Aihe

Mitä mieltä naiset on 165cm miehestä

Anonyymi

Ottaisitteko koskaan miestä joka on noin lyhyt? Muita ajatuksia?

13

88

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vaikka yleensä kiinnostun pitkistä ja laihoista miehistä, olen kerran ollut rakastunut lyhyeen mieheen. Kyllä ne on muut asiat, jotka miehessä eniten viehättää. Äly, huumorintaju, hyvä käytös jne. Tietty myös ulkonäössä pitää jotain olla, mikä viehättää. Se voi olal vaikka hymy.

  • Anonyymi

   Mikä jottei. Pituus ei ainakaan mulle oo yhtään merkityksellinen. Ihan muut asiat merkkaa ja ne on korvien välissä .

  • Anonyymi

   Pituus ei ole tärkein kriteeri. Korvien väli on se ratkaiseva tekijä

  • Anonyymi

   Kunhan olet edes yhden sentin mua pitempi. 🤗
   Joo, pituus ei ole se joka sanelee vaan aivan muut seikat. Esim. oletko läsnä 😘

  • Anonyymi

   Säännöllisesti harrastan lemmiskelyä sellaisen kanssa no oisko167cm kuitenkin.

  • Anonyymi

   Niimpä! Hyviä vastauksia! Eiköhän sellainen ihminen kenelle pituus on jokin este niin ole vain pinnallinen ja mitäs sellasella tekis. Onneks on hyviä ihmisiä myös 😽

   • Anonyymi

    Hyvyys tai pahuus ei liity tuollaisiin asioihin. Ihminen ei ole "paha", jos ei ole kiinnostunut lyhyestä miehestä kumppanina. Aika moni nainen ei ole kiinnostunut eikä se tee niistä naisista pahoja eikä ilkeitä mieltymystensä ja kriteeriensä vuoksi. Jokaisen tulee olla rehellinen itselleen ja muilllekin. Ei kumppanin valinta ole mikään säälivalinta vaan se on kaikkien kannalta oikein, että ihminen hyväksyy kumppanikseen sellaisen, josta pitää rehellisesti. Kyllähän nyt jokainen toivoo, että tulee valituksi siksi, että toinen oikeasti pitää eikä siksi, että toinen säälistä ottaa. Siinä säälistä ottaja tekisi sekä itseään että sitä toista kohtaan väärin. Ei kenenkään tarvitse ottaa sellaista, joista ei pidä sisäisesti ja/tai ulkoisesti.


  • Anonyymi

   Muistaa pyytäneensä kun kutistuu jokainen aikanaan.

  • Anonyymi

   Joo, ei miehen pituus ratkaise. Tykkään kuitenkin että miehellä on lihaksia. Ei tietenkään tarvitse olla liian bodattu.

  • Anonyymi

   En seurustelisi. Oon itse 172cm ja tykkään käyttää vähintään 4,5 cm korkokenkiä.
   Meidän kahden pituusero olisi jo sellainen, että kylillä liikkuessa meille nauraisi jo naurismaan aidanseipäätkin. Onneksi eihän noita risuaitoja tänä päivänä enää ole missään :), mutta olishan se tosi koomista, me kaksi yhdessä.

   • Anonyymi

    Itse olen 174 cm pitkä, olin 14 vuotta avoliitossa 167 cm pitkän miehen kanssa. Ei se pituus tai lyhyys haittaa mitään vaan se mitä pään sisällä liikkuu on tärkeintä.
    Otin miehen itselleni, en naapureille tai muille ihmisille. (kuolema erotti)
    Jos ihmiset ovat niin tyhmiä, niin naurakoot, ei minua haittaa toisten tyhmyys, kunhan eivät silmille tule.
    Ne naiset, jotka haukkuvat pituutesi tähden, eivät ole arvoisiasi. Pinnallisia hömppiä.


  • Anonyymi

   Olen itse mies, 170 cm / 58 kg. Suominaiset ovat lähinä haukkuneet kukkakepiksi ja riisitikuksi. Onneksi sain tämän painajaisen loppumaan etsimällä itselleni aasialaisen vaimon. Toki koronavirusepidemia on tehnyt tästäkin ratkaisusta entistä vaikeamman toteuttaa matkustusrajoitusten takia.

   JOS päätä silti lähteä lennolle, niin hyvä matkavakuutus on fiksu hankinta.
   Sellainen joka korvaa, jos lennolle pääsy evätään, vaikka olet huolehtinut siitä, että matkustusasiakirjasi on kunnossa.

   Matkalle tarvitset tietenkin passin, mutta moni maa saattaa vaatia myös todistusta siitä, ettet kanna koronavirusta.

  • Anonyymi

   En olisi kiinnostunut noin lyhyestä enkä lyhyistä miehistä, vaikka jotkut lyhyet miehet voi sisäisiltä ominaisuuksiltaan olla hyviä ja hyviä kumppaneita muutenkin. Ei se pituus sisäisiin ominaisuuksiin vaikuta (kaikilla). Jotkut lyhyet miehet voivat kuitenkin alkaa kompensoimaan omaa lyhyyttään ja ehkä katkeroituakin siitä, ettei heillä ole samanlaista fyysistä viehätysvoimaa kokonsa puolesta kuin pidemmillä. Tosin ei se pitkä pituuskaan sitä komeutta ja fyysisesti viehättävyyttä takaa todellakaan eikä hyviä sisäisiä ominaisuuksia eikä tee ihmisestä mielenkiintoista ulkonäkökokonaisuutena tai kokonaisuutena muuten. Ulkoisilla ominaisuuksilla, siis ulkonäöllä, on kuitenkin kokonaisviehätysvoimaan vaikutus. Haluan itse, että mies on minua n. 15-20cm pidempi ja muutenkin keskimittainen-pitkä. Suomalainen aikuinen mies on keskimäärin 177-183cm pitkä. Tulokset vaihtelee vuosittain ja riippuen siitä, mitkä ikäluokat otetaan mukaan laskuun. Nuoret aikuiset miehet ovat keskimäärin pidempiä kuin 30-v. ja sitä vanhemmat miehet. Moni nainen myös toivoo, että mies olisi itseään pidempi. Kaikki naiset ei kuitenkaan ajatattele niin kuin minä ja joillekin sopii lyhyt mies tai jotkut pitää lyhyistä miehistä tai lyhyydestä miehen ominaisuutena. Itse en ole kuitenkaan tuollainen nainen.

   Tietysti ulkonäkökokonaisuuteen kuuluu muutakin kuin pituus, koko vartalo ja kasvot. Lyhyelläkin miehellä voi olla kivat kasvot. Joillakin lyhyillä miehillä voi olla hyvä vartalo. Julkisuuden henkilöissä on 170-175cm miehiä, joilla on kivat kasvot ja hyvä vartalo. Lyhyys vaikuttaa kuitenkin siihen vartaloon, etenkin jos mies on alle 170cm. Eihän sitä kukaan omalle pituudelleen tietenkään voi mitään. Lyhyen miehen tulee löytää sellainen nainen, joka hyväksyy ja kelpuuttaa. Suomessa on lyhyitäkin aikuisia naisia, jotka on 145-155cm pitkiä. Sitten tietysti niitä keskipituisia naisia voi olla, jotka hyväksyy kumppanikseen lyhyen tai lyhyemmän miehen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   494
   5707
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   99
   5700
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   4981