Aihe

Kongressitaloon tunkeutuvien motiivit

Anonyymi

Hyökkäys kongressitaloon ei johtunut yksinomaan Trumpista ja hänen yllyttävistä puheistaan. Taustalla on paljon muutakin. Amerikan kansa on hyvin kahtiajakautunut ja se kehitys lähti käyntiin jo vuosia ennen Trumpin aikaa. Moni amerikkalainen kokee ettei heidän kotimaansa ole enää se sama Amerikka kuin joskus ennen. He eivät yksinkertaisesti pidä tästä sukupuolineutraaliutta ja monikulttuurisuutta korostavasta nykymenosta ja haikailevat vanhoja aikoja. He kokevat vahvasti olevansa unohdettuja väliinputoajia. Ja Trump osasi hyödyntää heidän tyytymättömyyttään ja antoi ymmärtää olevansa juuri heidän puolellaan. Tästä syystä he seuraavat Trumpia jopa tyhmyyteen saakka. He kokevat, että vallanpitäjistä vain Trump ymmärtää heitä, on se sitten totta tai ei. Pelkään pahoin, että tämä ei jää tämän unohdetuksi itsensä kokevan porukan ainoaksi hyökkäykseksi valtiota vastaan, vaikka Trump tavallaan onkin nyt pois pelistä. Trump oli loppujen lopuksi vain keulakuva heidän tyytymättömyydelleen. Vaikka Trump hiljennetään, niin tyytymättömyyden perimmäiset syyt eivät katoa. Se ei tietenkään ole mikään puolustus väkivallalle eikä Trumpin toiminnalle, mutta on hyvä nähdä asioiden taustoja pidemmältä aikaväliltä.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Trumpin toiminnalle? Hänhän on vain yrittänyt tuoda todisteita mätiin tuomioistuimiin vaalivilpistä. Minkäs voit, jos todisteita ei tutkita?

  • Anonyymi

   Niin no, kirjoitatko kahtiajaosta siksi että olet lukenut mediasta että 'kansa on niin kahtiajakautunutta että' vai oletko ihan asunutkin maassa eri paikoissa.

  • Anonyymi

   Koko tunkeutumisen tarkoitus oli anastaa Belosin läppäri tietoineen.

   • Anonyymi

    Sìis varastettiinko Pelosin läppäri?


  • Anonyymi

   On erittäin todennäköistä, että tuo jo olemassa oleva kahtiajakautuneisuus kulminoituu sisällissotaan.

   On myös todennäköistä, että vaalipetoksen rahoittajina toimineet tahot kuten Vatikaani ja Italian hallitus tullaan tuhoamaan. Paavi on tukenut vaalipetosta ja Bideniä. Paavista ovat sanoutuneet irti jopa usalaiset katoliset arkkipiispat.

   Nyt ollaan jännän äärellä, miten asiat lähtevät etenemään.

   • Anonyymi

    Seuraavat levottomuudet voivat puhjeta Bidenin virkaanastujaisissa. Siksi kai Trumpin sometilit kaikki suljettiin, että ei voi viestiä kannattajilleen ennen niitä tai niiden aikana.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   357
   26402
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14270
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   349
   11989
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   98
   8920
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   567
   6113