rakentamaan kestävää taloutta ja osaamista itsenäisesti.
   - vai vaivaako osaamispula hallintoa ja politiikkaa ?
   Oma kansa kyllä on kyvykäs, mutta hallinto on kai mätä?

  • Anonyymi

   N) Jos hallitus tekisi jotain ettei yritykset irtisanoisi ihmisiä. Kaivos oikeuden kielto ulkomaalaisilta yrityksiltä, koska he vie ilmaiseksi suomalaisten resursseja maaperästä. Veden jakaminen kiinaan ilmaiseksi lopetettava. Keinoja on paljon.
   https://yle.fi/uutiset/18-36229

  • Anonyymi

   Optio tehdä 6 tuntista työpäivää josta saat vähemmän palkkaa ilman että menetät tukia.

  • Anonyymi

   Suomen naiivi idealismi hallinto voisi myydä suomi työttömät piruparat orjiksi jonnekin maihin, joissa vielä työtä tehdään? esim akkumineraali kaivoksiin ? tällöin olisi win win situation, ja idealistit sais rahaa työttömistä, ja työttömät häviäisivät pois tilastoista häiritsemästä . Rikas hallinto saisi sähköautoihin akkuja, jne..
   Myös näin kansan vaihto onnistuisi nopeaan, Nopeammin kuin nyt etenee......
   Tilalle voitaisiin tuoda toivottuja raakoja terroristeja sotavankileireiltä, tai afrikan tai lähi-idän vankiloista raiskaajia ja viiltäjiä.
   Näin suomi olisi globaalin vihreä anarkia kehityksen kärkimaita.

   • Anonyymi

    nyt puhut asiaa isolla A:lla.
    voisiko kuvailemaasi ihanneyhteiskuntaa johtaa ohisalo ja marin yhdessä kongon kommunistisen puolueen kanssa? siellä on esim Leon Rom josta voi ottaa esimerkkiä kansantuhoon.

    valtiolippu voisi olla esim kultainen Tesla jota kolme sosiaaliluokkaa kannattelee selässään (arvottomat työttömät, sairaat ja lapset, valkoiset kanta-asujat ja sovinisti-miehet), kultaisella ketjulla kahlittuna toisiinsa. näiden ympärillä olisi vielä hillotolpan kuva sekä multiseksuaalinen monisukupuolinen interhenkilö sekä maahanmuuttaja (laiton) joka kenties ruoskalla käskyttää teslankantajia kovempaan vauhtiin ?
    norsunluutornikin olisi kiva symboli lippuun?

    jos tästä ei maailma viherry niin se punertuu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    nyt puhut asiaa isolla A:lla.
    voisiko kuvailemaasi ihanneyhteiskuntaa johtaa ohisalo ja marin yhdessä kongon kommunistisen puolueen kanssa? siellä on esim Leon Rom josta voi ottaa esimerkkiä kansantuhoon.

    valtiolippu voisi olla esim kultainen Tesla jota kolme sosiaaliluokkaa kannattelee selässään (arvottomat työttömät, sairaat ja lapset, valkoiset kanta-asujat ja sovinisti-miehet), kultaisella ketjulla kahlittuna toisiinsa. näiden ympärillä olisi vielä hillotolpan kuva sekä multiseksuaalinen monisukupuolinen interhenkilö sekä maahanmuuttaja (laiton) joka kenties ruoskalla käskyttää teslankantajia kovempaan vauhtiin ?
    norsunluutornikin olisi kiva symboli lippuun?

    jos tästä ei maailma viherry niin se punertuu.

    tai oikeastaan samalla rahalla (velka) laitettaisiin lippuun 3 Teslaa!!
    ja ehkä kultanauhaa reunoille?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    tai oikeastaan samalla rahalla (velka) laitettaisiin lippuun 3 Teslaa!!
    ja ehkä kultanauhaa reunoille?

    ja jotain kivaa pöhinää että saadaan meininkiä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ja jotain kivaa pöhinää että saadaan meininkiä!

    niinko esim, raakoja isis ämmiä pommivöineen metroon tms- globaalia kivaa?


  • Anonyymi

   Työn jakaminen useammille ja siirtyminen keskimäärin 30h viikkotyöaikaan. Pitkällä tähtäimellä se pidentää työuria kun työntekijät ovat onnellisempia ja terveämpiä. Myös kynnys pitkäaikaistyöttömällä ottaa työtä vastaan joka ei ole omaa alaa ja ylipäänsä. Koeaikapurun ei pitäisi johtaa aina karenssiin.

   • Anonyymi

    *Kynnys ottaa työtä vastaan siis madaltuu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    *Kynnys ottaa työtä vastaan siis madaltuu.

    Kun ihminen itse saa valita oman ammattialansa ja työpaikkansa niin se pidentää huomattavasti työuria ja näin luonnollisella tavalla työttömyys vähenee huomattavasti.

    Kun taas ihminen ei saa valita ammattialaansa, työpaikkaansa puhumattakaan asuinpaikkakuntaa tai harrastuksiaan, seurustelukumppaniaan tai kavereitaan ja valtio pyrkii paitsi ylhäältä selän takana määräämään jokaiselle ammattialan, työpaikan, asuinseudun ja parittamaan vastentahtoisesti sellaiselle ihmiselle avioon, joka on kaikista viimeisin kenen kanssa haluaa avioon ja pyrkii pakottamaan harrastamaan semmoisia asioita, joista itse ei ole ollenkaan koskaan ollut kiinnostunut niin aivan varmasti kortisto pursuaa työttömiä vuosikaudet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun ihminen itse saa valita oman ammattialansa ja työpaikkansa niin se pidentää huomattavasti työuria ja näin luonnollisella tavalla työttömyys vähenee huomattavasti.

    Kun taas ihminen ei saa valita ammattialaansa, työpaikkaansa puhumattakaan asuinpaikkakuntaa tai harrastuksiaan, seurustelukumppaniaan tai kavereitaan ja valtio pyrkii paitsi ylhäältä selän takana määräämään jokaiselle ammattialan, työpaikan, asuinseudun ja parittamaan vastentahtoisesti sellaiselle ihmiselle avioon, joka on kaikista viimeisin kenen kanssa haluaa avioon ja pyrkii pakottamaan harrastamaan semmoisia asioita, joista itse ei ole ollenkaan koskaan ollut kiinnostunut niin aivan varmasti kortisto pursuaa työttömiä vuosikaudet.

    Veit sanat suustani. Ei mitään lisättävää.


   • Anonyymi

    Niin totta. Koeaika on sitä varten, että molemmin puolin tiedetään sopiiko työhön. Ei ole pelkästään työnantajalle tarkoitettu. Mutta työkkärin mukaan se on sama kuin normaali irtisanoutuminen, vaikka niin se ei kuulu mennä.


  • Anonyymi

   Tv-sarja "Sisäilmaa" esittelemä Hypermahdollistamismalli otetaan innolla käyttöön mahdollisimman pian, tarkoittaen käytännössä kuntouttavan työtoiminnan alkamista välittömästi työttömyyden alettua.
   "Meidän täytyy olla työttömille mulkkuja" ohjeistaa virkamies Seppo kollegoitaan em. sarjassa.

   • Anonyymi

    Sama on jo ollu käytössä nimikkeillä kuntakokeilu.
    Nuorisotakuu.
    Kuntouttava työkokeilu.
    Kuntouttava työtoiminta.
    Työvoimakoulutus.
    Aktiivi malli.
    Aktiivi malli2.
    Typ aktivointisuunnitelma
    jne, jne....
    Järjetön hallinto jauhaa.....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sama on jo ollu käytössä nimikkeillä kuntakokeilu.
    Nuorisotakuu.
    Kuntouttava työkokeilu.
    Kuntouttava työtoiminta.
    Työvoimakoulutus.
    Aktiivi malli.
    Aktiivi malli2.
    Typ aktivointisuunnitelma
    jne, jne....
    Järjetön hallinto jauhaa.....

    Viimeinen keino on Kaalepin saunakauhaterapia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Viimeinen keino on Kaalepin saunakauhaterapia.

    Ketään ei voi pakottaa presidentin virkaan. Kyllä siihen ihan OMA TAHTO tarvitaan. Ei riitä, vaikka puoli maapalloa päättäisi selän takana, että tuosta teemme presidentin!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ketään ei voi pakottaa presidentin virkaan. Kyllä siihen ihan OMA TAHTO tarvitaan. Ei riitä, vaikka puoli maapalloa päättäisi selän takana, että tuosta teemme presidentin!

    Ei voikkaan niiin ja tuo Kaaleppi, juttu oli vain vitsi.


  • Anonyymi

   Työjargonin loputon jauhaminen ei muuta mitään, se muutos olisi jo tapahtunut.

   Yhteiskunta ei ole tasapainossa! Suomessa asumisen vedätys on vienyt tasapainon pois ja tekevät keksittyä tiliä ihmisistä jotka tänne syntyvät koska pakko asua jossain.

   Sama tiiliskivi maksaa maan eriosissa järjenvastaisella kertoimella kun se asunnon seinässä on? Todellista perustetta asiaan ei ole vaan kyse tilinteosta sijoittajille. Tiliä tyhjästä.

   Kun valtio järjettömineen velkanottoineen alkaisi oikeasti sillä velalla tekemään muutakin kuin omaa bisnestään omien palkkojen turvaamiseksi. Vuokra-asuntojen reipas rakentaminen ja tarjonta vain muuttaa asioiden suuntaa.

   Hyvinvoiti ei koskaan lähde kiihtyvästä ahdingosta jolle ei itse mitään voi. Puitteet pitää vajastaa hyvinvoinnin mahdollisuuteen, ei yksilön velkakierteeseen kun tili ei riitä asumiseen saati ruokaan.

  • Anonyymi

   Eipä enää kiinnosta omasta työstä kerättävillä veroilla ylläpitää tänne tulleiden turvapaikkasurffailijoiden elintasoa. Minä en tätä mamutusideologiaa kannata enkä myöskään sen aiheuttamien kustannusten maksasamiseen osallistu. Piste.

   • Anonyymi

    Pakolla osallistut,, esim. tasa veroilla,, ja valtion velkaa maksat pakolla,,,, olet osa systemeiä. Huono hallinto maksattaa myös sinulla laskunsa....
    Kun hallinto ja politiikka elää kuin pellossa, ilman vastuuta, niin suomesta tulee turvaton ja velkainen maa. Ikävä kyllä.
    Naiivi idealismi Hallinto siis pitäisi vaihtaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pakolla osallistut,, esim. tasa veroilla,, ja valtion velkaa maksat pakolla,,,, olet osa systemeiä. Huono hallinto maksattaa myös sinulla laskunsa....
    Kun hallinto ja politiikka elää kuin pellossa, ilman vastuuta, niin suomesta tulee turvaton ja velkainen maa. Ikävä kyllä.
    Naiivi idealismi Hallinto siis pitäisi vaihtaa.

    No enpähän muuten osallistu, kun ei ole tuloja ei ole verojakaan. Töihin on turha kyselläkään. Pidän pitkän työkokemuksen ja ammattitaidon omanani. Mamut, halpaduunarit ja suomalaisen työn halpuuttajat painukoot v.....uun


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No enpähän muuten osallistu, kun ei ole tuloja ei ole verojakaan. Töihin on turha kyselläkään. Pidän pitkän työkokemuksen ja ammattitaidon omanani. Mamut, halpaduunarit ja suomalaisen työn halpuuttajat painukoot v.....uun

    alv, yms, tasa-veroja maksat aina kun jotain ostat,,, et siis pääse verrotusta karkuun ! aukoton systeemi,, olet maksaja.


   • Anonyymi

    Niin niin. Mutta ketään ei saa tappaa nälkään katkaisemalle tuet ja tätä Suomessa ei haluta tehdä. 440 € mikä aikista tuista jää muiden elämiskulujen maksamiseen riitää kuukauden ruokaan ihan hyvin jos ei ryppää ja vedä röökiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin niin. Mutta ketään ei saa tappaa nälkään katkaisemalle tuet ja tätä Suomessa ei haluta tehdä. 440 € mikä aikista tuista jää muiden elämiskulujen maksamiseen riitää kuukauden ruokaan ihan hyvin jos ei ryppää ja vedä röökiä.

    Niin korjaan, että tuethan ovat kaikki yhteenlaskuttua pöreät 1000 € kk. Ja siitä sittenkun muut elmämisen kulut on maksettu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin korjaan, että tuethan ovat kaikki yhteenlaskuttua pöreät 1000 € kk. Ja siitä sittenkun muut elmämisen kulut on maksettu.

    Siis 1000 € jää siis 400-500 € ruokaan.


  • Anonyymi

   Työtä on aina jaettu kaikille, kun ei ole ilmaista rahaa ja toimeentuloa olemassa.
   Aikaisemmin oli paljonkin työleirejä esim. NL ja Saksa, Usa työ leirit. Ranska, jne..
   ja suomessakin oli siirtotyömaita työttömyyden torjuntaan 1950-60 -70 L... Ja aiemmin , Sota aikana oli työvelvollisia monissa toimissa.

   Nykyään on olemassa Suomessa suuri avo leiri järjestelmä tem, te , typ kuntouttava avo leiri järjestelmä.
   Joka on suunnattu kanta suomalaisille työttömille. Vain ulkomailta tuodut pakolais turistit voi levätä vuosikymmeniä ilman karensseja ja te , tem typ sääntelyä ja kuntoutus velvollisuutta..

   Tem ministeriötä tulisi kehittää omakustanteiseen suuntaan, Siis olisi saatava nuo avo typ leirit ja koko te, tem typ tomintana tuottamaan. Edes maksamaan omat kulunsa, ehkä enemmänkin. Tällöin syntyisi sitä toivottua työtä ja tuloa. Josta on ollut puute jo 1990-2021. ajan.
   Hallinto voisi olla nykyisen jo laajan tem hallinnon alla. Lukuisat Te ja Typ toimistot virkailijoineen on siis jalkautettava kalliista toimistoista alueen teollisuus alueille ja maaseudulle. On tehtävä Uudet oikeat toimivat leirit nykyisten siisteistä toimistoista johdettujen avo-leirien tilalle. Näin päästään käytännön työhön kiinni.

   Käytetään hyödyksi historiasta opittua ja nostetaan tehoja. Näin Leirien työpajoilla ja verstaissa ja viljelmillä alkaa syntyä lisäarvoa. Jota voidaan jakaa palkkioina ja hyvinvointina osallistuville.

   • Anonyymi

    Mitäs siitä tulee kun koko valtio on pelkkiä poliitikkoja ja valtion virkamiehiä täynnä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitäs siitä tulee kun koko valtio on pelkkiä poliitikkoja ja valtion virkamiehiä täynnä?

    paljon hallinto työpaikkoja. ja onnistuu niin kauan, kun rahaa saa lainaksi ja verotettua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    paljon hallinto työpaikkoja. ja onnistuu niin kauan, kun rahaa saa lainaksi ja verotettua.

    Kaikista ei vaan tule hallinnon virkamiehiä. Ei vaikka kuinka maailma hukutettaisiin koronaan ja lisättäisiin hallinnon paikkoja järjettömän paljon sekä päätettäisiin selän takana, että tuosta teemme halllntoon virkamiehen! Ei. Maailma ei pyöri niin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikista ei vaan tule hallinnon virkamiehiä. Ei vaikka kuinka maailma hukutettaisiin koronaan ja lisättäisiin hallinnon paikkoja järjettömän paljon sekä päätettäisiin selän takana, että tuosta teemme halllntoon virkamiehen! Ei. Maailma ei pyöri niin.

    Toiminnan malli;
    - alinna on kadunlakaisija harava virkamies, jota johtaa koiranpaska vastaava.
    Sitten aloittain, alempi , keskijohto ja ylempi johto.
    Politikot avustajineen. Eu mepit avustajineen.
    Se on Valtava palkkaa nauttiva ikiliikkuja.

    Jota nyt aiotaan edelleen vahvistaa, te toiminta, tem ministeriö palkkaa lisää väkeä. Kuntakokeilu saa johtajat ja toimijat.
    Aktiivi malli 2. synnyttää lisää toimia ja virkoja, ja kas kummaa 1/2 miljoonaa työtöntä on työllistetty virkatehtäviin.


  • Anonyymi

   Joka vuoden helmi-huhtikuussa hakkeroidaan sivustoja, yritetään saada lisää kiristettävää tietoa ja yritetään siten saada kiristettyä töihin? Ja ei mihinkä tahansa töihin vaan nimenomaan tiettyyn työpaikkaan. Sanotaanko vaikka, että henkilö on jo vakituisessa työssä niin kiristetään se ulos sieltä kortistoon ja sitten palkataan maaliskuussa töihin? Näin saadaan itselle provikka-ja lahjusrahoja. Siis kysymyksessähän ei siis nimenomaan ole työttömien työllistäminen vaan työllisten ja työttömien manipulointi, lahjonta ja kiristäminen nimenoaan tiettyyn työpaikkaan tiettyyn vuoden aikaan.

  • Anonyymi

   Barabbaan ne valitsee vieläkin 2020-luvulla.

   • Anonyymi

    Ja työtön naulitaan ristille edelleen, kansa huutaa verta, ja hallinto naulaa.


  • Anonyymi

   Työllistäminen tarkoittaa sitä että ihminen on verovaroin laitettu johonkin toimintaan, näitä ovat Kuntouttava työpalvelu (Sosiaalipalvelu), Työkokeilu (TE-palvelu)

   Edellä manitut ovat orjatyötä, joillla siivotaan työttömyystilastoja paremmaksi. Näistä ei saa palkkatyötä, eläkettä ei kerry, vuosilomia ei kerry ja ihminen ei ole oikeutettu työterveyshuoltoon.

   Pitäisi käyttää termia Palkkatyö. Työ kun ihminen saa töitä josta saa TES-mukaista palkkaa tai sellaista palkkaa joka riittää elämiseen ilman yhteiskunnan tukia.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   14430
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   133
   12306
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   574
   8558
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5609
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   304
   5030