Aihe

Mitä tehdä, pettäminen.

Anonyymi

Mies jonka kanssa olen tapaillut toi julki parisuhteensa ja naisensa. Silloin vasta ymmärsin, että olemme koko tämän hänen uuden suhteen ajan tapailleet. Viettäneet aikaa yhdessä ja on ollut tiivistä viestittelyä. Naisella on pienet lapset ja on täysin tietämätön kumppaninsa toisesta elämästä.
Mies vielä ehdotti, että hänelle sopii hyvin vaikka jatkamme edelleen tapailua... Mies asuu lähes koko ajan kumppaninsa luona ja tapailut on tapahtunut hänen omassa asunnossa.
Omaan arvomaailmaan ei todellakaan sovi tämmöinen toiminta.
Olen miettinyt tuonko asian naisen tietoisuuteen... nythän tiedän naisen nimen. Mies ns. antoi minulle mahdollisuuden tuoda asia ilmi.
Tiedän, että jakaa mielipiteitä.

7

135

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mun ex aloitti salasuhteen kun olin raskaana ja sain tietää sen vasta lapsen ollessa reilun vuoden ikäinen. En tiedä tiesikö kukaan yhteisestä tuttavapiiristämme tuosta suhteesta, kyllä varmasti. Olisin arvostanut, jos minulle olisi kerrottu. Eli minä kehoitan paljastamaan miehen puuhat.

   • Anonyymi

    Itsekin koen, että naisen kuuluu tietää millainen hänen uusi kumppaninsa on. On pettänyt heidän lyhyen suhteensa aikana suurimman osan. Ja ei ole edes tarkoitus lopettaa.


  • Anonyymi

   Ilmoita välittomästi tuon petturin puolisolle miten ala-arvoisesti se ilkeästi se heittää likaa ja saastaa puolisonsa ja sinun kasvoille kasvoille!

   Sinä tietenkin pyyhit tuon idiootin pois elämästäsi.

   Nyt kun sen puolisokin tietää, hän voi päättää miten/jos/milloin heittää miehen aiheuttama saasta sen omille kasvoilleen.

   Kummalekin naiselle tuo mies on historiaa.

  • Anonyymi

   Ehdottomasti kerrot naiselle. Se on paras tekosi koskaan tässä elämässä!

  • Anonyymi

   Olen kertomisen kannalla.
   Jos et halua henkoht tunnekuohuja itselle, suosittelen miettimään ensin motiiviasi kertoa. Ja kertoa vasta sitten.

   Jos kerrot silkan tärkeän asian/periaatteen vuoksi, koska sinusta tuntuu siltä, että tämä tulee kertoa, sitten suosittelen kertomista.

   Jos kerrot koston, tuohtumuksen vuoksi antaaksesi miehelle näpäytyksen tai siksi että toivot tällä saavasi miehen itselle, ehkä kannattais unohtaa kertominen tai ainakin antaa ajan kulua.

   Samaa suosittelen miettimään jos päättää olla kertomatta, että miksi näin. Olla kertomatta esim välttääkseen kärhämää miehen kanssa jotta voi itse vielä jatkaa miehen kanssa tai oman häpeän tai pelon vuoksi jne, kuulostaa itsepetokselta.

   Oiskohan yhtään hyvää pätevää syytä olla kertomatta? Mulla ei tuu yhtään mieleen.

   • Anonyymi

    Kokemukseni perusteella tunnen miehen paremmin kuin hänen uusi kumppaninsa. En pystyisi koskaan luottamaan häneen, koska tiedän mitä hän pystyy tekemään täysin välittämättä toisten tunteista selän takana. Ottaen huomioon, että naisella on pienet lapset. Voisi sanoa, että heidän perheeseen on muuttanut kuningas jolla on vain etuuksia.
    Mielestäni aivan käsittämättömän alentavaa kohtelua kaikkia kohtaan.


  • Anonyymi

   Kitosta et tule saamaan. Ennemmin saat jopa vihat niskaasi. Ehkä sua ei edes uskota. Kuitenkin, jos haluat olla suoraselkäinen tuossa asiassa, niin lopetat suhteen ja kerrot sille naiselle. Sähän et ole tuossa tehnyt mitään väärää. Jos et miehen suhteesta tiennyt, niin sitten et tiennyt. Ei sua siitä voi syyttää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   210
   14132
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13301
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   283
   8753
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   37
   6283
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   226
   3630