Aihe

Sisar edelleen suuttunut

Anonyymi

Mitä tässä pitäisi tehdä, kun sisareni veti 2019 isäinpäivänä herneet nenään? Oli puhe, että mennään isäinpäivää viettämään isälle klo 19. Olin jo siellä siivoamassa ja sisareni soitti isälle, että tulee jo klo 13, koska on niin kipeä ja haluaa mennä loppupäiväksi lepäämään. Isä on melkein 90 ja olen häntä varjellut, että pysyisi terveenä. Menin sisarta ulos vastaan ja sanoin, että vositko tulla toisena päivänä, kun olet noin kipeä ja ääni ei edes oikein kulkenut. Hän sai kauhean raivarin ja meni kuitenkin nopeasti isää tervehtimään noin 15 min ja lähti ovet paukkuen? Sen koommin, ei ole isälle mennyt ja se on kuulemma minun vika. Hän on sairaanhoitaja ja oli hänen mukaan vain poskiontelotulehdus. Aiemmin tämä sisar haki isän heille, ja hänen aikuinen poika oli todella kipeä ja sitä ihmeteltiin, että mikä ihme häntä vaivaa, kun ei ollenkaan antanut periksi . Tämän jälkeen isä sai keuhkokuumeen, tosin tietysti voi tulla mistä vain. Suojelenko isää liikaa vai pitäisikö ottaa rennommin?

8

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aivan hirveetä miten sulla on noin kaamee sisko. Eihän tollasta jaksa kukaan kattella, muka ammatti-ihminen ja noin ajattelematon. Miten se pärjää sen töissä, ei varmaan mitenkään, tartuttaa ja tappaa kaikki asiakkaansa. Samaten sun faija, menee nyt sairastuun vaikka on ilmiselvästi riskiryhmää. Ei osaa pitää ittestään yhtään huolta. Tsemppii vaan sulle, on sulla jaksamista noin kauheiden sukulaisten kaa. Pidä kuiteski turvaetäisyydet ettei suhun taudit ja tyhmyys tartu.

  • Anonyymi

   Joka syyttä suuttuu, se lahjatta leppyy. Sinun en tekisi mitään muuta kuin odottaisin. Valitettavasti hoitoalallakin on noin ajattelemattomia ihmisiä. Onneksi ei nyt sitten vie koronaa isällesi, kun ei siellä käy.

   Minä ihmettelen sairaanhoitajia ja lähihoitajia, jotka kulkevat puolikuntoisina tartuttamassa tautejaan muihin. Heidän, jos kenenkä, pitäisi ymmärtää pysytellä kotona, kun sairastavat jotain tarttuvaa tautia.

  • Anonyymi

   Hoitohenkilökunnan pitäisi pysyä kotona kun sairastavat jotain tarttuvaa tautia... oletpa sinä vähän yksinkertainen. Hei kuule, meillä on työterveydenhuolto, siihen otetaan yhteyttä heti kun vähänkin tuntuu olo kipeeltä!
   Kun soitat sinne että nenä vuotaa, päätä särkee, eli on ns, perusflunssan oireet, niin vastaus on tänä päivänä tule koronatestiin. Ennen vastaus oli jos ei ole kuumetta, niin olet työkuntoinen!
   Nykyään jos ei ole kuumetta + koronatesti näyttää negatiivista, lääkäri ei anna sairaslomaa! Silloin on pakko mennä töihin, jos jäät pois, tulee varoitus luvattomasta poissaolosta, eikä saa palkkaa niiltä päiviltä kun on pois + 3:sta varoituksesta saa potkut!

   • Anonyymi

    En tarkoita, että pitäisi pysyä kotona töistä vaan että varsinkin hoitajien pitäisi ymmärtää, etteivät lähde vierailuille varsinkaan vanhusten tai muuten sairaiden luokse, kun sairastavat itse tarttuvaa tautia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En tarkoita, että pitäisi pysyä kotona töistä vaan että varsinkin hoitajien pitäisi ymmärtää, etteivät lähde vierailuille varsinkaan vanhusten tai muuten sairaiden luokse, kun sairastavat itse tarttuvaa tautia.

    Juuri niin, eikö tuo nyt pitäisi olla selvää, että jos olet kipeä niin et mene kylään.


  • Anonyymi

   Et suojele liikaa. Noin tuollaisessa tilanteessa pitää toimia, sanoa sairastuneelle, jos ei itse tajua.

   Rennommin ottamisesta. Riippuu kuinka paljon otat asiasta paineita. Meneekö esim vahtimiseksi että missä kunnossa sisko isänne luona käy.

   Mitä sitten pitäisi tehdä... Tuossa on kaksi asiaa, se että sisko veti herneitä tulehtuneisiin poskionteloihinsa ja se että hän kävi (käy?) isänne luona sairastuneena.
   Jälkimmäiselle ei kai voi mitään, jos toisen toimintatavat ovat mitä ovat.
   Siskosi suuttumus puolestaan, haluatko tehdä sille jotain? Ottaen huomioon että kyse on vuoden 2019 tapahtumasta ja kyse on siskostasi, suhde siskon ja sun välillä sisältää siis ilmeisesti vuosien aikaista pientä vääntöä ja säätöä joka on kertynyt välillenne ja kyse ei olisi vain tästä asiasta?

  • Anonyymi

   Ihan vaan tiedoksi: Poskiontelon tulehdus EI OLE tarttuva tauti!

   • Anonyymi

    No siitä kai se mun siskokin raivarin sai, ettei ole tarttuva. Kuitenkin valitti, että on niin kipeä, että. tulee jo aikaisemmin, koska menee lepäämään ja äänikään ei kulje. On minua vanhempi ja on kyllä aika raivokas eikä voi nätisti asioita sopia, kuten minä ajattelisin. En todellakaan kyttää, mutta silloin sanoin, että olisiko parempi tulla terveempänä. Jos isä tulee kipeäksi niin ei se kyllä häntä ole ikinä hoitamaan mennyt. Tämä on oma pointti, että se jää sitten minun kontolle.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   266
   19043
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13885
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   343
   10371
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   70
   7585
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   358
   4649