Aihe

Olisiko kaikki voinut mennä toisin?

Anonyymi

Jos ajattelette elämäänne taaksepäin, niin onko teillä jossain vaiheessa ollut tilanteita tai tilaisuuksia joissa elämänne suunta olisi voinut kääntyä ja mennä toisella tavalla kuin se on mennyt? Löytyykö esimerkiksi hukattuja tilaisuuksia nuoruudessa tai muuta vastaavaa? Olisiko nykyinen surkeus ollut vältettävissä?

23

104

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olisi ollut vältettävissä. Siksi olenkin niin katkera. Meni tilaisuus hyvään elämään sivu suun oman estyneisyyden, arkuuden ja tyhmyyden takia.

   • Anonyymi

    Höpsistä. Elämässä pitää tehdä valintoja kaikenaikaa. Tuo katkeroituminen on myrkky, joka estää sinua elämästä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Höpsistä. Elämässä pitää tehdä valintoja kaikenaikaa. Tuo katkeroituminen on myrkky, joka estää sinua elämästä.

    Valinta se on sekin..


  • Anonyymi

   Varmaan miehillä on ollut tilaisuuksia juoda viinaa baareissa mutta eivät ole menneet ja silloin tilaisuus tutustua naisiin on mennyt ja joku toinen on saanut naisen.

   T viinamies

   • Anonyymi

    juuri näin se on


  • Anonyymi

   "Olisiko nykyinen surkeus ollut vältettävissä?"

   Mikä surkeus?

   • Sinkkupalstalla on oletuksena muisten surkeus.

    Sinkkumiehet on surkimuksia ja sinkkunaiset on nirsoja. Haha.


  • Anonyymi

   Yksi valinta joskus 23 vuotta sitten olisi muuttanut elämäni suunnan. Jos silloin olisin valinnut olla muuttamatta yhteen silloisen tyttöystäväni kanssa ja jäänyt asumaan omaan asuntooni. Enkä kyllä tiedä mihin se olisi minut kuljettanut, en ole pahemmin miettinyt. Mutta olisin selvinnyt vähemmillä kolhuilla elämässäni mitä nyt.

   Toisaalta en kyllä kadu silloista valintaani. Kaikesta huolimatta nyt on kaikki hyvin. Enkä olisi ilman sitä mitä olen nyt ja olen aika hyvin sovussa itseni kanssa. En kyllä haluaisi käydä sitä tietä uudestaankaan läpi. Yksi kerta riitti. :)

   • Anonyymi

    Ihminen tekee valintansa sen hetkisen tilanteen, tiedon ja tunteen perusteella. Mitään muuta ei oikein voikaan, se on tosiasia.

    Katuminen on turhaa haihattelua.


  • Anonyymi

   Ei olisi voinut. Kaikki on mennyt näin kuin on ja se on hyvä.

  • Anonyymi

   On niitä paljon juttuja joita olis pitänyt jälkeenpäin tehdä. Esimerkiksi olis pitänyt muuttaa naisen luokse helsinkiin mutta en tiedä mikä meni etten muuttanut.

  • Olisiko kaikki voinut mennä toisin?

   -Tietysti olisi voinut.

   Jos ajattelette elämäänne taaksepäin, niin onko teillä jossain vaiheessa ollut tilanteita tai tilaisuuksia joissa elämänne suunta olisi voinut kääntyä ja mennä toisella tavalla kuin se on mennyt?

   -Onhan niitä.

   Löytyykö esimerkiksi hukattuja tilaisuuksia nuoruudessa tai muuta vastaavaa?

   -Jokunen.

   Olisiko nykyinen surkeus ollut vältettävissä?

   -Surkeus? En puhuisi surkeudesta. Erilaisesta elämästä vaan.

  • Anonyymi

   En uskalla vastata tähänkään. Tulee JanK ja sanoo sadalla lainauksella, että tietää miten se olis pitänyt mennä! Ja, että mä sanoin kaiken vtuiks ja koko elämää ei oo eletty! Ja mun pitää k.sta sukkaan! Joten en voi sanoa vastausta.

  • Anonyymi

   Jos olisin ollut jännämies nuorena niin olisin saanut naisia ja lapsia mutta en alkanut jännämieheksi vaan kilttiksi mieheksi joten en ole saanut naisia enkä perhettä. Olin nuorena nuoriso rikollinen ja minulla oli kyllä naisia koska tein pikku varkauksia ja kaikkea mutta jätin rikollis hommat ja samalla lähti naisten suosio ja en ole naisia sen jälkeen saanut. Jossittelu on turhaa, käänsin elämäni suuntaa ja kärsin siitä.

  • Anonyymi

   Ei asiat ole mitenkään surkeasti, vaikka välillä on tasaisempaa..

  • Anonyymi

   Nuori mies tekee jo teini-iässä valinnan siitä alkaako juoda viinaa kavereiden kanssa kylillä vai valitseeko raittiuden. Kun nuori mies valitsee lähteä kylille juomaan viinaa ja ryhtyy viinamieheksi, johtaa tämä tie naisten tapaamiseen, parisuhteeseen ja perheeseen.

   Raittiin miehen valinta taas johtaa yksinäiseen elämään. Hänkin olisi voinut valita toisin ja lähteä kylille muiden mukaan juomaan viinaa.

   t. viinamies

   • Anonyymi

    Kyllä se paljoöti just näin menee.


  • Eikeestaan melkein kaikki asiat, kun en oo tehnyt vaikka ois pitänyt. Myöhästä ei tietty oo, mut kaikki tekemättömät jutut jää harmittamaan. Tyhmyyksiä on tullu tehtyä, mut niistä (huonoistakin) jää aina jotain.
   Tekemättömät, niistä ei jää muuta ku et "ois pitäny".

  • Anonyymi

   Sinä viinamies, miksi et myönnä, että hyvin monet ihmiset ovat tuhonneet elämänsä ja parisuhteensa läträämällä viinan kanssa?
   Missä todellisuudessa elät?

   • Anonyymi

    Moni on varmaan tuhonnut elämänsä ja parisuhteensa viinalla.
    Mutta lähes jokainen parisuhde on saanut alkunsa viinan avulla. Jos valitsee viinattoman elämän, ei elämässä ole niitä parisuhteitakaan.

    t. viinamies


  • Anonyymi

   Olisi ollut parempi jos en olisi lukenut elämässäni yhtään kirjaa. Nuorena kun alkaa lukea jotain Dostojevskia niin syrjäytyy koska luulee olevansa viisaampi kuin muut. Sitten se luulo alkaa hiljalleen muuttua todeksi ja kohta onkin hienotunteisempi ja herkempi kuin ihmiset yleensä. On aina vaan luontevampaa olla yksin. Lopulta sitä alkoholisoituu kellarikammioonsa.

  • Anonyymi

   Tottakai on ollut. Olisi voinut olla hyvinkin erilainen arki tällä hetkellä, mutta ei tämä nykyinen arki mitenkään surkea ole. En vaihtaisi hetkeäkään pois. Jokainen päätös on päätöksenteko hetkellä ollut paras mahdollinen. Siihen täytyy luottaa. Jälkiviisaudella ei tee mitään. Aika kuultaa aina muistot. Eteenpäin, sanoi mummo lumessa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   159
   8062
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   140
   6249
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   395
   2542
  4. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1738