Aihe

Isku kongressiin ei ollut yllätys Sinikalle

Anonyymi

"Viime kesän mielenosoitukset ja kirkon polttaminen ennakoivat jo sitä, että jossain vaiheessa räjähtää".

https://esaimaa.fi/uutiset/ulkomaat/a9c56f62-86ce-4fa0-9db7-f3884f6d6ccb

Donald Trumpin puolesta mellakoinut valtavankokoinen ihmisjoukko tunkeutui Yhdysvaltain kongressiin kesken istunnon, jossa oli määrä vahvistaa Joe Bidenin nimitys maan seuraavaksi presidentiksi.

Sekasorrossa kuoli ainakin neljä ihmistä.

– Itkin ja ihmettelin, mutta toisaalta en yllättynyt. Mielenosoitukset Valkoisen talon ympärillä alkoivat jo viime kesänä. Silloin hajoitettiin kauppojen ikkunoita ja poltettiin kaunis vanha kirkko. Täällä ihmiset ovat pelänneet, mitä tapahtuu vaalien jälkeen, kotonaan televisiosta tapahtumia seurannut Clarkson kertoo.

Koronavuosi 2020 oli Yhdysvalloissa monella tavoin poikkeuksellista aikaa. Sinikka Clarksonin mukaan aggressioiden kerääntymisen aisti joka puolella.

– Niin monet ihmiset ovat turhautuneita ja aggressiivisia. Tämä oli rauhallinen kaupunki, kun muutin tänne 20 vuotta sitten. Viime kesän jälkeen keskustaan ei ole tehnyt mieli mennä, sillä on vain laudat ja pahvit kauppojen ikkunassa, eikä mikään paikka ole auki.

Koronapandemian lisäksi ihmisiä turhauttaa maan poliittinen rakenne. Kahden valtapuolueen senaattoreista suurin osa on iäkkäitä, eikä politiikassa menestyminen ole mahdollista ilman suuria rahasummia.

– Monille nuoremmille politiikasta kiinnostuneilla ei ole mitään vaikutuskanavia, Clarkson muistuttaa.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

    Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
    Parisuhde
    341
    25000
   2. Liikenne topissa

    Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
    Virrat
    40
    14237
   3. Maisa se jaksaa valehdella

    https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
    Kotimaiset julkkisjuorut
    349
    11722
   4. Liedenpohja

    Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
    Virrat
    109
    8732
   5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

    Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
    Maailman menoa
    546
    6014