Aihe

Häpeän olla persu ja Trumppilainen. Vaihdan puoluetta.

Anonyymi

Olen perussuomalaisena kehunut Trumppia, joka nyt hävettää. Viimeyön tapahtumat oli liikaa. No aikansa kutakin.

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jo vuosikymmeniä jatkunut uusmarxilaisuudesta kumpuavien aatteiden hivutus - blm, pride, intersektionaalinen feminismi, feminismi, anti-länsimaalaisuus, anti-valkoisuus, anti-kristillisyys, jne. - ovat paljon vakavampi uhka vapaalle maailmalle kuin Trump.

   Uusmarxilaisuus (neo-marxism) on syntyi länsimaissa n. 1960-luvulla, kun vasemmistolaiset huomasivat, että marxilainen talousteoria sovellettuna valtiotasolle johti kaikkialla taloudelliseen kurjistumiseen. Uusmarxilaiset hylkäsivät marxilaisen talousteorian mutta säilyttivät ajatuksen vallankumouksen välttämättömyydestä. Uusmarxilaiset alkoivat "taloudellisten luokkaerojen ja epätasa-arvon" sijaan "havaita muunlaisia luokkarajoja ja epätasa-arvoa". Lääkkeeksi uusmarxilaiset ottivat perinteisten tapojen ja insituutioiden tuhoamisen - joko hävittämällä tai muuttamalla ne aatteeseen sopivaksi.

   60-vuoden jälkeen uusmarxilaisen hivutuksen jäljet ovat surkeaa katsottavaa. Ihmiset harrastavat anti-biologisia sukupuolisekoiluja, kehuvat muhamettilaisuutta ja samaan aikaan syyttävät paljon tasa-arvoisempaa perinteistä länsimaista kulttuuria epätasa-arvoiseksi, jne. Terve järki on hävinnyt. Länsimaisen sivistyksen kovaa ydintä (tieteet ja klassiset taiteet) varjellaan nykyään lähinnä Itä-Aasiassa, jossa vielä uskotaan kovan työn hedelmiin.

   Liberaalin demokratian airut Spinoza aikoinaan muotoili liberaalin demokratian perusmuodon kutakuinkin niin, että vapaassa yhteiskunnassa jokainen saa ajatella mitä haluaa ja sanoa mitä ajattelee. Tuota liberaalin yhteiskunnan perusperiaatetta vastaan sotii mitä ankarimmin erilaiset uusmarxilaiset aatteet.

  • Anonyymi

   Arvaas harmittaako, kun vihreistä on alettu loikkimaan, Perussuomalaisiin?

  • Anonyymi

   Sietääkin hävettää!

   • Anonyymi

    Kyllä siis rakastaa Suomea. Afrikka ensin!


  • Anonyymi

   Olen kokoomukselainen ja ihannoin Keskustan Sipilää ja tietysti Trumpia. Yhtään ei hävetä, miksi pitäisi. Tulette vielä näkemään. Harmi että Sipilä/Orpo hallitus ei saanut jatkaa, mutta me tulemme vielä. Persut kun vielä saamme joukkoomme niin kokoomuskommunismi on tulevaisuutemme.

  • Anonyymi

   Patriootit ajattelevat itse ja pysyvät kannassaan. Persnuolijat kulkevat virran mukana. Toivoen jotain.

  • Anonyymi

   On hullu Trump tehnyt pari hyvääkin asiaa. Miten Trumpin hulluus liittyy perussuomalaisiin, no se puoli ei tietenkään mitenkään. Tosin viherpunalasit silmillä saattaa nähdä muitakin harhoja.

   • Anonyymi

    Onko sulla oma firma? Millä meriiteillä sä kutsut menestyneitä ihmisiä hulluiks?


  • Anonyymi

   Itse en näe enään muuta vaihtoehtoa kun äänestää persuja nämä muut puolueet eivät aja enää minun ja läheisteni etuja?

  • Anonyymi

   Hän ei ooo oikea Persu, kun ei BLM:ää voi saada mielestään..

  • Anonyymi

   Eipä nuo persut normaalin ihmisen etuja koskaan aja/puolla. Lisäksi vihaavat köyhiä Suomalaisia. Kuinka vietävissä täytyy olla, että äänestää PS-puoluetta?

   Heillä oli mahdollisuutensa ja mitenkä kävi? Paljonko oltiin Suomen tavallisen kansan puolella? Ei yhtään.

   Mölinä ei ratkaise mitään, pitäisi osatakin jotakin ja oikeasti tehdä jotain taviksen eteen. Ainoastaan riidankylväminen ja haukkuminen onnistuu PS:lta.

  • Anonyymi

   Sä et ole koskaan ollut kumpaakaan, et vaan yllä kumpaankaan.
   Olet punikki ja se on kohtalosi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   10351
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   97
   3753