Aihe

Romutuspalkkioissa epäselvyyksiä - nippuromutukset keskeytetty

Anonyymi

"Ilmenneet epäselvyydet koskevat niin sanottuja nippuromuttajia, eli useamman kuin yhden romutustodistuksen käyttöä osamaksuna yhteen uuteen autoon."

Miten ihmeessä yksinkertaisesta romutuspalkkiosysteetmistä saadaan aikaan täysin idioottimainen ja epälooginen ja idioottimainen härdelli.

Käsittääkseni nykyinen systeemi hyväksyy sen, että Matti Meikäläinen ostaa rekisterissä olevia autonromuja vaikkapa 20 kpl (esim a 200 €). Vie ne rompparille ja saa jokaista romua vastaan n. 2000 € arvoisen romutustodistuksen, yht. 40 000 €. Marssii autoliikkeeseen, lyö todistukset myyjän kouraan ja saa vastaavan hintaisen vähäpäästöisen auton todistuksia vastaan. Uuden auton hinnaksi muodostuu näin ollen 200 € x 20 = 4000 € + kulut. Aika edullista ja ihan kiva tuotto kohtuu vaivalla meinaan jos myy uuden auton saman tien.

Ehdottomasti romutettava auto pitäisi olla vähintään ajokuntoinen ja tieliikennekäyttökunnossa, eikä todistuksia hyväksyttäisi kuin 1 kpl per yksi uusi auto.

Sanoohan tämän jo maalaisjärki!!!

https://www.is.fi/autot/art-2000007727067.html

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Samaa ihmetellyt. Jos halutaan vanhojen autojen tilalle uusia vähäpäästöisiä autoja, ei auta mitään, että jo valmiiksi liikenteestä poistetut romut viedään ladon nurkilta romiksille ja siitä hyvästä valtio maksaa kikkailijoille pääosin uuden auton hinnan. Tällä konstilla saadaan jaettua perusteettomasti rahaa kikkailijoille ja autojen määrää liikenteessä lisättyä, ei muuta.

  • Anonyymi

   Harmin paikka jos on ehtinyt kerään kylän kaikki romuautot latonsa nurkalle.

   • Anonyymi

    Tai autokauppias hyvittänyt ne 20 raatoa ja valtio maksaakin vain 2000e?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   426
   5004
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   1993