Aihe

Persut kiistävät koskaan palvoneensa Trumpia

Anonyymi

Petri Sarvamaa: "Hei #persut , viaton kysymys: Meneekö Washington DC:ssä nyt kuten pitäisi mennä? Mikä on poliittisen johtajan vastuu demokratiassa? Kysyn teiltä, koska niin kovin moni teistä on vuosien varrella tehnyt minulle selväksi, että Trumpin kansankiihotus on hyvä juttu. #ruleOfLaw #USA"

26

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   SDP:n kansanedustaja Aki Linden:

   "Vieläkö Suomen Perussuomalaiset ihailevat Trumpia, joka kiihotti kannattajiaan väkivaltaisesti valtaamaan Kongressin? Tällainen hyökkäys demokraattista instituutiota vastaan on järkyttävää. Sitä ruokitaan ”vaihtoehtoisilla totuuksilla” – myös Suomessa."

   • Anonyymi

    Trump on kaikesta huolimatta ollut tervetullutta vaihtelua. Jo vuosikymmeniä jatkunut uusmarxilaisuudesta kumpuavien aatteiden hivutus - blm, pride, intersektionaalinen feminismi, feminismi, anti-länsimaalaisuus, anti-valkoisuus, anti-kristillisyys, jne. - ovat paljon vakavampi uhka vapaalle maailmalle kuin Trump.

    Niille, jotka eivät tunne länsimaista aatehistoriaa tiedoksi, että uusmarxilaisuus (neo-marxism) on syntyi länsimaissa n. 1960-luvulla, kun vasemmistolaiset huomasivat, että marxilainen talousteoria sovellettuna valtiotasolle johti kaikkialla taloudelliseen kurjistumiseen. Uusmarxilaiset hylkäsivät marxilaisen talousteorian mutta säilyttivät ajatuksen vallankumouksen välttämättömyydestä. Uusmarxilaiset alkoivat "taloudellisten luokkaerojen ja epätasa-arvon" sijaan "havaita muunlaisia luokkarajoja ja epätasa-arvoa". Lääkkeeksi uusmarxilaiset ottivat perinteisten tapojen ja insituutioiden tuhoamisen - joko hävittämällä tai muuttamalla ne aatteeseen sopivaksi. 60-vuoden jälkeen tulokset ovat surkeaa katsottavaa. Ihmiset harrastavat anti-biologisia sukupuolisekoiluja, kehuvat muhamettilaisuutta ja samaan aikaan syyttävät paljon tasa-arvoisempaa perinteistä länsimaista kulttuuria epätasa-arvoiseksi, jne. Terve järki on hävinnyt. Länsimaisen sivistyksen kovaa ydintä (tieteet ja klassiset taiteet) varjellaan nykyään lähinnä Itä-Aasiassa, jossa vielä uskotaan kovan työn hedelmiin.

    Trumpin sekoilut on mitätöntä puuhastelua verrattuna uusmarxilaiseen hulluuteen. Suomessa mm. kansallinen kokoomus alkaa koostua jo enimmäkseen uusmarxilaisten aatteiden airueista. Sosialismi kaikissa muodoissaan on aina ja kaikkialla perustunut/johtanut yksilönvapauksien (erit. ilmaisunvapauden) ankariin rajoituksiin. On täysin ymmärrettävää, että ihmiset alkavat lopulta mellakoida ihmisyksilöiden alistamiseen perustuvaa uusmarxilaisuutta vastaan.

    Liberaalin demokratian airut Spinoza aikoinaan muotoili liberaalin demokratian perusmuodon kutakuinkin niin, että vapaassa yhteiskunnassa jokainen saa ajatella mitä haluaa ja sanoa mitä ajattelee. Tuota liberaalin yhteiskunnan perusperiaatetta vastaan sotii mitä ankarimmin erilaiset uusmarxilaiset aatteet.


  • Anonyymi

   Monet perussuomalaisten poliittiset vastustajat ovat jakaneet tänään Halla-ahon tviittiä kesäkuulta 2019. Halla-aho vastasi tuolloin Outi Alasen Twitterissä esittämään kysymykseen, joka kuului: ”Diggaatko sä Jussi Trumppia? Onko hän sun mielestä hyvä presidentti?”

   – Diggaan ja on. Trump on parasta mitä Yhdysvalloille ja länsimaailmalle on tapahtunut pitkäään aikaan, Halla-aho vastasi.

  • Anonyymi

   Monet perussuomalaisten poliittiset vastustajat ovat jakaneet tänään Halla-ahon tviittiä kesäkuulta 2019. Halla-aho vastasi tuolloin Outi Alasen Twitterissä esittämään kysymykseen, joka kuului: ”Diggaatko sä Jussi Trumppia? Onko hän sun mielestä hyvä presidentti?”

   – Diggaan ja on. Trump on parasta mitä Yhdysvalloille ja länsimaailmalle on tapahtunut pitkäään aikaan, Halla-aho vastasi.

  • Anonyymi

   Persujen kelkat alkavat kääntyä. Pian Trump on persuillekin hylkiö.

  • Anonyymi

   Punikki-hylkiöt ovat tulleet palstalle taas kerran veistelemään valheitaan, kiusaamaan, maalittamaan propagandallaan.

   Tolkun Suomalainen tietää tarkasti, ettei Trumpin tekosilla ole mitään tekemistä PerusSuomalaisten kanssa.

   Vihreillä ja Punaisilla sentään on, sillä molemmat ovat anarkistisia terrorismiin taipuvaisia puolueitta.

   Punavihretä houkuttelevat ja jopa hakevat yhteiskunan rahoilla terroristeja riveihinsä.

   • Anonyymi

    Perussuomalaiset silti ylistivät Trumpia. Toivottavasti ovat viisastuneet.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Perussuomalaiset silti ylistivät Trumpia. Toivottavasti ovat viisastuneet.

    Varsinainen oksymoroni: viisastuva persu!


  • Anonyymi

   Teemu Roos: "En koskaan puhu politiikasta ja yritän mieluummin rakentaa siltoja kuin polttaa niitä, mutta omatunto ei jättäisi rauhaan, ellen sanoisi tätä. Suomessa on tasan yksi poliittinen puolue, jonka valtaannousu voisi suistaa meidän samalla tielle kuin Yhdysvallat Trumpin aikakaudella."

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Kas kummaa kun IS ei aukaissut asiasta keskustelua. Olisi ollut hauskaa lukea kommentteja.


  • Anonyymi

   Kohta kääntävät takkinsa.

  • Anonyymi

   Ei kai sitä Trumpia pidä syyttää toisten mellakoinnista. On vain hyvä hyysääjien nähdä, että osataan sitä mellakoida toisellakin puolella. Itse demokraatit ovat jatkuvasti olleet Trumpin kimpussa viime vaaleista lähtien neljä vuotta, joten saavat maistaa kyllä omaa lääkettä tällä hetkellä.

  • Anonyymi

   Ei Washingtonissa mitään erikoista ole?
   Minä diggaan Trumppia.

  • Anonyymi

   En ole oikein persu enkä ole trumppiakaan kannattanut.

   Mutta olen muuten ollut sitä mieltä, ettei Trump ole presidentti jonka amerikkalaiset tarvitsevat. Mutta hän on ollut, ja on edelleenkin presidentti jonka amerikkalaiset ansaitsevat.

  • Anonyymi

   Nyt kiemurrellaan nieleskellen.

  • Anonyymi

   Persuthan ovat suhtautuneet trumpiin realistisesti, eivätkä ole menneet mukaan sellaisiin joukkopöyristymisiin jotka ovat pohjautuneet tarkoitushakuisiin valheisiin.

   Toki sellainen äärimmäisessä vihervasemmistolaisessa leirissä helposti tulkitaan palvomiseksi.

  • Anonyymi

   Ei ollut vihreiden vika, että Elokapina valtasi katuja Helsingissä, mutta sen jälkeen sisäministeri Ohisalo kyseenalaisti poliisin toimet, vaati tutkimusta.

   Käsittääkseni Trump ei ole vaatinut selvitystä poliisin toimista, vaikka ampuivat 35 vuotiaan nais-sotaveteraanin eilen ?

  • Anonyymi

   >>Petri Sarvamaa: "Hei #persut , viaton kysymys: Meneekö Washington
   DC:ssä nyt kuten pitäisi mennä? >>

   Miksi korkeasti koulutettu EU-meppi Sarvamaakin pönttönä kyselee Suomessa asuvilta perussuomalaisten äänestäjiltä vastauksia tällaisiin kysymyksiin? Konservatiivinen Republikaanipuolue jos mikä on Kokoomuksen amerikkalainen sisarpuolue.

   Onko perussuomalaisia äänestäneillä ihmisillä muka jotakin päätäntävaltaa USA:n asioihin? Vai missä mielessä Kokoomukseni Sarvamaa tiedustelee tällaista asiaa juuri perussuomalaisilta?

   Eihän Sarvamaa ole tivannut Vasemmistoliitoltakaan, että meneekö asiat nyt ihan oikein Kuubassa, Kiinassa, Pohjois-Koreassa ja Venezuelassa. Nuo ovat tunnettuja äärivasemmistolaisesti johdettuja maita.

   Siksi Suomen Vasemmistoliitto on Sarvamaan logiikan mukaan velvollinen vastaamaan Kuuban vallanvaihtoa koskeviin kysymyksiin.
   Milloinka lähetät Petri oman kysymyslistasi tuoreelle äidille Li:lle, Turun synnytyssairaalaan, ja vaadit vastauksia kysymyksiisi?

   • Anonyymi

    Taitaa totuus vituttaa persua?


   • Anonyymi

    Sarvamaa on aina ollut läpimätä sosialidemokraatti, joka jostakin syystä kuitenkin kantaa kokoomuksen jäsenkirjaa.


  • Anonyymi

   Trump ei ole mitään. Hitler sen olla pitää. Tai edes Slobodan Milosevits.

  • Anonyymi

   Jos niin voidaan myös kysyä. Miksi Niinistö tapasi Trumpin jos tiesi tai arvasi millainen hän on...... Kutsui vielä tänne tapaamaan toista haukuttua demokratian polkijaa...

   • Anonyymi

    Trump ja Pompea tavataan viran puolesta. Persoonina molemmat ovat mitä suurimpia typeryksiä. Kiinassa ja Venäjällä Trumpille ja Pompeolle lähinnä naureskellaan. Xi Jinping näki aika pian että Trump on täysi nuija.


  • Anonyymi

   Petri Sarvamaa? Siis tämä oppurtunisti puoliryssä?
   Trump oli valkoisen Amerikan viimeinen toivo joka syrjäytettiin vaalipetoksella.

  • Anonyymi

   Nyt valkoiset saa entistä useammin oppia vakiona polvistumaan, aina kun vähintään viiden mustamiehen ryhmä saapuu samaan tilaan.

   Myös muslimeille pitää entisen etuouikeutetun valkoisen nyt polvistua, sillä myös musut ovat uutta eurooppalais-amerikkalaista herrakansaa.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   19984
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   15894
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   12732
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   310
   10397
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10209