Aihe

Ohisalolle kysymyksiä puusta ja turpeesta

Anonyymi

Olette esittäneet puunpoltolle verotusta. Miten perustelette tätä ajatusta, kun puu on takuuvarmasti ainoa uusiutuva energian lähde tässä maassa? Kyse on siis ideologisesta verosta, jonka perustana on ilmeisesti ideologinen näkemys siitä, että suomalaisten puusaunat ja takat aiheuttavat ilmastonmuutoksen.
Haluaisin myös Teidän kertovan miksi Ruotsissa turve on uusiutuvaa energiaa, mutta Suomessa ei? Olisin myös hyvin innokas kuulemaan miksi Unkarin, Puolan, Liettuan ja Latvian kosteikot ja suot ovat hiilinieluja, mutta Suomen ei? Haluaisin myös kuulla näkemyksenne siitä, miten on mahdollista, että saksalaiset puut nielevät kuusinkertaisen määrän hiilidioksidia suomalaisiin verrattuna?
Otitte taannoin myös kantaa Washingtonin tapahtumiin ja vaaditte perussuomalaisia tuomitsemaan Capitol Hillin valtauksen terrorismina. Sanoitte näin; "Ehkä olen erittäin huolestunut siitä, että olen huomannut, että perussuomalaisten taholta ei ole tietyllä tavalla sanottu, että kaikenlainen terrorismi on tuomittavaa”
Olisikin halukas kuulemaa koska Te ja Vihreät tuomisette suomalaisterroristien osallisuuden jesidikansanmurhaan, kidutuksiin, joukkomurhiin, mestauksiin ja muihin Kalifaatin tekemiin terroritekoihin? Kuten kaikki tiedämme, olette lähes pakkomielteen omaisesti halunneet tuoda suomalaisterroristit Suomeen, joten uskoisin, että voinette tuomita heidätkin kun puhe on nimenomaan kaikenlaisesta terrorismista.
Al-Holin leiriltä tuodut naiset ovat avoimesti kertoneet matkustaneensa Syyriaan liittyäkseen Kalifaattiin. Kalifaatti on yhtä kuin Daesh, joka on sama kuin ISIS. Viitaten omaan lausuntoonne, jonka mukaan kaikenlainen terrorismi on tuomittavaa, kysynkin nyt, koska tuomitsette nämä suomalaisterroristit ja heidän osallisuutensa Syyriassa ja Irakissa tapahtuneisiin rikoksiin ihmiskuntaa kohtaan?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Millä perusteella saksalaiset puut imisivät 6 kertaa enemmän Co2:ta kuin suomalaiset. Se tiedetään toki että kasvu Saksassa on väkisinkin nopeampaa ja näin ollen kyllä myös päästötkin.

  • Anonyymi

   Puunpolton haitallisuudessa on kyse pienpoltosta taajamien kotitalouksissa, naapurit joutuvat hengittämään niitä karsinogeeneja ja altistuvat syöville.

   Kun poltettaisiin edes pelkkää kuivaa puuta, mutta sinne kaminaan lentää kaikki mm. akut ja paristot sekä muovi. Niiden akkujen ja paristojen palokaasut ovat erittäin myrkyllisiä ja niitä ei kuulu polttaa.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   62
   9439
  2. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   489
   5607
  3. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   112
   5347
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   180
   4998
  5. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   178
   2812