Tampereen Kleopatra ink virheellinen mainonta

Anonyymi

Kiertäkää kyseinen kusetusfirma kaukaa. Mainostavat itse itseään parhaana studiona ja laittavat muiden saman franchise yrityksen parhaita kuvia omille tampereen fb ja instasivuilleen. Näillä kuvilla ei ole mitään tekemistä tampereen artistien kanssa.

Lisäksi mainostavat ilmaisella suunnittelulla, jonka jälkeen painostavat maksamaan varausmaksun. He haluavat vain tehdä rahaa ilman minkäänlaista etiikkaa, tatuoinnit ovat ikuisia, eikä niillä todellakaan pidä mennä painostamaan.

Jos haluat Tampereella tatuoinnin, mene vaikka putkaan, mutta kierrä kaukaa tämä Turkkilaisten täysin valheellisella mainonnalla ylläpidetty kusetusfirma.

55

21149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Cleopatra ink siis kyseessä

    • Anonyymi

      Samaa kokemusta täälä. Suunnittelija vaikutti amatööriltä ja ite tatskaaja kävi muutaman kerran nopeeta punasilla silmillä vilkasemas. Näähän ottaa kuvat suoraa pinterestistä ja liimaa sun iholle, oikeis tatskamestois kuvat PIIRRETÄÄN ja suunnitellaan sulle itelle. En onneks ottanu tatskaa täälä ja haistatin paskat siinä vaihees ku alko vinkuu vakuusmaksua.

    • Anonyymi

      Tatuoijan oma nimi on tärkeä työn saamisen kannalta, tuolla ei kukaan oikein edes tuntunut välittävän, siitä kuka ne tatuoinnit tekee.
      Ainakin pari (todella kyseenalaisen sopimuksen tehnyttä) ulkomaalaista tatuoijaa teki salaa keikkahommaa muissa kaupungeissa Cleopatran ketjun ulkopuolisissa liikkeissä. Sain sellaisen käsityksen että soppari kieltäisi tällaisen.
      Suomessa on monta hyvää tatuointiliikettä ja upeaa artistia. Tämä paikka ei todellakaan ole "paras".

      Ja ne "taideteosten" nolot nimet somessa voi haloo.

    • Anonyymi

      Joo todellakin surkea firma suunnittelusta lähtien, samaa painostusta itsekin sain siellä että heti aggressiivisesti painostettiin maksamaan varausmaksu. Suosikaa suomalaista, välttäkää Turkkilaisia, ovat kusettajia.

    • Anonyymi

      Itse kävin kyseisessä liikkeessä vuoden vaihteessa. Tehtiin käsi aikalailla kokonaan, makso helvetistä mutta olin tyytyväinen työn jälkeen.. tämä artisti oli kiertävä, on palannut kotimaahansa takaisin. Kävin ottamassa vähän täydennystä nyt kesällä eli olkapäähän taustakuvaa ja kyynärtaipeeseen. Annoin vapaat kädet koska edellinen oli tehnyt niin loistavaa työtä.. sain olkapäähän suoraansanottunu hirveetä paskaa ja kyynärtaiveen iho hakattiin niin rikki että arpeutu. Maksoin siittä 400€. Reklamoin, lupasivat tietysti ilmaisiksi korjata. Menin näyttämään ja varattiin uutta aikaa, tunnelma oli niin vaivautunut, ja huomasin ettei todellakaan pidetty siittä että reklamoin asiasta. Itse artisti vaikka oli paikalla niin ei vaivautunut tulemaan edes katsomaan työnjälkeä. En voi suositella enää, osa tekee varmasti hyvää jälkeä ja osa ei. Kallis paikka

    • Anonyymi

      Mä kuulin vähän jotain juttua että tämä liike on oikeasti kulissi muulle toiminnalle. Katsotaas mitä lehdissä kirjoitellaan lähitulevaisuudessa.

      • Anonyymi

        Osittain totta, tiedän koska tunnen entisiä työntekijöitä siellä.
        Siis osittain myös rahanp...
        Kaikinpuolin kyseenalainen ketju, jossa kyllä hyviä artisteja töissä, tulevat Suomeen maista joissa tienaa vähemmän. Cleopatra maksaa tosi huonosti heille, vaikka tatuointien hinnat on pilvissä.


    • Anonyymi

      Olen itse käynyt ja ottanut tatuoinnin jalkaan kesällä. Artistit ovat todella taitavia peitto ja värillisen tatuoinnin suhteen. Eikä asiakaspalvelussa moitittavaa. Hinta oli muihin paikkoihin verrattuna hiukan hintavampaa mutta jälki parasta. Suosittelen kuitenkin kuvat tulee pysymään loppu elämän!

      • Anonyymi

        Yksittäiset tatskarit voivatkin olla taitavia ja pärjäisivät muualla. Liike itsessään on iso kusetus.


    • Anonyymi

      Nuo niiden "palkinnot" on kyllä kunnon kusetusta, laitettu jonkun muun voittamat palkinnot esille ja niillä leijutaan. Ja mikä parasta suunnittelijana tatuoinneille toimii mm. parturikampaaja joka ei ymmärrä tatuoinneista mitään :DD

    • Anonyymi

      Juu en suosittele paikkaa missään nimessä, vaikuttaa erittäin kyseenalaiselta toiminnalta.

    • Anonyymi

      Eka tatuointini tehtiin kiireellä hutiloiden . Meni täydellisesti pieleen . Lupsivat korjata uuden tilalle . Ok tehtiin päälle uusi tatuointi joka ehkä olisikin ollut kaunis kunnes kyseinen herra sotki sen ympäriinsä mustalla . On kun 3 v olisi tuhrinut sen . Sanoin että en pidä siitä miksi se tuhrittiin vastaus oli että siinä pitää olla varjostumia ja juuri sen vuoksi jo ensimmäinen pilattiin .He eivät kuuntele heillä on omat mielipiteet ja kuulemma nämä tuhritut varjostumat kuuluu asuaan jos niistä vaan pitäisi . Minä en . Eräs heistä vastasi että kyllä se haalenee siitä . Sait myös tunti tolkulla odottaa ajat eivät pitäneet . Kiire ei heillä ollut . Tupakalla ehdittiin käydä kyllä .En todellakaan suosittele . Nyt mietin missä pilattu tatuointini voisin korjauttaa ? Todella pettynyt

      • Anonyymi

        Mulla kävi myös niin että laitettiin tummaa varjostusta kuvan ympärille ja sinistä väriä. Kuva sen verran iso ettei sitä voi peittää... Oltu yhteydessä kuluttajaneuvontaa ja siel asia ei ratkennu. Odotan lautakunnan päätöstä asiasta. Tatuointia ei voi korjata millään muulla kun laserpoistolla🙄 Tsemppiä ja sinuna vaatisin myös kunnon korvaukset! Iha kusetusta koko paikka ja en suosittele kellekkään.


    • Anonyymi

      Laseriin meni itellä noitten amatöörien töherrykset. Suunnittelusta lähtien täysin juostenkustu. Onneks sain peitekuvan päälle kahden laserointikerran jälkeen oikealta artistilta. Vituttaa tommoset kusettajat.

    • Anonyymi

      Joo mulla on kokemusta kans tästä ja eikä ole hyvää kokemusta. Suunnittelija täyttä paskaa, ja tatuoija ei kuunnellut mihin haluan tatuoinnin, vaan jaksoi väittää vastaan, että missä se on paras. Lopputulos aivan täys floppi ja töherrys, jonka todnäk käyn laseroimassa :) Viivat keskeneräisiä, eikä ole varjostusta minkä alunperin halusin.

    • Anonyymi

      Paskat kokemukset täälläkin. Liukuhihnalla ottavat porukkaa sisään ja kaikki tehdään kiireellä lopputuloksesta välittämättä. Suunnittelija on aivan täys paska, kävi ilmi nopeesti ettei tiedä oikeasti tatuoinneista mitään. Toivotaan, että menee konkurssiin koko firma.

    • Anonyymi

      Kuulin että niitä tekijöitä on jo lähteny muihin tatskapaikkoihin.

    • Anonyymi

      Mikä helvetin suunnittelija? Onko tatuoijina todella ihmisiä jotka eivät osaa edes piirtää tai omaa minkäänlaista luovuutta tai silmää mikä on hyvä?

      • Anonyymi

        Maailma on täynnä sellaisia tyyppejä jotka vaan alkaa tatskaamaan, vaikkei piirtotaitoa tai luovuutta ole :D haluavat leikkii staroja ja lopettavat kun ei olekaan kivaa ja helppoo.
        Itse alkuperäiseen kysymykseen: mä ymmärsin sen niin että asiakas saapuu, joku aspa kasaa pinterest-kuvia nippuun, joku joutilas tatskaaja ottaa hoitaakseen? Vähän outo tapa, mutta kuulemma Euroopan paras.


      • Anonyymi

        Siellä on joku kadulta revity suunnittelija joka ottaa kuvat pinterestistä ja muokkaa ne paskoilla photoshop taidoilla. Tuskin edes keskustelee artistin kanssa. Ei jatkoon.


    • Anonyymi

      Onko nuo kaikki kommentit nimenomaan Tampereen liikkeestä?

      • Anonyymi

        Ei, Turussa täysin sama homma. Pienenä mausteena vielä kielimuuri. Peitefirmalta vaikuttaa, vähän kuin muuan espoolaisveljesten Iltalehdessäkin noteerattu parturikampaamo ja autohuolto…


    • Anonyymi

      Mitä mieltä ihmiset ovat nykyään cleopatra inkistä, kannattaako mennä?

      • Anonyymi

        No jos haluat tukea kiskontahintoja ja harmaalla alueella toimivaa firmaa ja lisäksi haluat paskan tatuoinnin ole hyvä ja mene ottamaan kuvaa tonne.


    • Anonyymi

      Näin työttömänä graafikkona olen pistänyt merkille, että ks puljuun haetaan uusia työntekijöitä tämän tästä, nyt viimeisimpänä graafikkoa. Kovasti tietty työ houkuttelee, vaikka tatskaamisesta en tiiä mitään. Mutta tietääkö ihmiset, millainen paikka tämä firma on työntekijöille? Onko mitään järkeä edes hakea? Tatskaamaan en aio ryhtyä piirustustaidosta huolimatta, mutta oletan, että jotain suunnitteluhommaa haluavat.

    • Anonyymi

      Cleopatra ink Helsinki Ylihintasta paskaa ! Kiertäkää kaukaa !

    • Anonyymi

      Kävin keväällä Tampereen liikeessä ottamassa pienen yksinkertaisen tatuoinnin käteen. Tatuointi on hakattu niin syvälle et muste on levinny ja arpeutunu rumasti :-) Olisin saanu mennä korjaamaan sitä sinne ilmaseks, mut empä taida.
      Kaveri on käynyt tekemässä melkein koko hihan siellä ja on tosi siisti! Riippuu siis tekijästä ihan hirveesti..

    • Anonyymi

      Kävin yksi päivä walk inissä Turun liikkeessä.
      Kuulemma haluamani tatuointi ei ole walk in tatuointi (yksinkertaisuudessaan risti).

      Suunnittelija, alkoi räyhäämään turkkilaiseen tyyliin tämän jälkeen. Kymmenien "bro" -sanojen jälkeen suostutteli, että tehdään rististä 13cm pitkä ja 4cm leveä (kuvan otti pinterestistä). Olin valmis vielä tyytymään, kunnes sanoi, että arvioi hinnaksi 200 euroa -> meni "puhumaan" artistin kanssa ja kertoi, että tuolle kuvalle tulee hintaa 500 euroa. Kyllä, 500e. 250e olisi pitänyt maksaa heti, käteisenä.

      Kerroin, että haluan vielä miettiä, jota hän myös tiuski. Taitaa mietintä jäädä ikuiseksi.

      Tosi kiva kokemus muutenkin introvertille ihmiselle :D

    • Anonyymi

      Oliko joku tuolla Periscopen kasvojenkohotusbileissä? Jotenkin arvelluttava ajatus kattoterassiolosuhteissa tatuoida humalaisia?

    • Anonyymi

      Laitoin Turun liikkeeseen viestiä selkätatuoinnistani, että mitä sille vois tehdä kun en nykyisestä kauheasti tykkää mut on niin iso et peittäminen ei oikein onnistu. Pyysivät heti seuraavana päivänä käymään ilmaisessa suunnittelussa ja minä tietenkin mielelläni ajan varasin, koska itselläni ei ole yhtään mitään ajatusta miten tätä voisi lähteä työstämään.

      Homma toimii niin, että liikkeeseen sisälle astuessa on kaksi suunnittelupistettä, joissa sitten mietitään mitä siihen kuvaan haluaisi. Itse sanoin etten tykkää pääkalloista, mutta niitä sieltä googlesta kuitenkin etsittiin ja photarilla mun selkään mallailtiin. Suunnittelija tosiaan ottaa valmiit kuvat netistä ja pyörittelee ne sit photarilla asiakkaan kuvaan. Suunnitelmaa tehtiin yli tunti, aivan turhan tarkasti. Kun suunnittelija oli tyytyväinen tulokseensa niin itse artisti eli tatuoija kävi vilasemassa tuotosta n. 3 sekuntia ja totesi sen olevan hyvä.

      Sitten suunnittelija pääsi vasta vauhtiin. "Yleensä meillä maksaa selän tatuointi 5000-8000 euroa, nyt on viimeinen päivä saada alennusta, joten saat sen hintaan 3800e". Olin tukehtua sisäiseen nauruun. Varausmaksu 800e olisi pitänyt maksaa heti. Kun minulla ei sellaisia summia tietenkään ollut niin varaussumma tippui ja tippui, lopuksi se oli 250e. No en minä nyt siihenkään hintaan lähde mitään varaamaan, kun itse tatuointi on järkyttävän kallis. Tästä tuli todellakin kunnon rahastuksen maku mieleen.
      En myöskään pitänyt siitä, että henkilökunta puhui jatkuvasti keskenään omaa kieltään kesken asiakaspalvelutilanteen. Tuntui myös koko liikkeen hallinta olevan vähän heikolla hapella, kun ei tiedetty mistä löytyy mikäkin puhdistusaine ja kun ne löyty niin ne oli loppu jne. Siinä siis joku mies ilmeisesti yritti siivota paikkoja.

      Tämä firma ei vakuuttanut yhtään. Kyselin useammasta muusta firmasta tatuoinnin hintaa tämän järkytyksen jälkeen ja hinnat pyöri siinä 1000-1500e välissä. Mutta oli tästä kokemusta jokin hyöty, siellä sain ajatuksen mitä haluan tatuoinnille tehtävän ja siirrän sen ajatuksen toiseen firmaan.

      • Anonyymi

        Olet täysin oikeassa. Ihon töhriminen on todella kallista ja ennen kaikkea typerää touhua.


    • Anonyymi

      Niin ei kannata mennä turkkilaisten partureiden tatuoitavaks, täys kusetusfirma.

    • Anonyymi

      Varo faaraon kostoa!

    • Anonyymi

      Hinnoittelu pilvissä Turussa ainakin ~30% kalliimpaa kuin oikeasti ammattilaisliikkeissä. Varausmaksu lähes pakotetaan, joka sekin on suolainen. Suunitelmat suoraan pinterestistä ja tatuoija ei edes itse suunnittele. Lisäksi ehdotettiin avoimesti, että käteisellä saa kuvan edullisemmin.

    • Anonyymi

      Tyhmänä menin cleopatra ink Tampereen studiolle ja otin siellä sitten tatuoinnin, joka oli 2 x kalliimpi kuin yhdelläkään järkevällä tatuoijalla. Tekijä oli joku "juuri vierailemaan tullut", hänen töistään ei ollut mitään kuvia missään.. Olisi pitänyt tajuta kääntyä pois, mutta niin vain menin ottamaan kuvan kun kaikki kehu niiden MAINOSkuvia(!!) nimenomaan mainos.... Itkin ehkä 2 viikkoa tatuoinnin otosta, kuva ei todellakaan ollut mieleinen ja se asiakaspalvelun taso on aivan alamaista!

      Vihdoin löysin järkevän tekijän toisesta puljusta ja sain peittokuvan tuolle cleopatra inkin kuvalle. Sittemmin keskustellut kavereiden kanssa ja myös yhdellä kaverillani on aivan surkea kokemusta tästä liikkeestä. En ymmärrä kuka sinne enää menee. Toki heidän mainoskuvat on hienoja, MUTTA KUN NE EI OLE Tampereen tekijöiden kuvia!!!!!!

      Kiertäkää kyseinen liike kaukaa, tekee aivan paskaa jälkeä, aivan ylihinnoitellusti ja kohtelee asiakasta kuin roskaa. Olen niin katkera heille, kun meni rahat ja tekijät aivan laaduttoman tatuoinnin johon meni lisää rahaa aikaa ja kipua ottaa peittokuva päälle.

      • Anonyymi

        Niinpä. Kalliiksi tuli ja lopputuloksena ihossa on nyt peittokuva - jota et edes aluperin halunnut - muistuttamassa koko loppuelämän ajan tuosta typerästä tatuointi-ideasta. Eipä siinä muuta voi kun itkeä ja voivotella ... tai no, ainakin voit toimia varoittavana esimerkkinä muille jotka harkitsevat minkään tatuoinnin ottamista.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eihän se nyt mikään ihme ole jos asiakasta kohdellaan kuin roskaa myös kaupan ulkopuolella ainakin jos esittelee ihmistenilmoilla tälläistä 'taideteosta', kuva cleopatraink.com tampere -sivulta:

        https://cleopatraink.com/uploads/gallery/2sX4d19.jpg

        Ilmiselvä varoitusmerkki! Jonkinmoinen akuutti persoonallisuushäiriö on oltava jos tuollaisen kuvan ehdoin tahdoin haluaa ihoonsa.


    • Anonyymi

      Kiertäkää nyt hyvät ihmiset kaukaa nää saatanan paskaketjut. Ulkomaalaiset pyörittää ketjuja osin rahanpesutarkoituksessa ja kusettaa asiakasta yhtä railakkaasti, kun kaikella todennäköisyydellä tekijöitäänkin. Jotenkin huvittavaa, että nuoret on nykyään someen kasvaneina niin helposti kusetettavia, että ne ihan oikeesti miettii ensimmäisen kuvan ottamista kyseisistä paikoista. Surullista jo siksi, ettei löydy pitkäjännitteisyyttä selvittää edes yhden kaupungin liikkeiden ja tekijöiden tarjontaa puhumattakaan siitä, että vaivautuisi perehtymään tatuointeihin muuallakin, kun pinterestissä ja saattaisi oppia vuosien saatossa ymmärtämään edes alkeellisesti mikä on hyvä tatuointi ja mikä paskaa. Asiakkaana en luottaisi tällä hetkellä kovin paljon edes googlen hakutulosten järjestykseen, sillä sekin perustuu ja on perustunut jo pitkään täysin tatuointien ja tatuoimisen ulkopuolisiin rankkausperusteisiin. Hakusanoihin matchäävään tekstisisältöön, sivuaktiivisuuteen ja sivuston muutoksiin, sekä sivuston ulkopuolisiin linkkeihin. Edellämainitulla blogipaskalla ei ole oikeasti mitään tekoa tatuoimisen laadun kansaa, mutta tästä syystä te törmäätte esim. tätä ketjua koskevaan liikkeeseen jatkuvasti. Se joka eniten huutaa, se eniten kuuluu ja näkyy. Itse kiertäisin tätä periaatetta huomioiden eniten itseään pushaavat liikkeet kaukaa ja selvittäisin perusteellisemmin minkälaista jälkeä mistäkin tulee. Se kaikkein ruuhkaisinkaan liike ei välttämättä ole se kaikkein paras. Pitkät jonot ei meinaa enää mitään muuta, kuin pitkiä jonoja. Helsinki pitää ainakin sisällään lukemattomia tekijöitä, joille saa kuukauden sisään ajan, 20 vuoden kokemuksen tatuoimiselle ja kunnon tatuoinnin. Ottakaa selvää, opiskelkaa ja käyttäkää aikaa tatuointinne miettimiseen, tai ainakin tatuoijanne valitsemiseen.

    • Anonyymi

      Joo samoja kokemuksia Jyväskylässä. Menin ilmaiseen suunnitteluun, kerroin ideani ja nuori graafikko otti suoraan netistä kuvat. Minä siinä heti kyseenalaistin, että mikä homma eikö kuvia piirretä itse niin kuin artistit yleensä tekee. Heillä ei semmoiseen kuulema ole aikaa. Kyseinen graafikko myös rupesi puhumaan ja pätemään minulle tatuoinneista niin kun en tietäisi niistä mitään tai omistaisi yhtäkään. (Omistan 15 tatuointia, joitten koot vaihtelevat pienistä isoihin kuviin). Kysyin hintaa, sitä ei osattu minulle kertoa, mutta heti olisi silti pitänyt maksaa 150e varausmaksu.

    • Anonyymi

      Suvi Tanrivedi yksi paikan omistajista, suuressa vastuussa miksi homma ei pyöri ihan kuten pitäisi.

    • Anonyymi

      Brothers Ink, Cleopatra ink studio Tampereella. Suvi Tanriverdi. Kannattaa kiertää kyseinen liike kaukaa. Samoin parturit ja kauneussalonki. Mikäs sen nimi nyt olikaan, Suvi?

    • Anonyymi

      Kävin kyseisessä Tampereen pisteessä "ilmaisessa" suunnittelussa.. Joo juurikin kuvat auraan Googlesta otti ja niitä pyöritteli sitten vaan nopeasti siinä hetken aikaa.. ei kuunnellut tai huomioinut edes minun heti alkuun sanomaa toivetta.. hinnaksi sitten ajattelemastani 500e kuvasta 980e ja heti halusivat 300e vähintään.. maksoin tyhmänä sen kun ajattelin vaan et onpa hinnat noussut ( 10vuotta sitten viimeisin ja yli 20kuvaa löytyy jo ihosta) mut kun jälkeen vasta lueskelin ni ei ne niin paljoa ole nousseet kuitenkaan.. eli tuolla 300e maksetaan paska ja ammattitaidoton suunnittelu ja ajan varaajan palkka.. toki yrittäjänä tiedän että on kaikkia kuluja firmalla.
      Kysyin kauan kuvassa menee niin 4h.. on se 250e kyllä liikaa perus black and gray kuvalle..
      Laitoin perään sähköpostia niin perustelivat vaan kylmästi ammatti tatuoialla, ja seuraavaksi päiväksi olisi ollut jo aika sekä seuraava viikkokin tyhjää 🤣 mä oon kuullu et ammattilaisille on vähintään puolenvuoden jopa vuoden jonot .. ei kai sit näillä pidä paikkaansa 😅 parin viikon päästä aika niin täytyy olla aika priimaa ja tehä taustoja samaan rahaan että saavat mitään anteeksi..

    • Anonyymi

      ×suoraan
      Ja 250e/ 1h

    • Anonyymi

      Helsingissä kyseinen ketju on katupuheiden mukaan vain kulissi rahanpesulle ja huumekaupalle. Näin siis kerrottiin, kun kavereilta kyselin paikasta.

    • Anonyymi

      Kokoajan diilitarjouksia eli ei taida kauppa käydä? Ihmiset on haistaneet kusetuksen ja valitsevat jonkun muun paikan, valinnanvaraa kun onneksi riittää.

    • Anonyymi

      Älkää missään nimessä hankkiko tatuointia yhdestäkään Cleopatra Inkin pisteestä, epäilyttävämpää puljua ei voi olla olemassakaan! Koko toiminnan periaatteena on valehtelu, huijaus ja mitä todennäköisimmin rikollisuus. Voisin lyödä vetoa, että ainakin Suomen toimipisteet katoavat katukuvasta vähin äänin lähiaikoina.

    • Anonyymi

      Pelkkää kusetusta. Ne mainoskuvat joka puljun ikkunoissa samat ja kenen lie tekemiä, ei ainakaan niiden ketkä siellä työskentelee. Älkää ikinä menkö!! Pientä googletusta niin löytyy ammattitaitoisia ja halvempiakin paikkoja.

    • Anonyymi

      Ja kaiken kukkuraksi Helsingissä toimii "suunnittelijana" tvstä tuttu transu🥱🫣

    • Anonyymi

      Kukaan täysipäinen ei pilaa tatuoinnilla ulkonäköään. Itsensä töhrimistä arvostetaan vain kaikkein primitiivisimmissä alkuasukaskulttuureissa .

    • Anonyymi

      Joo kiertäkää kaukaa!!! Mua ei ees päästetty sieltä pois et maksoin.. vaikka halusin vaan sen ilmasen suunnittelun. Mun tatuointi makso 800, vaikka olis kunnon artistilla käynyt nii olis ollut vaan 400-500 euroa! Ja paremman kuvan saanu kunnon artistilta.

    • Anonyymi

      Ainakin tuo Blockfestien tatsakoju ei vakuuttanu työmoraalilla tai ammattitaidolla. Epähygieenistä ja kännisille muijille tatskaa liukuhihnana.

    • Anonyymi

      Mikäli tuonne päätät mennä "ilmaiselle suunnittelukäynnille" niin asennoidu pitämään pääsi minkälaisen haluat ja vielä parempi jos itse lataat vaikka netistä haluamasi kuvan. "suunnittelukäynti" on puhdas kusetusmyyntikikka, missä pyritään sivuuttamaan asiakkaan toiveet ja väsytetään jopa tunteja kestävällä kuvien pyörittelyllä ja lopuksi tarjotaan järkyttävän hintaista paskaa. Suunnittelun jälkeen sitten kaivetaankin lompakkoa ja "varaus summat" on järkyttäviä. Missään nimessä en suosittele kenelläkään kyseistä paikkaa.

    • Anonyymi

      Kannattaa kiertää mahdollisimman kaukaa. Isompi kuvakokonaisuus itsellä ja vaikka on maksanut koko paskan nii yks kaks halutaanki lisää rahaa täyttöihin. Luvataan suuria ja toteutus aivan päinvastainen. Todella epäluotettava paikka. Selvityksen alla kuluttaja-asiamiehen kanssa saako edes osaa rahoja takaisin.

    • Anonyymi

      Ylihintaista paskaa. Jälki ei todellakaan sen hinnoittelun arvoista. Suunnittelussa kukaa ei kuuntele ja hyvä ettei aseella uhaten pakoteta heti maksamaa iha kohtuuttomia varausmaksuja. Otin idioottina sieltä kuvan ja tatuoinnin mukana tuli joku saatana infektio. Kuvan ympärille ilmestyi finnejä ja kirvelevää punotusta.
      Ei kertakaikkiaan mitää hyvää sanottavaa tuosta

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      273
      2288
    2. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1103
    3. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      76
      1041
    4. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      100
      1033
    5. Miksi Suomi ärsyttää Venäjää?

      Jatkuvasti? Hyvin suomen herrat tietää, että tuo DCA-sopimus on paha ärsyke Venäjälle. eihän Venäjä ole hyökännyt Suomen
      Maailman menoa
      274
      862
    6. Kun unohdat tämän

      Sivuston, unohdat myös meidät nopeammin. Kokeile. Naiselle.
      Ikävä
      79
      815
    7. Jotenkin tätä asiaa pitää nyt käsitellä

      Vaikka sitten anomuumisti. Olen lähestulkoon rakastunut vanhempaan mieheen mutta tämä ei nyt oikein suju niin kuin pitäi
      Ikävä
      72
      789
    8. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      64
      690
    9. Meillä olisi kaunis kesä

      Yhden viestin päässä. Haluaisin tutustua. Vaikka oltaisiin vaan ystäviä. Eikä mitään vaan vähättelyä. Ajattelen et olet
      Ikävä
      17
      670
    10. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      669
    Aihe