Aihe

Älä mene ulos liikkumaan -palstapäivä

Anonyymi

Ulos meneminen on vaarallista. Uusimpien tutkimuksien mukaan liiallinen hapen hengittäminen kurtistaa kasvoja ja saa ne punoittamaan. Lisäksi on selvinnyt että liukastumisen vaara on moninkertaisesti suurempi ulkona talvella kuin sisätiloissa. Päivitettyjen suositusten mukaan päivät tulisi viettää sisäilmassa sitä hitaasti hengittäen. Kaikenlaiset ylimääräiset liikkeet päivän toiminnoista tulisi karsia pois ja pysytellä vuoteessa kunnes kesä jälleen koittaa.

Tutkimusryhmä muistuttaa myös villasukkien vaaroista liukkailla lattioilla.

(hirn)

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jo toinen hyvä Idea samasta osoitteesta tänään!

   Olin lähtemässä toimistolle ja peruin lähtöni välittömästi.

   Miten täältä muuten poistetaan postauksia?

   • Anonyymi

    En tiedä.

    Pönttiksen dekkarisarjakin katosi jonnekin. Minulla saattaa olla yliluonnollisia kykyjä, sillä saan asiat katoamaan tahtomattani.

    (hirn)


  • Anonyymi

   Saanko mennä sinne töihin kun mun pitäis nyt antaa se vastaus että menenkö sinne paikkaa minne en muutenkaan saa mennä niin päätä jo saanko sen hakemuksen tehdä

  • Kävin jo ulkona liikkumassa, lumi tarttuu jalkineisiin ja saa kuukengät. Etupiha on lumen luontia vailla, pikkasen oli tyrkittävä lunta syrjään kun ei muuten olis autolla päässyt tielle.

  • Anonyymi

   Tuleekohan jo 50cm lunta kuten meteoriitit uhkailevat?

   Itse mietin kun katsoin italialaisten hauskaa elokuvaa, vanhaa, 1979 Play Motel.

   Siitä tuli mieleen kun joskus juttelen noiden valtionpäämiesten kanssa, kuten Bersluconikin on tuttuja että matkailupaikkana.

   Eli muinaisen rooman valtakunnan raunioita katsomassa italiassa. Kysyisin Berlusconilta että mitä paikkoja ehdottaisi vanha Colosseum tietystikin ensimmäisenä.

  • Anonyymi

   Kävin jo ulkona tänään. Kohta varmaan kuolen koska sain liikaa happea.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   420
   4914
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1790