Aihe

Tampereen Kleopatra ink virheellinen mainonta

Anonyymi

Kiertäkää kyseinen kusetusfirma kaukaa. Mainostavat itse itseään parhaana studiona ja laittavat muiden saman franchise yrityksen parhaita kuvia omille tampereen fb ja instasivuilleen. Näillä kuvilla ei ole mitään tekemistä tampereen artistien kanssa.

Lisäksi mainostavat ilmaisella suunnittelulla, jonka jälkeen painostavat maksamaan varausmaksun. He haluavat vain tehdä rahaa ilman minkäänlaista etiikkaa, tatuoinnit ovat ikuisia, eikä niillä todellakaan pidä mennä painostamaan.

Jos haluat Tampereella tatuoinnin, mene vaikka putkaan, mutta kierrä kaukaa tämä Turkkilaisten täysin valheellisella mainonnalla ylläpidetty kusetusfirma.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Cleopatra ink siis kyseessä

  • Anonyymi

   Samaa kokemusta täälä. Suunnittelija vaikutti amatööriltä ja ite tatskaaja kävi muutaman kerran nopeeta punasilla silmillä vilkasemas. Näähän ottaa kuvat suoraa pinterestistä ja liimaa sun iholle, oikeis tatskamestois kuvat PIIRRETÄÄN ja suunnitellaan sulle itelle. En onneks ottanu tatskaa täälä ja haistatin paskat siinä vaihees ku alko vinkuu vakuusmaksua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   428
   5027
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   2060