Aihe

Mies ei majoita minua ja lapsia väliaikaisen asunnottomuuden ajaksi

Anonyymi

Olemme seurustelleet mieheni kanssa neljä vuotta. Kaksi vuotta olemme pohtineet yhteenmuuttoa. Halu on kummallakin enää yhdessä, mutta paikka, sijainti ja lapset aiheuttaa päänvaivaa. Niin luulin. Itseasiassa vaikuttaa siltä, että mies ei kestä muutoksia.

Minulla on kaksi lasta ja ovat isänsä luona vuoroviikoin. Miesystäväni asuu alle 50km päässä minusta. Hänellä on kaksi lasta, jotka ovat äidiltään vuoroviikoin. Olemme siis eri paikkakunnilla ja lapset kouluissa.

Lopulta tulimme tulokseen, ettemme yrittää muuttaa yhteen vaan ajelemme väliä edestakaisin ja lapset saavat olla rauhassa tutuissa ympyröissään. Minä kuitenkin päätin hankkia yksin isomman kodin läheltä nykyistä asuntoani. Saan asuntooni helposti myytyä, muuten välttämättä saa uutta taloa nopeasti, jolloin olen asunnoton. Sanoin asunnonvälittäjällekin, ettei tuota ongelmia, sillä voin olla sen ajan mieheni luona. Parikin kuukautta. Ottaisin varaston huonekaluilleni.

Mies ei suostu tähän. Hän kokee erityisen rasittavana ajatuksen, että lapseni ovat välillä siellä myös. Hänellä on omilla lapsillaan omat huoneet. Lisäksi on takkahuone, jossa minun lapseni voisivat nukkua. En ymmärrä miksi ei edes tällainen "yhteiskotileikki" onnistu.

Mitä ajatuksia herättää?

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No siinä sulle realismia siitä mitä merkitset sille miehelle. Seksisuuhde oot ehkäpä hänelle vaan.

   • Anonyymi

    AP
    Tosin elämme siis yhdessä koko ajan. Eli olen hänen luonaan, kun mulla ei ole lapsia ja hän minun luonani, kun hänellä ei ole lapsia. Ja viikonloppuisin koko porukka yhdessä.
    Olisiko muuta ajatusta, että miksi sitten majoittaminen olisi niin paha?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    AP
    Tosin elämme siis yhdessä koko ajan. Eli olen hänen luonaan, kun mulla ei ole lapsia ja hän minun luonani, kun hänellä ei ole lapsia. Ja viikonloppuisin koko porukka yhdessä.
    Olisiko muuta ajatusta, että miksi sitten majoittaminen olisi niin paha?

    No sehän tekee teistä avoparin ja miehestä elatusvelvollisen ja sinusta myös hänelle. Voi vaikuttaa elareihin, lapsilisiin, verotukseen, asumistukeen jne.

    Täytyy siis olla vakavissaan, jos virallisesti luokseen ottaa ja antaa kirjat siirtää edes väliaikaisesti.


  • Tavallista enemmän yksityisyyttä kaipaava ja saa noin pidettyä siitä kiinni.

  • Anonyymi

   Törkeästi kirjoitusvirheitä sulla 🙄😜

   • Anonyymi

    Saa selvää


  • Anonyymi

   Koeta nyt ottaa yhteyttä "Ulkoministeri Haavistoon" hänellä jos kellään on varmastikin ratkaisu tällaisiin ongelmiin.
   Sisäministeri varmaankin auttaa,myös.

  • Anonyymi

   Kyllähän tuo tietysti vähän erikoiselta kuulostaa. jos yhdessä asumistakin on pohdittu. Toisaalta kun olette tuon ajatuksen kerta kokonaan haudanneet, niin silloinhan sitä ei ole haluttu. Vohan olla, että hän pelkää väliaikaisen tilanteen muuttuvan pysyväksi. Ehkä hänen olisi helpompi majoittaa teidät, jos se uusi asunto olisi kuitenkin selkeästi jo olemassa ja odotatte vain lupaa muuttaa. Tuollainen "sitten joskus" on monille ihmisille hankala tolanne käsitellä. Jos on sellanen ihminen, joka tarvii selkeitä aikatauluja, niin tollanen voi olla hyvinkin ahdistavaa.

  • Anonyymi

   Varmaan täällä veikataan että ainakun olette yhdessä niin sun lapset on jossain muualla?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   270
   3276
  2. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   49
   3232
  3. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   2136