Aihe

Anti Rinne ja kumppanit älyllisesti laiskoja

Anonyymi

"Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden työelämäprofessori Jarno Limnéll katsoo, että Suomessa moni on tehnyt virheellisiä johtopäätöksiä Yhdysvaltain tämän viikon tapahtumista".

https://www.verkkouutiset.fi/professori-vertaukset-perussuomalaisiin-alyllisesti-laiskoja/

Hän nostaa Uudessa Suomessa julkaistussa blogissaan esimerkiksi tilanteet, joissa konressitalon valtauksen on kerrottu todistavan perussuomalaisten ja Halla-Ahon politiikan vaarallisuuden.

– Sivuuttamatta sitä tosiasiaa, että perussuomalaisten retoriikka on ajoittain kyseenalaista, pidän tätä analyysiä kuitenkin älyllisesti laiskana, Jarno Limnéll toteaa blogissaan.

Professorin mukaan Yhdysvaltojen tämän viikon tapahtumien tulisi olla selkeä esimerkki siitä, mihin yhteiskunnallinen ja poliittinen jakautuminen voi pahimmillaan johtaa. Hänen mukaansa asia, mitä niistä tulisikin oppia on, että yhteiskunnan vakaudesta ja kansakunnan yhtenäisyydestä tulisi pitää hyvää huolta.

– Suomessakin on vältettävä sellaista politiikkaa, jossa tarkoituksellisesti hajotetaan kansakuntaa ja tietoisesti lisätään vastakkainasetteluja. Riippumatta siitä, kenen etua hajottaja väittää ajavansa, isänmaan etu siinä ei ainakaan ole kyseessä.

Jos Suomi haluaa olla jatkossakin maailman kärkimaita niin onnellisuudessa kuin yhteiskunnan vakaudessakin, tämä kissa on syytä nostaa pöydälle. Nyt on aika eheyttää, ei hajottaa, hän sanoo.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   A studiossa vasta selvisi ilmeisesti vahingossa että usan presidentin vaalit olivat perustuslain vastaiset meidän "puolueeton" mediamme ei ole kertonut mitään?

  • Anonyymi

   Lässytysten aika on nyt ohi.

  • Anonyymi

   Vastakkainasettelu on yksi asia, ja kokonaan toinen se, että esimerkiksi Halla-aho on aiemmin kehunut Trumpia eikä ole asettunut selvästi tuomitsemaan hyökkäystä kongressiin.
   Kyllä poliitikkoja pitää voida asiallisesti arvostella.

   Eri asia mitä joku Rinne sanoo, äijä on koko ajan aukonut päätään ensin ja ajatellut vasta sitten. Ei ihme ettei kauan pysynyt puolueen puheenjohtajana.

   • Anonyymi

    Antin pitäisi ryypätä enemmän, jotta aivot paisuisivat rusinan kokoisiksi.


  • Anonyymi

   Perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Antti Rinne,sd, esitti vain SDP:n huolen perussuomalaisen äärioikeistolaisen fasismin noususta.

   SDP ei halua Suomeen keskitys- ja tuhoamisleirejä, ei millitaristista elintilan etsintää idästä, ei slaavilaisten kansojen alistamista, ei mielisaiden tuhoamista, ei palestiinalaisten sortamista, eikä atomiaseita Suomeen.

   SDP:llä on erilainen arvopohja, kuten SDP:n ex.puheenjoht. Antti Rinne sanoikin vaalien edellä.

  • Anonyymi

   kyberturvallisuuden työelämäprofessori? joo ja Suomessa on oikein kv kyberturvallisuuskeskus, mutta eivät saa selville edes yhtä hakkeria joka murtautui vastaamon tietokantoihin.
   Kenkää tuollaisille turhille professoreille pitäisi antaa.

  • Anonyymi

   Aivoinfarkti unohti wappusatasen? Tämmöinen kasaamansa paskahallitus tarjoilee "vieraat ja mamut ensin".

  • Anonyymi

   no, kieli keskellä suuta, älyllisesti laiska

  • Anonyymi

   Rinteen ja hallituksen päänsärky tulee olemaan hallituksen omat lempilapset:

   Ekokapinalliset
   Biolapset
   Greenpeace
   Vasemmistoanarkistit
   Viheranarkistit

  • Anonyymi

   Antti Rinne on huolissaan kansainvälisen fasismin ryntäysjoukkojen invaasiosta suomalaisen työväenluokan kimppuun.

   Antti Rinne tietää, että Perussuomalaiset edustavat äärioikeistoa ja Antti Rinnettä pelottaa ajatus, että jo nyt gallupien mukaan liki joka 4. suomalainen on fasisti.
   Mitä se onkaan eduskuntavaalien aikaan, koska silloin jo on alkanut SDP:n johtaman hallituksen laskujen maksu, tavalla tai toisella.

  • Anonyymi

   Proffa oikeassa.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   266
   18963
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13876
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   343
   10362
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   70
   7567
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   357
   4634